iyilige olan inancimi kaybettim, mutsuzluktan ölüyorum

cok tesekkür ederim. yani kizla bi derdim yok üzülmesini istemem ama o pisliklerin yakip yikip mutlu mesut hayatlarina devam etmesini kaldiramiyorum ben aci cekerken. kizin kim oldugunu ögrenmeye calisiyorum su an ama yazarmiyim yada yazismalarimizi gönderirmiyim daha bilemiyorum onu da üzmek istemem

32 yaşında genç sağlıklı iş güç sahibi bir kadınsın ne bu karamsarlık
Güçlü dur hayatta
Güçsüz muhtaç durursan erkekler bunu kullanır
Neden mutluluğu bir erkeğe bağlıyorsun
Sevgilisi olan evli olan her kadın çok mu mutlu
İki kızı idare eden adamla çok mu mutlu olucak o kız ?
Kurtuldum diye sevineceğine karalar bağlıyorsun yok ölmek istiyorsun
Kendine gel

canim cok tesekkür ederim bu güzel sözlerin icin. evet bende sasirdim beni suclamalarina. insan basina gelmeyince anliyamiyor. bikac arkadasimda öyle amaaan bosver diyorlar tuzu kuru olunca. ama kendileri bi esleriyle tartisincada dünya baslarina yikilmis gibi oluyorlar

Hayır yanlış bence
Tamamen o kişilerden bağını koparması gerekir
Kız aramızı bozmaya çalışıyorsun diyebilir konu sahibini suçlayabilir adam kızla arası bozulmasın diye konu sahibine tehdit hakaret içerikli şeyler söyleyebilir
Zaten psikolojisi bozuk bir insan üstüne gelip kızı iyice delirtebilirler
Burası Türkiye kadınları çok iyi tanıyorum
Hepsi kocasına sevgilisine inanır
Çok azı adamı suçlar ayrılır
O yüzden dediğim ihtimal fazla olduğu için her ikisinden de uzak dursun yaşanmamış saysın

anliyorum sizi ama insanin cani cok yaniyor. sevgilisi kapali bi kizmis onunla ciddi düsünüyormus baya. benimlede gönül eglendirdi. benim canimi acitan seyler bastan niyetini hic belli etmemesi coluk cocuktan evlilikten bahsetmesi. ben sipsevdi biri degilim baslarda tabiki kapilmadim ama bi yarim sene o insanla iletisimde olunca her gün insan alisiyor baglaniyor ve hayal kuruyor ona elli etmesemde

Yalnız değilsin
Aynı yaşlardayız
2 senelik ilişkim bitti
Yarım sene nedir ki
Herkes üzülüyor ağlıyor bende yaşadım
Yaşıyorum hala
Ama ölmek falan istemedim hem de değmeyecek adamlar için
Sağlıklıyım işim var param var arkadaslatım var artık ilişkilere zaten çok bağlanmıyorum
Kimseye bağlanmazsan sonunda sürpriz yaşamazsın
Çok seçiciydim inanılmaz bağlanıyordum eskiden ama bu yanlışmış
Artık ilişkiler yoğun yaşanmıyor
Bakıcaksın seni mutlu ediyor mu gittiği yere kadar diyeceksin
Onlar senin peşinde koşsun
Sen değil
Erkek her zaman avcıdır
Sen sevdiğini istediğini çok belli edersen senden kaçarlar
Bu böyle bir kuraldır

Madem erkeklerden yana şansınız yok bir süre ilişki perhizi yapın. Sadece kendinize odaklanın, kendime ne katabilirim diye düşünün. Terapi alıyorum diyorsunuz bence başka bir uzmana görünün, psikologların, psikiyatristlerin işi suçluyu bulmak değil içinde bulunduğunuz durumla başa çıkmak için yol göstermektir. Hayatınıza giren birkaç erkek yüzünden genelleme yapıp hayata aşka küsmek doğru bir bakış açısı değil bunu kabul edin. Belki daha zamanınız gelmedi.

canim gercekten ben bu isin orta yolunu buldum asla cok hevesli gibi görünmedim. beni yoran yikan sey her zaman ayni durumun olmasi. simdi toparlanmam zaman alicak zar zor birine yine sans vericem ona isinmaya calisicam alisicam ve yine ayni döngü. korkma korktugun basina gelir diyceksiniz belki ama ben iliskilere baslarken cok pozitif basliyorum ama ne yapsamda olmuyor. cevremdekiler de cok sasiriyor bu duruma

Kısmet işte zamana bırak

Belkide çok fazla önemseyip hayatınızın odak noktası yapıyorsunuz insanları zamanla değersiz görülüyorsunuz kim olursa olsun sizden değerli olmadığını düşünüp ona göre değer verin

Kanserle mücadele ediyorum şuan radyoterapi görüyorum ve o kadar çok Benim durumum da olan insan tanıdım hepsinin ortak amacı sifa bir umut hayata tutunmak. Bugüne kadar hic Allahım beni sıkıntı cekeyim diye mi yarattın demedim haşa şükrettim hep. 5 para etmez adama denk geldim diye mi Allaha isyanınız kendinize eziyetiniz. Birde bu penceren bakın o zaman hayata.

Belkide çok fazla önemseyip hayatınızın odak noktası yapıyorsunuz insanları zamanla değersiz görülüyorsunuz kim olursa olsun sizden değerli olmadığını düşünüp ona göre değer verin

bunu yapmiyorum inanin bana. kimseyi bogdugum darladigim yok ne soguk davraniyorum ne de abartili.

Ben acikcasi her şeyi göze alır ifşa ederdim. Intikam duygusuyla yapmazdım bunu. Sadece söylerdim kenara çekilirdim arkamı dönerdim. Iki kişiyi aynı anda idare etmek ne demek ? O kızın sevgilisinin pisliğini bilmeye hakkı var. Hicbir erkek de hicbir kadının duygusuyla böyle kolay oynamamalı. Oynarsa da bedelini ödemeli.

Kızı üzmeyeceksin ki. Sadece aydınlatacaksın. Ben asla istemezdim aldatıldığımı bilen bir arkadaşımın sessiz kalmasını.

cok gecmis olsun canim. seni cok iyi anliyorum. ama benim 1 degil 2 degil hep böyle. senelerdir cok yiprandim ayni seyleri farkli adamlarla yasamaktan. eskiden arada dualarim kabul olurdu. simdi hic bir duam kabul olmuyor hic bi isim rast gitmiyor ve bu insani tabiki karamsarlastiriyor. gercekten cok aklimdan geciyor hasta insanlar ve diyorum ki ben canimdan bezmisken yasama hevesim kalmamisken neden benim basima degil de hayat dolu insanlarin basina gelir bu hastaliklar. sevgiler.. acil sifalar..

Bence degerlendirme mekanizmaniz biraz düzeltilmesi lazim. Son iliskinizi örnek olarak alalim: 4 ay yazisiyorsunuz. Ondan sonra bulusuyorsunuz ve iliski basliyor. O dört ay icinde size kendini istedigi gibi tanitabilir. Tanitmista. Eminim bir baglilik o dört ay icin de baslamistir sizde. Bir adamin gercekten size ilgisi olsa bunu sözlerinden cok davranislarindan görürsünüz. Ilk tartismada "hadi bay bay" diyenin pesinden gitmek nedir? Bu konularda kendinize daha cok önem vermeniz gerekir. Karsinin istediginden cok sunu düsünün: Ben ne istiyorum? Karsimdaki adamin hangi özellikleri olmali? Bir iliski icin beklentilerim nedir? Bunlari ögrenin ve o kriterlerin altinda bir iliski de kabul etmeyin

cok dogru söylüyorsunuz ama bazi seyleri aciklayayim. yurtdisinda oldugu icin 4 ay boyunca yazistik. dönüncede bulustuk ve 1,5 ay yine bi bulusup tanisma faslimiz oldu ve bana bu zaman icinde hic bir tuhafligi falan olmadi. 1,5 ay sonra yakinlasmaya basladik. bende kendi kendime dedim niyeti sadece takilmak yada yatak olsa niyetini daha cabuk belli eder diye düsündüm hersey iyi gidiyordu. ondan önce bi ufak tartismamiz olmustu ama o ilk adimi atip gönlümü almisti. bu son tartirmada birbirimizi yanlis anladik söyledigi bisey ben hizli okuyup üzerime alindim ve bu ona ayrilmak icin firsat oldu. belki düsündü ki bu is ciddiye gidiyo kiz iliski falan diyo sagda solda anlatirda öteki kizin kulagina gider diye bitirmek istedi

Kızı üzmeyeceksin ki. Sadece aydınlatacaksın. Ben asla istemezdim aldatıldığımı bilen bir arkadaşımın sessiz kalmasını.

bilmiyorum canim. belki beni suclayip devam eder sonunda ben kötü olurum. telefonumda yazismalar falan duruyor hala ama insan neye inanmak istiyosa onu seciyo bazen. baskasindan duydum bi de 1 ay önce o kizla ciddi düsündügünü. banada gecen hafta dedi iste yanlis anlama ama numarami silersen sevinirim kiz arkadasim var. bende dedim tmm silerim sorun degil ama aklima takildi benimleyken de mi vardi yoksa bu ne hiz. o da yok tanisma fasli dedi

Çok tesekkur ederim hic öyle düşünme olmuyorsa birseyler senin için bir hayır vardır. Duayı sakin bırakma. Esma-ül-hüsnadan zikirler çek kalbin ferahlasın yanliz değiliz Allahin izniyle. Allaha yönel derman bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…