Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten artik umidimi kestimbir bardak soğuk su iç sen o paranın üstüne
Selam kizlar,
bundan 4 ay oncesi gorustugum insana borc para vermistim daha dogrusu visadan cektim.
bu kisiyle evlilik yolundaydik cok zor durumdaydi bende borclarini kapatmasi icin yuklu bi sekilde (6milyar) para cektim
her ay kendisi bana oducekti eline cok gecerse kapatacakti
buyuk sorunlar yasadik onunla evlenemicemi anladim ona sadece (beraberkende ayrildiktan sonrada) dedigim
" bu borcu odemek senin serefindir odemezsen bilki arkana dusmek ama ah ederim hakkimi haram ederim" dedim
suan ayni ulkede degiliz adam turkiyeyey yerlesti tam 2aydir borcu oduyorum gecen ay soyledim oducem oducem dedi gecistirdi
bu ay soyledim yine ayni sekilde tepki verdi, siz olsaniz ne yapardiniz?
benim yapacak biseyim yok onu Allaha havale etmekten baska
biliyorum cogunuz para verilirmi soyle boyle diceksiniz
kesinlikle Allah rizasi icin yaptim
onu Allaha havale ediyorum
Allah rizasi icin derken o bilmesede Allah bilir yaniAllah rızası için yapılan geri istenir mi,dillendirilir mi?
Peki..Ben olsam napardım. Kendime kızıp dururdum
sAgolunGeçmiş olsun...
ya sanirim yanlis ifade ettimAllah rızası için yaptıysan yapacak bişi yok buraya yazmamalıydın bile.zira sağ elin verdiğini sol el görmemeli.
Lutfen yanlis anlamisiniz..Karşılık beklemeden para verdiyseniz peşine düşüp , hakkımı helal etmem demeniz saçma . Üzerine bir bardak soğuk su içiceksiniz.
Ben yine anlamadım gerçekten.ya sanirim yanlis ifade ettim
kbakmayin turkcem biraz yetersiz kalmis olabilir
borc verdim paarayi odemeyince bende Allah benden riza olsun birisine iyilik yaptigim icin anlaminda soyluyorum
Allah rizasi icin versem zaten dile getirmek sacma olurdu hayir yaptim diye uzulmezdim arkasina dusmezdim
kesinlikle inaniyorum Allah buyukOlan olmus bıten bıtmıs bıze dıyecek bısı yok kı canım :) kımsenın ahı kımsede kalmaz merak etme cıkar bıyerkerınden onun o para
BakinBen yine anlamadım gerçekten.
Madem borçtu neden iyilik oluyor?