İyileşmeyi Başarabilecekmiyim Bende Birgün?

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
merhaba arkadaşlar daha önceki konularımdan beni tanırsınız 21 yaşındayım hayatımı ve kendimi sevmiyorum ortaokul ve lise hayatım berbat geçmişti özgüven problemim vardı kiloluydum çirkindim.2 hafta önce psikiyatra gittim panik bozuklugu ve anksiyete tanısı kondu orda kriz geçirdim igne vurdularçok kötü günler geçirdim hala da geçiriyiroum sürekli aklımı kaybetme korkusu yaşıyorum dışarı cıktıgımda dizlerim tutmuyor neyse ilaç verdi onları kullanıyorum fakat burda sizin dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum hiç birşey yapmak gelimyior içimden hava sıcak dışarı cıksam tat almıyorum evdede hep kavga var .Yarın gidip spor kıyafetleri alıp spora başlıyacagım ve de merak ettiğim şeyleri araştıracam bilgili bi insan olucam kahve yapıp kitap içicem geçmişi hiç düşünmicem .cilt bakımı falan yapıcam kendimi çok ihmal etmişim sizce bunlar işe yarar mı?İçimden hiç yapmak gelmiyor ama ya da sizin önerileriniz neler?

Ben olsam böyle yeşillik bir yerde çim ağaçlık rüzgar alan oraya serer bi kilim üstüne yatardım sonra gök yüzüne bakarak derin derin nefes alıp ağaç kokusu kuş sesi eşliğinde zihnimi tamamen boşaltıp sonra gercekten bu hayattan ne istediğimi düşünürdüm plan yapardım ama cidden uygulaya bileceğim basit şeylerden başlardım yavaş yavaş zorlamadan sıkmadan içine sine sine burda kilit yine sensin canım önce ne istediğini iyice düşün yapmak için yapma gerçekten isteyerek yap ki o işten zevk alasın

Anksiyete günümüzde hemen hemen herkesin sıkıntısı. Çoğu farkında bile değil. Evet yaşanılacak güzel günlerin umudu ile yaşıyoruz hepimiz, evet dünya kimi zaman kötü bir yer ama keyif almak elinizde. Normal şartlarda bir aileye sahipseniz, 3-5 arkadaşınız da varsa biraz keyif insanı olmayı deneyin, yoksa bakmayın hepimiz kafayı yeriz..

Antidepresanlarini duzenli kullanip spor ve diyet yap canim. Hatta kendini spora ver oncelikle, uzun yuruyusler yap. kendinle ilgilen kendine bak internet guzellik bakim onerileri kayniyor cok dusuk butcelerle bile guzel oneriler var. ama soyle bir gercek var ki ozguveni yuksek bir kadinin isiltisini hicbir kiyafet, makyaj kazansiramaz. en sevdigin seyi kesfet ve ona odaklan. sosyal medya girdabindan kurtul kendini gelistir bol bol oku kendini sevmeyi ogren ki baskalari da arkandan gelsin...

Sen ezik degilsin diye çığlık atasim geliyor kulağına. Degilsin,arkadaşım sen EZİK DEGİLSİN. En yakin arkadaşım esmer ve kilolu oldukça ama çok iyi biri onla guldugum kadar kimseyle gulemiyorum. Senle tanışmayi çok isterim. Hayatımın ne kadar iğrenç oldugunu ve benim o kadarda güzel olmadığımı ama bunlara ragmen hayatı ciddiye almadigimi göstermek için.

Cilt bakımı kendi bakımın vs konularında yardım istersen buradayım mesaj atabilirsin.
Bunun dışında bunlar güzel adımlar olur bir başla gerisi gelir.
Ben kulaklıkla akşam yürümeyi çok severim yapabilirsen tavsiye.

Attila İlhan dinle gece ışığı kapat kahvenin yap pencerenin kenarına geç. Ya kitabını al oku ya da dinle. O sana kendini sevdirir ruha masaj yapar o var ya o

Olmaktan gurur duyacağın bir insan ol. Mutlu değilsen bile her zaman gülümse emin ol beynimiz kaldırılmaya çok musait ve mutlu rolü yaptıkça mutluluk hormonu salgilayacak. Her zaman ışılda ve hayatta yaptığın herşeyi karşılıksız yap. Mesela boyama kitapları alıp çocuk esirgeme yurduna git. Oradaki cocuklarla oyna onlari mutlu et. Hayvan barınağına git onları besle. Başkalarını mutlu etmek sana kendini ise yarar hissettirecek ve mutlu olacaksın :)

Sizi iyileştirecek tek şey özgüven size ufak bir şey anlatacagım inşallah düzelirsiniz

yahu canım neden hala ezikkiz ismin. biri sana ezik mi dedi ne yaptı..

isim değiştirme bölümüne girip absürt bişey yapta bari seninde havan değişsin. valla ismini okurken bile psikolojim hallaç pamuğuna dönüyo

çok düşünüyorum çok düşününce canım cok yanıyor neden bunlar başıma geldi neden böyle bir ailem var?her allahın günü evde kavga var .neden böyle pasif pısırık biriyim diye...zamanı geriye alamıyorum ailemi değiştiremiyorum öyle kötü günler yaşadımki babam bile bana resti çekti ben okuttum seni daha fazla bişey bekleme benden diye anladım ki düşenin dostu yok daha güclü olmalıyım kendime yeni bir hayat kurmalıyım ama ne o gücü bulabiliyorum kendimde içimdende bişey yapmak gelmiyor

iyi bir başlangıç bu saydıkların
bence bir de tutkuyla bağlanacağın bir şey bul ve onun için uğraş
mesela bir okul
ya da bir ideal
kafayı ona tak
onu hedef edin o hedefe ulaşmada verdiğin çaba bile seni hayata bağlı tutar

zaten karar aldım artık hiçbişeyi umursamıcam geçmişi değiştiremiyorum cok hata yaptım ama daha hayatımın en güzel günlerindeyim zaten 7 8 yılım heba oldu artık kendime bakım yapıcam geliştiricem hiçbirşeyi de takmıcam

bana öyle hissettirdiler benim de güçlü bi karakterim yoktu zayıftım

Bence hic birsey senden onemli degil :) onemli olan sensin hayat sevdiklerin. tabiki al kitap oku yaninada bir kahve ohh miss. baslarda bi faydasi yokmus gibi hissedebilirsin seni anliyorum. fakat sonradan sana iyi gelecektir guven :) arkadaslarinka eglen gez toz. spor yap . hayat kisa bi daha bu gun eline ne zaman gececek ki oyle dusun :)

hiç arkadaşım yok bi tane var oda cok karamsar biri ve sıkılıyorum yanında .Spora başlıcam yarın bugunde odamı temizlicem kahve kitap ve kendimi geliştirmek için ama evde hep kavga oluyor bu da canımı cok sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…