- 10 Temmuz 2015
- 49
- 6
- 36
öncelikle herkese merhaba hayrlı ramazanlar..bugün itibariyle artık aranızdayım çok yanlız çaresiz hissediyorum kendimi ve konusmaya yol bulmaya çok ihtiyacım var sizlerin tecrübelerinden yol izlemek istedim farklı bakıs açılarıyla belkı derdime bır care bulabılırım..buyuk skıntıma gelince;ben 2 sene kadar önce nişanlı olduğum ahlak yoksunundan çok şükür ki ayrıldım..o dönem biz ev kurmak için birlkte calışıp ev kuruyordk bende üzerime düşenin en iyisini yaptm esyaları almada kendi adıma da bikaç sey aldım.onlarıda bırlıkte ödüyorduk ardından çok buyuk bır talihsizlık yasadık ailesi dağıldı oda burda tek basına yasamak zorunda kaldı işte şerefsizlikler tamda buradan sonra basladı en yakın arkadsı bu ahlaksıza evini açtı ablasıda bu arkadasıyla kalıyordu ve bu rezil insanlıktan nasibni almamıs terbiyesiz ablasıyla ilişki yaşamaya başlamıs ve bu kadın üstelik bir anne 14 yasında kocaman bır çocuğu var!beni biliyorlardı çok kez evlerne davet edildim ve birlikte cok zaman gecirdiğimiz insanlardı..bu kadın benden helallık ıstedıkten sonra tekrar ilişkisine devam etti midesiz rezıller!kandırıldıgını soyledi ve bunu kabul ederek yasamına nasl bır gurursuzlukla devam edebiliyorlr anlamıyorum!neyse sıkıntım buda değil bu alınan eşyalar kadına hedıye edılmiş ve benim adıma borclar faize gırdı ve ıcra takıbıne baslandı ben okuyorum öğrenciyim aynı zamanda ve calısmıyorm doktor yardımcı olarak çalışıyordum ama belgem olmadıgı ıcın artık onuda yapamıyorum çalştıgım donem cogu borcu kapatmıstım sımdı kalan ise mıktarı cok fazla ve 1 hafta ıcnde ödemezsem evımıze icra gelecek annem kalp hastası aılemle kalıyorum bu buyuk bır tramva olur bızım ıcın üzerime kayıtlı bıseyım yok arabam evım esyam yok satabılecegım bı telefonum vardı onu sadece asgarısı olarak yatırdım bunca rezıllıgın uzerıne bu bana çok agır geldi..şimdi ben ne yapacağim gıdcek yerım yok işim yok bana yardım edebilcek hiç kimsem yok! durumumuzda orta halli memur insanlarız..aklımdan olmayacak seyler gecırıyorum psıkolojım cok bozuldu kaçıp gıtsem olmaz..iş bulsam 1 hafta ıcınde bana o kadar parayı kımse vermez yalvarsam mı acaba ne yapsam inanın bılmıyorum uyuyamıyorum her gun kapıya bırı gelcek dıye ödüm kopuyo..! uzun oldu yazım ama nolursunz bana yardım edın