iyilige olan inancimi kaybettim, mutsuzluktan ölüyorum

Bence aynı şeyleri yaşamamak için benzer davranışlar göstermeyin. Bir sonraki ilişkinizde mesela çok yazışmayın. Bunu görüyorum insanlarda, o kadar çok mesajlaşıyorlar ki sonra hayatları o olmuş. Yüzyüze konuşacak bir şey bulamıyorlar ama saatlerce mesajlaşıyorlar. Sonra mesajlaşmaya bağımlı oluyorlar, sürekli elleri telefonda her mesaj sesinde heyecanlanma oluyor. Bence eksik hissettiğiniz şey de bu yazışmalar olmuş ki özleyip mesaj atmışsınız. Artık 32 yaşındasınız ve sürekli mesajlaşıp durmak çocuksu bir imaj çiziyor, bu sebeple de bir yerden sonra ciddiye alınmıyor olabilirsiniz.
Kötü giden ilişkilerinizde objektif olarak neler yaptığınızı düşünün, mesela çok aşk dolu mu konuştunuz o zaman bir sonraki ilişkide daha mesafeli durun, çok fazla buluşmak isteyen taraf mıydınız o zaman bir sonrakinde buluşmak istemeyin, karşıdaki çok mesaj attığı için sürekli kendinizi mesajlaşırken mi buldunuz, o zaman böyle yapmayın. Nasılsın diye bir mesaj geldi, görüldü atın bir yarım saat sonra arayın konuşmayı uzun tutmayın. Bunlar hep bir kişiye bağımlılığınızı arttıran şeyler. Ciddi bir ilişki istiyorsanız bence ciddi davranın.
Bir arkadaşım böyleydi, tanıştığı kişinin bir de şehrine giderdi uzun yol yapıp, yapma ne gerek var seven kendi gelir, bu kadar mesajlaşma çocuksu duruyor ciddiye alınmazsın, çok fazla üstüne düşme daha yeni tanıyorsun vs vs diye uyardıkça kız en sonunda benimle ilişkisini kesti ama ne yazık ki hep de ben haklı çıktım.

zaten her ayriliktan sonra uzun süre kimseyi sokmuyorum hayatima

haklisin tabiki ama insanin inancida köreliyor sürekli hayal kirikligi yasamaktan. sadece erkeklerle olan iliskim degil hic bisey yolunda gitmiyor bende. eskiden arada da olsa dualarim kabul oluyordu ama son senelerde hic yok. o yüzden umudumu kaybettim artik

Çoğu biliyor ve kabul ediyor bence

hayir biz saatlerce mesajlasmadik hic günlük arada öyle zaten orda daha bi baglanma söz konusu degildi. görümeye basladiktan sonra daha cok hoslandik. bende bicok sey denedim mesela öncekilerine daha soguk davranirdim aman yüz bulmasinlar diye ama buna normal yakinlik gösterdim.

Erkekler zor kadın seviyor.. benim fikrim.
Boyle bi zaman da işiniz var. Sağlığınız yerinde. Öncelikle ölmek istemeyi çıkarın aklınızdan. Allah'ın gücüne gider...

Ama ilişki içerisindeyken erkeklere onlardan vazgeçebileceğinizi gösterin. Neşeli olun kendinize güvenin..

Çoğu biliyor ve kabul ediyor bence

dedigim gibi kizin bi günahi yok üzülmesini istemem ama ondan bi davbe yiyip de bana pisman gelmesi ancak icimi sogutur. kabul edecegimden degil ama kendimi kötü hissediyorum. beni belki basim kapali degil basimda ailem yok diye eger kendine uygun bulmadiysa bu kadar ümit vermek ugrasmak niye. bi de o kadar agrima gitti ki numarasini silmemi istemesi sevgilim var demesi. ben ona sadece bisey söylemistim kestirip atsa zaten üsteleyip bi daha yazmazdim ama bu davranisi cok kiriciydi

Ama ilişki içerisindeyken erkeklere onlardan vazgeçebileceğinizi gösterin. Neşeli olun kendinize güvenin..
[/QUOTE]

öyleydim zaten. ama bunun ailesi muhafazakarmis belki evden cikmayan ailesiyle yasayanev kizi istiyordu kendisi. olabilir tabiki ama neden bu kadar zaman insanin hayatinda olur oyaliyorsun . ister istemez azlar sonra duygulari oluyor insanin. vicdansizlik iste

İnsanların bazen depresyon dönemleri olur. Bu dönem uzun sürebilir kısa sürebilir. Ben de bugünlerde böyle bir dönemden geçiyorum ve aynı sizin gibi hiç mi iyi şeyler beni bulmaz elimi attığım her şey mi bozulur diye düşünüp duruyorum. İyi şeyler olmuyor mu hayatımızda mutlaka oluyordur ama bizim baktığımız noktadan göremiyoruz iyilikleri. Nasıl bu dönem atlatılır ve iyi olunur bilmiyorum. Sadece dua ediyorum ben size de tavsiye ederim

insallah sende en kisa zamanda atlatirsin. benim ilk degil diyorum ya bu kacinci. biliyorum geciyor ama her defasinda daha fazla yaniyor insanin cani. elimizden dua etmekten baska bisey gelmiyor canim

öyleydim zaten. ama bunun ailesi muhafazakarmis belki evden cikmayan ailesiyle yasayanev kizi istiyordu kendisi. olabilir tabiki ama neden bu kadar zaman insanin hayatinda olur oyaliyorsun . ister istemez azlar sonra duygulari oluyor insanin. vicdansizlik iste
[/QUOTE]

Evet vicdansızlık tabi.
Ama şu dünya düzeninde her şeye bu kadar kolay ulaşabiliyorken internet aleminde sosyal medyada bile bi milyon insan varken... vicdansızlık herkesi ele gecirdi bence. Iyi insanlar az. Sadece sizin yaşadiğinız bir durum değil. Dünya bence komple vicdansız bir yer.

Bi de bence Dua edin Allaha yönelin. İlahi aşk böyle zamanlarda çok rahatlatıcı oluyor. Ben birine mi gücendim benim Rabbim var diyip ona dua edip onunla konuşuyorum. Çünkü biliyorum.. zaten işin sonunda yine onla başbaşa kalıcam.

Yalan dünya diyorlar ya aynen öyle gerçekten yalan

Canım evet sana haksızlık yapmış ama adamlar iki çocuklu karılarını aldatıyor terk ediyor yani 4 aylık ilişki
Niye şöyle yaptı böyle yaptı falan boşver

Sosyal medyadan başlayan aşklar çok kalıcı olmuyor gözlemlediğim kadarıyla. İnsanlar yüz yüze çok muhattap olmadıkları için kendi hayallerinde yarattıkları kişiye aşık oluyorlar sanki.
Çok güven vericide değil ayrıca. Ben olsam düşünürüm benle konuşan başkasıylada rahatça konuşabilir.
Acaba şunları yapıyor musunuz?
Tanışır tanışmaz hayatınız onun etrafında mı dönmeye başlıyor? Onun uydusu haline mi geliyorsunuz. Her şeyi ona göre mi programlıyorsunuz? Kendi istek ve zevklerinizden vazgeçip, onun hoşlandığı şeylere mi yöneliyorsunuz? Ondan beklemeden sürekli mesaj atıp arıyor musunuz? Onun istekleri ve rahatı önceliğiniz haline mi geliyor?
Eğer bunlardan bir ya da birkaçını yapıyorsanız size normal gelse bile karşıdakini boğuyor. Size saygısı kalmadığı gibi içgüdüsel olarak sizden uzaklaşıyor. Çünkü alanını korumak kendiyle birlikte sizin hayatınızıda yüklenmek istemiyor.
Genel konuşuyorum. Siz bunları yapıyorsunuz anlamında değil. İlişkinin sonlanması sizin ona yüklediğiniz anlama göre elbette acı verir. Ama hayattan vazgeçecek kadar da değil.
Bazıları düşer ve daha güçlü ve azimli olarak ayağa kalkar. Hayatını bu düşüşlerden aldığı derse göre devam ettirir. Bazıları da düşer ve orda kalır. Niye ben diye ağlayıp sızlar.
Sahip olduğunuz şeylere şükredin. Hayatı başkasıyla var olan bir insana dönüşürsünüz yoksa.

En sonunda gercekci bir yorum yazan cikti. Hobi hobi diye takmislar kafayi sanki insanlar günde 24 saat hobileri ile ugrasiyor. Hayat biriyle paylasinca güzellesiyor hobinde olsa maasim evin araban da olsa yalnizsan bor süre sonra hayat anlamsizlasiyor.

Başlıği görünce gerçek probleminiz olduğunu düşünmüştüm. Sizi yaşınıza göre fazla dramatik buldum.
Belki hata sizdedir. Karşıyı suçlamadan önce kendinizi gözden geçirin. Herkeste sorun olamaz.
Belki karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz.
Belki de çok üstüne düşüyor, ilginizi çok belli ediyorsunuz.

Sana önerim Rabbinin sana bahşettiği su hayatı kolay harcama. 2.her gün Aysel Kürsi nas Felak oku kendine. 3.kndini gerçekleştiren kehanet ve öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsun ama önüne çıkan her şeyi olumsuz düşünmeyeceksin. Hem belki de tüm bunlar sınav ve sen geçiyorsun o sınavdan.karamsar olma

Bende kendini sanssiz goren tayfadanim.ne zaman 2 gun mutlu olsam 3.gun basima bisiy gelir.ne zaman bi foto paylassam gulerken arkasjndan bi yerim kirilir falanbazi insanlar ben sanssizim derdim ama sonra anladim ki malesef kimse isini duzgun yapmiyor malesef insanlar bosvermis.yani karsina cikan adamlar adam degilmis karaktersizmis.senin karakterine uygun insanlar karsina cikacak.vakti gelince.kendini sanssiz gorup karalar baglama.iki gun tatil yaptim dinlendim su an gozumun alti iki gozumun de şişyarin doktora gidecegim dolgu yaptirdiydim onlar mi kaydi ne halt olduysa artik.bazen diyorum ki kizim sen bu dunyaya mutlu olmaya gelmemissin.mutlu olmak sana yaramiyo.somurt otur o zaman bisi olmuyo

4 ay beraber oldugunuz ve sizi aldatan biri icin mi allah caninizi alsin istiyorsunuz?
Erkek veya kadin hic kimse hayatinda boyle birini istemez zaten. Iliskilerinizin islerinizin yurumemesi bundandir belki.

Bizim bir komşumuzun kızı var öyle böyle değil mükemmel güzel. Onunda işi gücü var. İyi bir kız evlenmedi 33 yasında kısmet diyor böyle dert etmiyor erkekleri. Erkeklerin bu devirde 90 u bozuk gibi. Mutlu evlilik mutlu beraberlik mucize.

Benım de ıkı sene önce görüştüğüm kişi böyle cıkmıstı, yani başkasıyla ciddi niyetle görüşmüyordu ama bir sürü başka kızla yazışıyordu falan. Mide bulandırıcı biriydi gercekten. Biz de 6-7 ay görüştük ve ben onunla cinsel ılıskı de yaşamıştım ve benım ılk ılıskımdı. Bayağı üzülmüştüm sonrasında. Antidepresan falan kullandım 6 ay terapiye gittim. Bana da o bahsetmişti hep evlilikten çoluk çocuk muhabbetini o yapmıştı ustelık benden on yas buyuk biriydi. Başka yattığı bir sürü kız varken neden benımle de böyle bır ılıskı kurmak istedi bilmiyorum. Ama cok zOr atlatmıştım.. Ben size inanıyorum o tür kişileri ben de o kadar cok tanıdım ki, ve kendim de benzer seyler yaşadığım ıcın inanıyorum size, sizde bir sıkıntı yok erkekler yanlıs ve kötu bu bir gercek. kimi flört eder aylarca sonra ben ılıskı istemiyorum der siz görüşmeyi kesersiniz o gider başkasıyla aniden evlenir, ya da sizin basınıza gelen gibi bir sey olur, bir arkadaşıma da oldu bir sene çıktılar bir hafta araları bozuldu cocuk sonra ben eski sevgilimle barıştım yazma bir daha dedi ıkı ay sonra da o eski kızla sözlendi falan. Yani sizin yaşadığınız gibi seyler yasayan o kadar cok ki, karamsar olmanız isyan etmebız kötu hissetmeniz cok normal derdinize bir çare bulmak derman sunmak isterdim ama dua edin demekten başka bir sey diyemem, öyle hobiyle onla bunla geçecek bir sey degil bu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…