- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi Merallllll
-
Aynen, buradaki cevaplar ya bir hobi edin/ise gir kendi ayakların üstünde dur/sukret ya da şakın cocuk yapma/boşan minvalinde oluyor. Yalnız basıma napsın insan bütün gün ahşap boyama mı yapsın yaniEn sonunda gercekci bir yorum yazan cikti. Hobi hobi diye takmislar kafayi sanki insanlar günde 24 saat hobileri ile ugrasiyor. Hayat biriyle paylasinca güzellesiyor hobinde olsa maasim evin araban da olsa yalnizsan bor süre sonra hayat anlamsizlasiyor.
niye ölmeyi istiyorsun ki aksine mutlu ol , verilmiş sadakam varmış de, yaşayacak günüm varmış de, daha bu öküzlerden biriyle evlenip çocuğunla birlikte içinde çırpındığın bataklıkla ilgili başlıklar açacaksın burda, o zaman bol bol istersin ölmeyi zaten , acele etmeMerhaba arkadaslar, biliyorum cok karamsar bi yazi olacak. Kimseyi üzmek veya darlamak degil amacim ama ne yapacagimi bilemez durumdayim. 32 yasindayim ve hayatimda istedigim hic birsey, hic bir iliskim düzgün gitmedi. hep hayal kirikliklari. umudumu, yasam sevincimi o kadar kaybettim ki, allaha canimi almasi icin dua ediyorum. ben isimde gücümde bir kizim, calisip kendi parami kazaniyorum ve sade bi hayat sürüyorum. görüntü olarakta güzelim. hayatima giren erkekler baslarda ilgiye boguyorlar beni ama nedense bir süre sonra o kadar kötü davranip hayatimdan cikiyorlar ki arkada koca bi enkaz gibi kalakaliyorum. hayatima giren en son kisi bana cok ümit verdi, aylarca yazismalardan sonra bulustuk ve 4 aylik bi beraberligimiz oldu. sonra ufak bi tartismadan sonra kendini geri cekti ve bikac gün sonra görüsmemek ikimiz icinde daha iyi dedi. kabul ettim. onu cok özlemistim halini hatrini sormak icin bi yazayim dedim ve bana numarasini silmemi sevgilisi oldugunu söyledi. sonra bi baskasindan ögrendim ki benimle görüsürken zaten o kizla berabermis ve ciddi düsünüyormus. canim o kadar yandi ki anlatamam. insanlar neden bu kadar vicdansiz? nasil böyle kötülük yapabiliyorlar. ben ona hic bi kötülük yapmadim. kimseye bi kötülügüm dokunmaz, tam tersi elimden geldigince insanlara iyilik yaparim. ama ben ne kadar positif olursam olayim hic bir isim yolunda gitmiyor ve ben bu duruma artik dayanacak gücüm kalmadi. bu agirligin altinda eziliyorum. sanki Allah beni eziyet cekeyim diye dünyaya getirmis. bu bi depresyon hali biliyorum ve uzun süredir terapiye gidiyorum ama bi faydasi olmuyor pek. ben ne zaman ayaga kalksam hayatima giren kisi beni mahfedip gidiyor. tam bir kisir döngü. arkadaslarimla dertlestigimde onlara dürüstce anlatiyorum her seyi belki ben bi yerlerde hata yapiyorumdur diye ama onlarda benim bi kabahatimin olmadigini hayatima giren kisinin neden böyle yaptigina anlam veremiyorlar. Allaha hep dua ederim beni hayirli insanlarla karsilastirsin, yoksa hic tanimayayim diye ama sürekli vicdansizlarin en merhametsiz, vicdansizina denk geliyorum. üzerimde hep bi kismetsizlik var. kendimi bi hocaya mi okutup üfletsem artik ne yapsam bilemiyorum gercekten. bu durumda olan var mi aranizda? sevgiler...
Bak işte o başta çok aşırı ilgili , hemen evlenicez edicez muhabbetine giren erkek var ya heh işte o erkekten kaç kaç . Yalan o kullanmaya çalışıyor. İstisnalar vardır ama geneli yalan. Erkek bir defa daha geç aşık olup bağlanıyor tanıyıp ortak anılar biriktirdiği kadına bağlanıyor en az 6 aydan sonra erkeğin evlilik sevgi aşk muhabbetlerine inan. Ondan önce hemen konuyu evliliğe fln getiren erkek, ilk buluşmada evlilik diyen kadın kadar itici inan.Terapistinizle su kinu uzerinde calisin. Neden basta sizi ilgiye bogan erkekleri tercih ediyorsunuz? derinde kendinizi bir kinuda yetersiz hissettiginiz icin veya aileden izellikke babadan gerekli ilgiyi gormemisseniz disaridan gelen boş ilgi size cazip geliyor olabilir
Konu sahibi kızın arkadaşı değil. Eski sevgilisi. Ne alaka. Kendi seviyesini dusurmekten başka birseye yaramaz.Kızı üzmeyeceksin ki. Sadece aydınlatacaksın. Ben asla istemezdim aldatıldığımı bilen bir arkadaşımın sessiz kalmasını.
İnsanlar gerçekten vicdansız olabiliyorlar.Senelerce bana takık biri vardı hiç içimden gelmedi onunla olmak yıllar sonra öğrendim ki tanıştığımızda evliymiş hatta iki çocuğu olmuş dedim birdaha beni rahatsız edersen eşini bulur ne mal olduğunu gösteririm hiç aklıma gelmemişti sosyal medyada onu araştırmak araştırınca gördüm şükrettim ona karşı güzel şeyler beslemediğime.Hakkınızda hayırlısı olsun...Merhaba arkadaslar, biliyorum cok karamsar bi yazi olacak. Kimseyi üzmek veya darlamak degil amacim ama ne yapacagimi bilemez durumdayim. 32 yasindayim ve hayatimda istedigim hic birsey, hic bir iliskim düzgün gitmedi. hep hayal kirikliklari. umudumu, yasam sevincimi o kadar kaybettim ki, allaha canimi almasi icin dua ediyorum. ben isimde gücümde bir kizim, calisip kendi parami kazaniyorum ve sade bi hayat sürüyorum. görüntü olarakta güzelim. hayatima giren erkekler baslarda ilgiye boguyorlar beni ama nedense bir süre sonra o kadar kötü davranip hayatimdan cikiyorlar ki arkada koca bi enkaz gibi kalakaliyorum. hayatima giren en son kisi bana cok ümit verdi, aylarca yazismalardan sonra bulustuk ve 4 aylik bi beraberligimiz oldu. sonra ufak bi tartismadan sonra kendini geri cekti ve bikac gün sonra görüsmemek ikimiz icinde daha iyi dedi. kabul ettim. onu cok özlemistim halini hatrini sormak icin bi yazayim dedim ve bana numarasini silmemi sevgilisi oldugunu söyledi. sonra bi baskasindan ögrendim ki benimle görüsürken zaten o kizla berabermis ve ciddi düsünüyormus. canim o kadar yandi ki anlatamam. insanlar neden bu kadar vicdansiz? nasil böyle kötülük yapabiliyorlar. ben ona hic bi kötülük yapmadim. kimseye bi kötülügüm dokunmaz, tam tersi elimden geldigince insanlara iyilik yaparim. ama ben ne kadar positif olursam olayim hic bir isim yolunda gitmiyor ve ben bu duruma artik dayanacak gücüm kalmadi. bu agirligin altinda eziliyorum. sanki Allah beni eziyet cekeyim diye dünyaya getirmis. bu bi depresyon hali biliyorum ve uzun süredir terapiye gidiyorum ama bi faydasi olmuyor pek. ben ne zaman ayaga kalksam hayatima giren kisi beni mahfedip gidiyor. tam bir kisir döngü. arkadaslarimla dertlestigimde onlara dürüstce anlatiyorum her seyi belki ben bi yerlerde hata yapiyorumdur diye ama onlarda benim bi kabahatimin olmadigini hayatima giren kisinin neden böyle yaptigina anlam veremiyorlar. Allaha hep dua ederim beni hayirli insanlarla karsilastirsin, yoksa hic tanimayayim diye ama sürekli vicdansizlarin en merhametsiz, vicdansizina denk geliyorum. üzerimde hep bi kismetsizlik var. kendimi bi hocaya mi okutup üfletsem artik ne yapsam bilemiyorum gercekten. bu durumda olan var mi aranizda? sevgiler...
cok tesekkür ederim. yani kizla bi derdim yok üzülmesini istemem ama o pisliklerin yakip yikip mutlu mesut hayatlarina devam etmesini kaldiramiyorum ben aci cekerken. kizin kim oldugunu ögrenmeye calisiyorum su an ama yazarmiyim yada yazismalarimizi gönderirmiyim daha bilemiyorum onu da üzmek istemem
Konu sahibi kızın arkadaşı değil. Eski sevgilisi. Ne alaka. Kendi seviyesini dusurmekten başka birseye yaramaz.
Sakin ol şampiyon. Aldatılan kız, sanığın sevgilisinin düşmanı değil. Maksat ilişkilerini bozmak değil! Adamın foyasını ortaya çıkarmak. Kendi seviyesini düşürmek ne alaka. Adam iki kızı aynı anda idare etmiş. Diğer kızın bunu bilmek hakki. Açıkçası ilginç bir bakış açısı sizinki. Empati kursanıza. Sevgiliniz sizinle ciddi dusunmeye karar vermeden önce sizi seçenek yapmış. Sonra size karar vermiş ve diğer seçenekleri elemiş. Ama karar verme aşamasında da herkese mavi boncuk takmış.
Aman neyse ben olsaydım söylerdim ve her türlü izimi kaybettirirdim
sakindim aslında. Neyse ben olsam döner arkamı giderdim.
Bende kendini sanssiz goren tayfadanim.ne zaman 2 gun mutlu olsam 3.gun basima bisiy gelir.ne zaman bi foto paylassam gulerken arkasjndan bi yerim kirilir falanbazi insanlar ben sanssizim derdim ama sonra anladim ki malesef kimse isini duzgun yapmiyor malesef insanlar bosvermis.yani karsina cikan adamlar adam degilmis karaktersizmis.senin karakterine uygun insanlar karsina cikacak.vakti gelince.kendini sanssiz gorup karalar baglama.iki gun tatil yaptim dinlendim su an gozumun alti iki gozumun de şiş yarin doktora gidecegim dolgu yaptirdiydim onlar mi kaydi ne halt olduysa artik.bazen diyorum ki kizim sen bu dunyaya mutlu olmaya gelmemissin.mutlu olmak sana yaramiyo.somurt otur o zaman bisi olmuyo
Sana önerim Rabbinin sana bahşettiği su hayatı kolay harcama. 2.her gün Aysel Kürsi nas Felak oku kendine. 3.kndini gerçekleştiren kehanet ve öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsun ama önüne çıkan her şeyi olumsuz düşünmeyeceksin. Hem belki de tüm bunlar sınav ve sen geçiyorsun o sınavdan.karamsar olma
Bizim bir komşumuzun kızı var öyle böyle değil mükemmel güzel. Onunda işi gücü var. İyi bir kız evlenmedi 33 yasında kısmet diyor böyle dert etmiyor erkekleri. Erkeklerin bu devirde 90 u bozuk gibi. Mutlu evlilik mutlu beraberlik mucize.
Benım de ıkı sene önce görüştüğüm kişi böyle cıkmıstı, yani başkasıyla ciddi niyetle görüşmüyordu ama bir sürü başka kızla yazışıyordu falan. Mide bulandırıcı biriydi gercekten. Biz de 6-7 ay görüştük ve ben onunla cinsel ılıskı de yaşamıştım ve benım ılk ılıskımdı. Bayağı üzülmüştüm sonrasında. Antidepresan falan kullandım 6 ay terapiye gittim. Bana da o bahsetmişti hep evlilikten çoluk çocuk muhabbetini o yapmıştı ustelık benden on yas buyuk biriydi. Başka yattığı bir sürü kız varken neden benımle de böyle bır ılıskı kurmak istedi bilmiyorum. Ama cok zOr atlatmıştım.. Ben size inanıyorum o tür kişileri ben de o kadar cok tanıdım ki, ve kendim de benzer seyler yaşadığım ıcın inanıyorum size, sizde bir sıkıntı yok erkekler yanlıs ve kötu bu bir gercek. kimi flört eder aylarca sonra ben ılıskı istemiyorum der siz görüşmeyi kesersiniz o gider başkasıyla aniden evlenir, ya da sizin basınıza gelen gibi bir sey olur, bir arkadaşıma da oldu bir sene çıktılar bir hafta araları bozuldu cocuk sonra ben eski sevgilimle barıştım yazma bir daha dedi ıkı ay sonra da o eski kızla sözlendi falan. Yani sizin yaşadığınız gibi seyler yasayan o kadar cok ki, karamsar olmanız isyan etmebız kötu hissetmeniz cok normalderdinize bir çare bulmak derman sunmak isterdim ama dua edin demekten başka bir sey diyemem, öyle hobiyle onla bunla geçecek bir sey degil bu cunku
Bunu yapmasanız daha iyi. Kadının da sizi suçlamayacağını bilemezsiniz.cok tesekkür ederim. yani kizla bi derdim yok üzülmesini istemem ama o pisliklerin yakip yikip mutlu mesut hayatlarina devam etmesini kaldiramiyorum ben aci cekerken. kizin kim oldugunu ögrenmeye calisiyorum su an ama yazarmiyim yada yazismalarimizi gönderirmiyim daha bilemiyorum onu da üzmek istemem
Bence hayata bakış açınızı değiştirin. Hayatta neyi düşünürseniz başınıza o gelir, kötüyü çağırmak derler eskiler, yeni nesil karma diyor. Hayata hep kötü tarafından bakmaktan vazgeçin.
yorumun icin tesekkür ederim ama dedigim gibi bende böyle düsündügüm icin eger bi seye baslayacaksam gercekten positif basliyorum ve sonuna kadar böyle bisey yapacagini ondan beklemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?