- 6 Aralık 2018
- 38
- 16
- 8
- Konu Sahibi Merallllll
-
Sizi terk eden adamın sevgilisine mesaj atın ve durumunuzu paylaşın. O kızın bu adamı tanımaya hakkı var. Güçlü durun kendi kendinizin arkasında ve bir kadını bir pislikten kurtarın.
Benden sana abla tavsiyesi. Sineye cekersen, sineye çekmek zorunda kaldigin olaylar silsilesine kapılırsın. O zinciri burda kırın.
bence haklısınız boyle dusunmekte, insanlar sizi niye suclamıs anlamadım. sanki herkes sevgilisiz hobileriyle kendi ayakları uzerinde durarak mukemmel bir bekar hayatı yasıyor. hic de oyle bir dunya yok. kötü hissetmekte haklısınız, bu isler tamamen kader kısmet diyelim, insallah karsınıza duzgun biri cıkar da kötu dusuncelerinizi haksız cıkarır sizin guveninizi kazanır. bence dua edin bol bol da allah karsınıza tez zamanda sizi tekrar hayata baglayacak birini cıkarsın.
Hayır yanlış benceSizi terk eden adamın sevgilisine mesaj atın ve durumunuzu paylaşın. O kızın bu adamı tanımaya hakkı var. Güçlü durun kendi kendinizin arkasında ve bir kadını bir pislikten kurtarın.
Benden sana abla tavsiyesi. Sineye cekersen, sineye çekmek zorunda kaldigin olaylar silsilesine kapılırsın. O zinciri burda kırın.
32 yaşında genç sağlıklı iş güç sahibi bir kadınsın ne bu karamsarlık
Güçlü dur hayatta
Güçsüz muhtaç durursan erkekler bunu kullanır
Neden mutluluğu bir erkeğe bağlıyorsun
Sevgilisi olan evli olan her kadın çok mu mutlu
İki kızı idare eden adamla çok mu mutlu olucak o kız ?
Kurtuldum diye sevineceğine karalar bağlıyorsun yok ölmek istiyorsun
Kendine gel
Yalnız değilsinanliyorum sizi ama insanin cani cok yaniyor. sevgilisi kapali bi kizmis onunla ciddi düsünüyormus baya. benimlede gönül eglendirdi. benim canimi acitan seyler bastan niyetini hic belli etmemesi coluk cocuktan evlilikten bahsetmesi. ben sipsevdi biri degilim baslarda tabiki kapilmadim ama bi yarim sene o insanla iletisimde olunca her gün insan alisiyor baglaniyor ve hayal kuruyor ona elli etmesemde
Yalnız değilsin
Aynı yaşlardayız
2 senelik ilişkim bitti
Yarım sene nedir ki
Herkes üzülüyor ağlıyor bende yaşadım
Yaşıyorum hala
Ama ölmek falan istemedim hem de değmeyecek adamlar için
Sağlıklıyım işim var param var arkadaslatım var artık ilişkilere zaten çok bağlanmıyorum
Kimseye bağlanmazsan sonunda sürpriz yaşamazsın
Çok seçiciydim inanılmaz bağlanıyordum eskiden ama bu yanlışmış
Artık ilişkiler yoğun yaşanmıyor
Bakıcaksın seni mutlu ediyor mu gittiği yere kadar diyeceksin
Onlar senin peşinde koşsun
Sen değil
Erkek her zaman avcıdır
Sen sevdiğini istediğini çok belli edersen senden kaçarlar
Bu böyle bir kuraldır
Kısmet işte zamana bırakcanim gercekten ben bu isin orta yolunu buldum asla cok hevesli gibi görünmedim. beni yoran yikan sey her zaman ayni durumun olmasi. simdi toparlanmam zaman alicak zar zor birine yine sans vericem ona isinmaya calisicam alisicam ve yine ayni döngü. korkma korktugun basina gelir diyceksiniz belki ama ben iliskilere baslarken cok pozitif basliyorum ama ne yapsamda olmuyor. cevremdekiler de cok sasiriyor bu duruma
Belkide çok fazla önemseyip hayatınızın odak noktası yapıyorsunuz insanları zamanla değersiz görülüyorsunuz kim olursa olsun sizden değerli olmadığını düşünüp ona göre değer verin
Hayır yanlış bence
Tamamen o kişilerden bağını koparması gerekir
Kız aramızı bozmaya çalışıyorsun diyebilir konu sahibini suçlayabilir adam kızla arası bozulmasın diye konu sahibine tehdit hakaret içerikli şeyler söyleyebilir
Zaten psikolojisi bozuk bir insan üstüne gelip kızı iyice delirtebilirler
Burası Türkiye kadınları çok iyi tanıyorum
Hepsi kocasına sevgilisine inanır
Çok azı adamı suçlar ayrılır
O yüzden dediğim ihtimal fazla olduğu için her ikisinden de uzak dursun yaşanmamış saysın
cok tesekkür ederim. yani kizla bi derdim yok üzülmesini istemem ama o pisliklerin yakip yikip mutlu mesut hayatlarina devam etmesini kaldiramiyorum ben aci cekerken. kizin kim oldugunu ögrenmeye calisiyorum su an ama yazarmiyim yada yazismalarimizi gönderirmiyim daha bilemiyorum onu da üzmek istemem
Kanserle mücadele ediyorum şuan radyoterapi görüyorum ve o kadar çok Benim durumum da olan insan tanıdım hepsinin ortak amacı sifa bir umut hayata tutunmak. Bugüne kadar hic Allahım beni sıkıntı cekeyim diye mi yarattın demedim haşa şükrettim hep. 5 para etmez adama denk geldim diye mi Allaha isyanınız kendinize eziyetiniz. Birde bu penceren bakın o zaman hayata.
Bence degerlendirme mekanizmaniz biraz düzeltilmesi lazim. Son iliskinizi örnek olarak alalim: 4 ay yazisiyorsunuz. Ondan sonra bulusuyorsunuz ve iliski basliyor. O dört ay icinde size kendini istedigi gibi tanitabilir. Tanitmista. Eminim bir baglilik o dört ay icin de baslamistir sizde. Bir adamin gercekten size ilgisi olsa bunu sözlerinden cok davranislarindan görürsünüz. Ilk tartismada "hadi bay bay" diyenin pesinden gitmek nedir? Bu konularda kendinize daha cok önem vermeniz gerekir. Karsinin istediginden cok sunu düsünün: Ben ne istiyorum? Karsimdaki adamin hangi özellikleri olmali? Bir iliski icin beklentilerim nedir? Bunlari ögrenin ve o kriterlerin altinda bir iliski de kabul etmeyin
Kızı üzmeyeceksin ki. Sadece aydınlatacaksın. Ben asla istemezdim aldatıldığımı bilen bir arkadaşımın sessiz kalmasını.
Çok tesekkur ederimcok gecmis olsun canim. seni cok iyi anliyorum. ama benim 1 degil 2 degil hep böyle. senelerdir cok yiprandim ayni seyleri farkli adamlarla yasamaktan. eskiden arada dualarim kabul olurdu. simdi hic bir duam kabul olmuyor hic bi isim rast gitmiyor ve bu insani tabiki karamsarlastiriyor. gercekten cok aklimdan geciyor hasta insanlar ve diyorum ki ben canimdan bezmisken yasama hevesim kalmamisken neden benim basima degil de hayat dolu insanlarin basina gelir bu hastaliklar. sevgiler.. acil sifalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?