iyilige olan inancimi kaybettim, mutsuzluktan ölüyorum

Aynen, buradaki cevaplar ya bir hobi edin/ise gir kendi ayakların üstünde dur/sukret ya da şakın cocuk yapma/boşan minvalinde oluyor. Yalnız basıma napsın insan bütün gün ahşap boyama mı yapsın yani

niye ölmeyi istiyorsun ki aksine mutlu ol , verilmiş sadakam varmış de, yaşayacak günüm varmış de, daha bu öküzlerden biriyle evlenip çocuğunla birlikte içinde çırpındığın bataklıkla ilgili başlıklar açacaksın burda, o zaman bol bol istersin ölmeyi zaten , acele etme

Bak işte o başta çok aşırı ilgili , hemen evlenicez edicez muhabbetine giren erkek var ya heh işte o erkekten kaç kaç . Yalan o kullanmaya çalışıyor. İstisnalar vardır ama geneli yalan. Erkek bir defa daha geç aşık olup bağlanıyor tanıyıp ortak anılar biriktirdiği kadına bağlanıyor en az 6 aydan sonra erkeğin evlilik sevgi aşk muhabbetlerine inan. Ondan önce hemen konuyu evliliğe fln getiren erkek, ilk buluşmada evlilik diyen kadın kadar itici inan.

Hepsinin ayni sekilde uzaklasmasi pek tesaduf degil gibi. Bence biraz iliski arayisina ara vermelisin. Sanırım çok sık arkadaş değiştiriyorsun. Sorun belki sende değildir. Etraftan hakkında konuşanlar olabilir. Bence çevre degistirmelisin. Özellikle yakın çevreni.

İnsanlar gerçekten vicdansız olabiliyorlar.Senelerce bana takık biri vardı hiç içimden gelmedi onunla olmak yıllar sonra öğrendim ki tanıştığımızda evliymiş hatta iki çocuğu olmuş dedim birdaha beni rahatsız edersen eşini bulur ne mal olduğunu gösteririm hiç aklıma gelmemişti sosyal medyada onu araştırmak araştırınca gördüm şükrettim ona karşı güzel şeyler beslemediğime.Hakkınızda hayırlısı olsun...

inan bende seninle aynı kafadaydım hicbir isim düz gitmez hep ellerim boş kalırdı terapilere gitmedim ama youtuptan sohbetler dinledim psikiystri kanaĺlarini dinledim. Bende zamanında ölmeyi istedim bende Cok bunalımdaydım inan o kadar sohbet dinledim bulduğum tek çözüm Allahın emirlerine sarılmak haram ilişkileri bırak kim haramlardan sakınırsa Allah ona helalinden kapılar açar hemde istediğini verir. Ama Allah dener kulunu. Sabredene verir.ben sabrettim inanılmaz güzel kapılar açtı rabbim cok şükür Ayrica youtupta canten kaya yi takip et cok güzel bilgiler veriyor. Ufkun açılır. Şimdiki aklım olsa hicbir erkek icin üzülmezdim kafa yormaya bile degmezler. Salak sacma ego tatminlerini saf bulduklari kızlar uzerinde deniyorlar kul hakkini bilen bu vebali almaz ama iste kahrolasi egolari varmı yokmu . Canım tüm dünya üzerinede gelse sen kiymetlisin bunu unutma

Canım bende 32 yaşındayım hatta geçen ciddi erkek kıtlığı diye konu açtım.Nasip gerçekten nasip ama kötü insanlar sinyal veriyor sinyallere açık ol ve tanımaya yeni insanlara kapatma.Seçici ol kısmına çok takılma herkesi tanımaya çalış ama herkesle ilişki yaşama.Bende bulamadım benim de çok güzel işi gelirim arabam bile var bazen insan istiyor ama var olan şeylere şükür et.Şu çağda kötü insan çok önce kendini sev erkek olsa da olur olmasa da ki evlenen ve ilişkisi olanlarda mutlu değil şu an sendeki huzur onlarda çok nadir var...

Canım bende 32 yaşındayım hatta geçen ciddi erkek kıtlığı diye konu açtım.Nasip gerçekten nasip ama kötü insanlar sinyal veriyo

ilişki yaşama.Bende bulamadım benim de çok güzel işi gelirim arabam bile var bazen insan istiyor ama var olan şeylere şükür et.Şu çağda kötü insan çok önce kendini sev erkek olsa da olur olmasa da ki evlenen ve ilişkisi olanlarda mutlu değil şu an sendeki huzur onlarda çok nadir var...

Konu sahibi kızın arkadaşı değil. Eski sevgilisi. Ne alaka. Kendi seviyesini dusurmekten başka birseye yaramaz.

Sakin ol şampiyon. Aldatılan kız, sanığın sevgilisinin düşmanı değil. Maksat ilişkilerini bozmak değil! Adamın foyasını ortaya çıkarmak. Kendi seviyesini düşürmek ne alaka. Adam iki kızı aynı anda idare etmiş. Diğer kızın bunu bilmek hakki. Açıkçası ilginç bir bakış açısı sizinki. Empati kursanıza. Sevgiliniz sizinle ciddi dusunmeye karar vermeden önce sizi seçenek yapmış. Sonra size karar vermiş ve diğer seçenekleri elemiş. Ama karar verme aşamasında da herkese mavi boncuk takmış.

Aman neyse ben olsaydım söylerdim ve her türlü izimi kaybettirirdim

sakindim aslında. Neyse ben olsam döner arkamı giderdim.

Hayatınıza giren herkes kötü olamaz,yaşınız da 20 değil 32 yani.. kusura bakmayın ama belki sizde de bi sorun var göremediğiniz,objektif yorumlar isteyin çevrenizden. Bir de kimseyi kıramam,çok iyiyimdir deyince ikili ilişkilerde de işe yarayacak sanmayın. Çok sevdiğim kız arkadaşlarım var,erkek olsaydım seni kimseye yar etmezdim dediğim ama erkeklerle ilişkileri hep vasat

Bence hayata bakış açınızı değiştirin. Hayatta neyi düşünürseniz başınıza o gelir, kötüyü çağırmak derler eskiler, yeni nesil karma diyor. Hayata hep kötü tarafından bakmaktan vazgeçin. Öncelikle kocaman eğitimli kadınsınız, işiniz var hayatınızı kazanıyorsunuz, yazdığınıza göre bir sağlık sıkıntınız yok, hayatınıza giren bir iki salatalık için ölmek istiyorum lafı biraz ağır değil mi? Şu hayatta evladının cenazesini taşıyan anne babalar var, devası olmayan hastalıklara hastane kapılarında derman arayanlar var, evde eşi çocuğu bir lokma ekmeğe muhtaçken iş bulamayıp, başı önde evladının eşinin yüzüne bakamayanlar var, hayat arkadaşını daha genç yaşta toprağa verip, her özel günde soğuk mezar taşına sarılıp ağlayanlar var. Bence hayatınıza hep olumsuz yönden bakmaktan vazgeçin, sizin için neyin hayırlı olduğunu bilemezsiniz, tamam bir hayat arkadaşı istemeniz doğal birşey ama olmuyorsa bunun için hayatı kendine zehtermenin bir manası yok. Mesela şu son yaşadığınız olayda bile bakış açınız o kadar yanlış ki, adam iki kadını birden idare eden bir karaktersizmiş, neden benden vazgeçti, yalnız kaldım diye üzülmek yerine, iyiki beni seçmemiş diye şükretmeniz sevinmeniz gerekir, zira siz yanlış tercih yapıp o adamı seçmenize rağmen, birinin duası sizi korumuş ve adamdan kurtarmış, o adamın karakteri bozukmuş belli, sizi seçip sizle evlense ne olacak, bu seferde aldatılan kadın olacaktınız. İlahi kazalar hariç hayatımıza giren insanlar bizim tercihimizdir, bizim seçimlerimizdir. Demek ki sevgili tercihlerinde yanlış yaptığınız şeyler var. Mesela hayatınıza bie insan alacağınız zaman ona sevgili payesi vermeden önce , çevresini, arkadaşlarını , işini gücünü, aile çevresinin iyice tanımanızı tavsiye ederim. Burada okuyorum adamla yüz yüze bile gelmemiş, internetten bulduğu adama aşkım sevgilim diyebiliyor, sonrada bir sürü konu, internetten sevgili olduk, evliymiş, sevgilisi varmış, aslında söylediği gibi biri değilmiş diye, hayatınızda bu payeleri bu kadar kolay kimseye vermeyin.
Eğer ateist değilseniz ve dini bir inanca mensupsanız, canınızın size sadece emanet olduğunu unutmayın.
Evlilik doğru kişi ile yapılınca anlam taşıyan bir kurumdır ve emin olun türkiyede doğru tercih yapabilen ve mutlu huzurlu bir evlilik yürüten kadın sayısı o kadar az ki. O yüzden seçici olun, hiç evlenmemek , tranva bir evlilik yaşamaktan ve boşanmaktan çok daha iyidir unutmayın.

malesef bendede öyle canim ne zaman cabalayip ayaga kalksam ardindan bi yikim geliyo. daha bikac hafta büyük askimin nisanlandigini ögrenmistim ardindan bu olay oldu. canim dolgu belki kaymamistir ama hyaluronik asit siviyi daha cok cekip icine hapsediyor belki su toplamis olabilir göz altlarin. mutlaka doktora git. sonucu yazarsan sevinirim

hergün okuyorum dualari canim naz felak ayetel kürsi vs.

gercekten sasiriyorum yapanlar nasil yapiyor diye

beni anladigina cok sevindim. tesekkür ederim. ne güzel sen atlatmissin

Bunu yapmasanız daha iyi. Kadının da sizi suçlamayacağını bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…