iyilige olan inancimi kaybettim, mutsuzluktan ölüyorum

Merallllll

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
38
16
8
Merhaba arkadaslar, biliyorum cok karamsar bi yazi olacak. Kimseyi üzmek veya darlamak degil amacim ama ne yapacagimi bilemez durumdayim. 32 yasindayim ve hayatimda istedigim hic birsey, hic bir iliskim düzgün gitmedi. hep hayal kirikliklari. umudumu, yasam sevincimi o kadar kaybettim ki, allaha canimi almasi icin dua ediyorum. ben isimde gücümde bir kizim, calisip kendi parami kazaniyorum ve sade bi hayat sürüyorum. görüntü olarakta güzelim. hayatima giren erkekler baslarda ilgiye boguyorlar beni ama nedense bir süre sonra o kadar kötü davranip hayatimdan cikiyorlar ki arkada koca bi enkaz gibi kalakaliyorum. hayatima giren en son kisi bana cok ümit verdi, aylarca yazismalardan sonra bulustuk ve 4 aylik bi beraberligimiz oldu. sonra ufak bi tartismadan sonra kendini geri cekti ve bikac gün sonra görüsmemek ikimiz icinde daha iyi dedi. kabul ettim. onu cok özlemistim halini hatrini sormak icin bi yazayim dedim ve bana numarasini silmemi sevgilisi oldugunu söyledi. sonra bi baskasindan ögrendim ki benimle görüsürken zaten o kizla berabermis ve ciddi düsünüyormus. canim o kadar yandi ki anlatamam. insanlar neden bu kadar vicdansiz? nasil böyle kötülük yapabiliyorlar. ben ona hic bi kötülük yapmadim. kimseye bi kötülügüm dokunmaz, tam tersi elimden geldigince insanlara iyilik yaparim. ama ben ne kadar positif olursam olayim hic bir isim yolunda gitmiyor ve ben bu duruma artik dayanacak gücüm kalmadi. bu agirligin altinda eziliyorum. sanki Allah beni eziyet cekeyim diye dünyaya getirmis. bu bi depresyon hali biliyorum ve uzun süredir terapiye gidiyorum ama bi faydasi olmuyor pek. ben ne zaman ayaga kalksam hayatima giren kisi beni mahfedip gidiyor. tam bir kisir döngü. arkadaslarimla dertlestigimde onlara dürüstce anlatiyorum her seyi belki ben bi yerlerde hata yapiyorumdur diye ama onlarda benim bi kabahatimin olmadigini hayatima giren kisinin neden böyle yaptigina anlam veremiyorlar. Allaha hep dua ederim beni hayirli insanlarla karsilastirsin, yoksa hic tanimayayim diye ama sürekli vicdansizlarin en merhametsiz, vicdansizina denk geliyorum. üzerimde hep bi kismetsizlik var. kendimi bi hocaya mi okutup üfletsem artik ne yapsam bilemiyorum gercekten. bu durumda olan var mi aranizda? sevgiler...

Cok mu abartmissiniz sanki. Erkekler menfaatci, bencil ve kaypak diye neden hayata küsüyorsunuz?
Belki de yasinizdan dolayi cok istekli gorunuyorsunuzdur kars cinse. Mutlaka evlenmeliyim dusuncesinden kurtulun

yok, yemin ederim öyle bi derdim yok ben iyi bir orta yol buldum ne cok ilgisizim ne cok yapiskan. illa evlenmeliyim diye de düsünmüyorum kendimi daha vakti gecmis gibi hissetmiyorum. sadece düzgün bi iliskim olsun istiyorum. sorum sadece erkeklerle iliskimde degil neye el atsam hep bi sanssizlik

Belkide sizin de imtihanınız bu şekilde.. Birde öyle düşünün.. Demekki hayırsızlarmış ki sizden uzaklaşmışlar.. İnsanın hayatında daha değerli ve önemli şeyler Var illa sevgilimiz partnerimiz olmak zorunda değil Ne kadar güzel kendi ayakları üzerinde duran bi Kadın var Bence en önemlisi bu.. Bizi bulunduğumuz ruh halinden daha kötü bi ruh haline sokacaksa olmaması daha hayırlı.. Kendini herkesten çok sev kimse için üzülmeye değmez.. Oda kendi gibisini bulmuş işte

evet bende öyle düsünüyorum ama artik daha neyin imtihani zaten tükendim. belki de düzgün bi ailem olmadigi icin ciddiye almiyorlardir beni bilemiyorum. annem babam ayri ve babamla görüsmüyoruz o zamaninda kontagimizi devam ettirmemisti. bende okuldan dolayi annemin evinden tasinmistim ve ordada kaldim

Öyle düşünme bir sürü boşanmış aile çocuğu var herkes aynı durumda değil ki.. Şanssızlık diyelim talihsizlik diyelim.. Evet belki aile sevgisi görmemiş yada o sıcaklığı hissetmemiş olabilirsin ama belki öyle biri çıkıcak hissettiklerinin hiç biri aklına gelmşcek.. Allah hayır kapıları açsın herkese

Erkeklere çok anlam yüklüyorsunuz ve biraz da seçici olmalısınız bu konuda,ne güzel işiniz gücünüz var elinizdekilerin kıymetini bilin ve illa ilişki yaşamalıyım diye işk gördüğünüz erkeğe evet demeyin

Ayyy hayatınıza giren kişilerle ilişkiyi yürütemediğiniz için, Allah’a ölmek için dua etmekte ne bileyim.

akıl fikir dileyin derim.

Assiri deger verip gozlerinin icine bakiyorsundur ama tabi karsida seffat biri olmadigi icin gercek yuzleri sonradan cikiyor

Hayatta hersey sevgili değilki .. herzaman hayatınızda biri olması gerekmez kafa dinleyin akışa bırakın ...Kimseye çok değer vermeyin birseyler yolunda gitmiyorsa siz yol verin gitsin . Secimlerinizde sıkıntı var bi onu düşünüp özeleştiri yapın ve doğru kararlar alin.
Çok üzgün olman normal içinde olduğun durumdan dolayı mantıklı bakamıyorsun ancak karalar bağlamaya gerek bir durum yok...insanlar ne sıkıntılar yaşıyor bu da sıkıntı mi. Hatta mutlu ol böyle tiyniyetli birinden kurtulduğun için sadaka ver .Allaha şükret ceza olarak düşünme. Her şer de bir hayır vardır .. Herkesin nasibi kısmeti belli zaten gidişat senin elinde mantik ve duygularını aynı anda yurutmeye çalış. Başınıza bu tür olaylar hep tek tarafı kullandığınız için geliyor(mantık ya da duygu kasteddiğim).
Herseyin basının sağlık olduğunu öğrendiğimiz şu dönemde herseyi kafaya takmamak gerektiğini de belleğimize kızımiş olmalıyız.

Yahu basiniza gelen talihsizlikler yüzünden ölmek mi istenirmis. Hayatınıza girecek insan icin belli kriterleriniz olmali. Oyle daldan düşer gibi kimse hayatiniza girmemeli. Bakış acınızı degistirmediginiz surece terapilerin faydasi olmaz. Bizimde islerimiz dört dörtlük degil yani herkes aslinda sizin gibi. Biraz hakkini arayan biri olun. Karsi tarafin sizi ezmesine izin vermeyin gercekten ya. Mıy mıy olmayin tabiri caizse. Ne istediginizi bilin ve istekleriniz dogrultusunda ilerleyin. Yok o beni sevsin yok terketmesin giden gidebilir oyle bir insandan kurtulmus olmak sizin icin bir şanstır. Sizi kullanmalarina izin vermeyin

insanların bazen depresyon dönemleri olur, sanırım bu konuyu yazarken oyle bir ruh halindeydiniz, hepsi geçer. aynen sizin gibi düşündüğüm zamanlar çok oldu, tek farkımız ben ölmeyi asla istemedim, kendimi hiç bir zaman bırakmadım, işlerime yöneldim, hayatımdan tüm erkekleri çıkardım, tüm beklentilerimi bitirdim, işime odaklandım, sonra olaylar beklemediğim gibi gelişti. geçiyor yani merak etmeyin, intihar düşüncesini atın, fazla negatif moddasınız, bu moddan çıkana kadar boşuna internetten erkeklerle yazışmayın. hiç ummadığınız anda hayatın içinden birisi karşınıza çıkar, çıkmasa da hayatın sonu değil. İşiniz varmış geliriniz varmış, kendinizi adayacağınız bir hobi bulun, o hobi ile ilgili etkinlikler bulun, bu hobiyi çok sevin, üzerindeki negatiflik gitsin, sonra hersey çorap söküğü gibi gelir

canim ben seciciyim zaten son 2 senede 2 kisiyle denedim ama ondan önceki uun iliskilerimde böyle sonuclandi

Sizi terk eden adamın sevgilisine mesaj atın ve durumunuzu paylaşın. O kızın bu adamı tanımaya hakkı var. Güçlü durun kendi kendinizin arkasında ve bir kadını bir pislikten kurtarın.

Benden sana abla tavsiyesi. Sineye cekersen, sineye çekmek zorunda kaldigin olaylar silsilesine kapılırsın. O zinciri burda kırın.

bence haklısınız boyle dusunmekte, insanlar sizi niye suclamıs anlamadım. sanki herkes sevgilisiz hobileriyle kendi ayakları uzerinde durarak mukemmel bir bekar hayatı yasıyor. hic de oyle bir dunya yok. kötü hissetmekte haklısınız, bu isler tamamen kader kısmet diyelim, insallah karsınıza duzgun biri cıkar da kötu dusuncelerinizi haksız cıkarır sizin guveninizi kazanır. bence dua edin bol bol da allah karsınıza tez zamanda sizi tekrar hayata baglayacak birini cıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…