Iyilik yap denize at

Ben onun turkiyede nerede yasadigini annesinin ablasinin nerede oldugunu biliyorum ama adam cahil para istiyorum adam hala asktan meskten bahsediyo
benimle olursan parani veririm dercesine
Ay sakın öyle bir hata yapma canım,
Başımın gözümün sadakası olsun de geç,
Bir kere daha bulaşırsan benden beter olursun Allah korusun... Evlenmeden borç verme durumun ve adamın tavrı nerdeyse benim hikayemdekinin aynısı...

İletişim bile kurma boşver Allaha havale et

Şu cümleyi kurduktan sonra o parayı aç da kalsam istemezdim zaten
Allahima sukur ac degilim ama her ay onun borcunu odemek bana kufur gibi geliyo bana sansimi deneyim dedim belki oder dedim
isteyenin yuzu bir vermeyenin iki kara derler
Allahindan bulsun

Selam kizlar,
bundan 4 ay oncesi gorustugum insana borc para vermistim daha dogrusu visadan cektim.
bu kisiyle evlilik yolundaydik cok zor durumdaydi bende borclarini kapatmasi icin yuklu bi sekilde (6milyar) para cektim
her ay kendisi bana oducekti eline cok gecerse kapatacakti
buyuk sorunlar yasadik onunla evlenemicemi anladim ona sadece (beraberkende ayrildiktan sonrada) dedigim
" bu borcu odemek senin serefindir odemezsen bilki arkana dusmek ama ah ederim hakkimi haram ederim" dedim
suan ayni ulkede degiliz adam turkiyeyey yerlesti tam 2aydir borcu oduyorum gecen ay soyledim oducem oducem dedi gecistirdi
bu ay soyledim yine ayni sekilde tepki verdi, siz olsaniz ne yapardiniz?
benim yapacak biseyim yok onu Allaha havale etmekten baska
biliyorum cogunuz para verilirmi soyle boyle diceksiniz
kesinlikle Allah rizasi icin yaptim
onu Allaha havale ediyorum
dolandırmış adam seni resmen.
bu iyilik yapmak filan değil ki.
hastamı aç mı açıkta mıydı da iyilik yaptığını düşündün.
bi muhtaç aileye bi hastaya filan bağışlasaydın iyilik olurdu adı.
sen kendini bu şekilde teselli etmeye çalışıyosun sadece.
bu kadar kısa sürede tanıdığın adama para verilir mi hiç.
sen nasıl olsa evleneceğiz umuduyla çekip vermişsin zaten iyilik olsun diye değil.
o para gelmez artık.

Ay sakın öyle bir hata yapma canım,
Başımın gözümün sadakası olsun de geç,
Bir kere daha bulaşırsan benden beter olursun Allah korusun... Evlenmeden borç verme durumun ve adamın tavrı nerdeyse benim hikayemdekinin aynısı...

İletişim bile kurma boşver Allaha havale et
benimde elim kolum bagli bir insan degil
onun turkiyedeki adresini ablasinin ve annesinin buradaki adresini biliyorum
zaten bi hata yapmisim bide gidip onlara bulassam elime yuzume bulastiracam aileme rezil olucam oyuzden benden uzak olsun diyorum :(

Selam kizlar,
bundan 4 ay oncesi gorustugum insana borc para vermistim daha dogrusu visadan cektim.
bu kisiyle evlilik yolundaydik cok zor durumdaydi bende borclarini kapatmasi icin yuklu bi sekilde (6milyar) para cektim
her ay kendisi bana oducekti eline cok gecerse kapatacakti
buyuk sorunlar yasadik onunla evlenemicemi anladim ona sadece (beraberkende ayrildiktan sonrada) dedigim
" bu borcu odemek senin serefindir odemezsen bilki arkana dusmek ama ah ederim hakkimi haram ederim" dedim
suan ayni ulkede degiliz adam turkiyeyey yerlesti tam 2aydir borcu oduyorum gecen ay soyledim oducem oducem dedi gecistirdi
bu ay soyledim yine ayni sekilde tepki verdi, siz olsaniz ne yapardiniz?
benim yapacak biseyim yok onu Allaha havale etmekten baska
biliyorum cogunuz para verilirmi soyle boyle diceksiniz
kesinlikle Allah rizasi icin yaptim
onu Allaha havale ediyorum
CANIM NE KADAR BİR MEBLAĞ?

dolandırmış adam seni resmen.
bu iyilik yapmak filan değil ki.
hastamı aç mı açıkta mıydı da iyilik yaptığını düşündün.
bi muhtaç aileye bi hastaya filan bağışlasaydın iyilik olurdu adı.
sen kendini bu şekilde teselli etmeye çalışıyosun sadece.
bu kadar kısa sürede tanıdığın adama para verilir mi hiç.
sen nasıl olsa evleneceğiz umuduyla çekip vermişsin zaten iyilik olsun diye değil.
o para gelmez artık.
adam dolandirdi bunun farkindayim zaten
adam acti evet avrupanin ortasinda ekmek alacak parasi yoktu yatacak evi bile yoktu iflas etmisti bende dusene Allah yardim edin der diye dusunerek yardim ettim
adamla kisa sure bi iliskim oldu evet ama 9yildr ailesinide kendisinide biliyorum yapmaz boyle bise dedim

adam dolandirdi bunun farkindayim zaten
adam acti evet avrupanin ortasinda ekmek alacak parasi yoktu yatacak evi bile yoktu iflas etmisti bende dusene Allah yardim edin der diye dusunerek yardim ettim
adamla kisa sure bi iliskim oldu evet ama 9yildr ailesinide kendisinide biliyorum yapmaz boyle bise dedim
ailesi neden yardım etmiyor peki.
ailesi olan adam ekmek parasız kalmaz o kadar da değildir.
herneyse olan olmuş giden gitmiş.
aiesini de tanıyosan madem onlardan iste.
senin ailen biliyor mu.
nasıl odüyosun bu borcu.
iyilik yapmış olsan parayı geri istemezdin sanırım değil mi.

ailesi neden yardım etmiyor peki.
ailesi olan adam ekmek parasız kalmaz o kadar da değildir.
herneyse olan olmuş giden gitmiş.
aiesini de tanıyosan madem onlardan iste.
senin ailen biliyor mu.
nasıl odüyosun bu borcu.
iyilik yapmış olsan parayı geri istemezdin sanırım değil mi.
Butun iliskimiz boyunca bende sordum ailen neden yardim etmiyo diye ben turkiyedeki kardesine soyledim cok zor durumda yardim edin dedim hic orali olmadilar
acindirdi kendini ailem bile sahip cikmiyo bana olsem kimse orali olmucak falan diye
ama simdi anliyorum ailesinin neden yardim etmedigini kimbilir kac kez yardim ettide bu borcunu odemedi
benim ailem bilmedigi icin ailesinden istemiyorum
istesemde vermezler zaten bizmi dedik sana borc ver diye verecek olsak biz verirdik diye terslerler
ayda oduyorum
parayi verirken borc vberdim onun hayrina degilki oda borc olarak aldi
hediyem sana demedim yani

Butun iliskimiz boyunca bende sordum ailen neden yardim etmiyo diye ben turkiyedeki kardesine soyledim cok zor durumda yardim edin dedim hic orali olmadilar
acindirdi kendini ailem bile sahip cikmiyo bana olsem kimse orali olmucak falan diye
ama simdi anliyorum ailesinin neden yardim etmedigini kimbilir kac kez yardim ettide bu borcunu odemedi
benim ailem bilmedigi icin ailesinden istemiyorum
istesemde vermezler zaten bizmi dedik sana borc ver diye verecek olsak biz verirdik diye terslerler
ayda oduyorum
parayi verirken borc vberdim onun hayrina degilki oda borc olarak aldi
hediyem sana demedim yani
ya o azılı bir dolandırıcıdır.
sen de ağına düşmüşssün.
kimbilir kaçkişiye tonla borcu var ki kaçmış oralardan.
ailesi de bıkmıştır haliyle
unutmaktan başka çaren yok gibi.
geri alman imkansız çünkü

ya o azılı bir dolandırıcıdır.
sen de ağına düşmüşssün.
kimbilir kaçkişiye tonla borcu var ki kaçmış oralardan.
ailesi de bıkmıştır haliyle
unutmaktan başka çaren yok gibi.
geri alman imkansız çünkü
:cry:

maddiyatınız kötü ise yüksek iyi ise önemsiz bir meblag allaha havale edin.
aylik gelirim suan 6milyar
bunun ev kredisi araba masrafi faturalar falan...
bu borcuda ayda 400tl oduyorum
Allah onun hakkindan gelsin
diyecek cok seyim var dilime geliyo ama yutuyorum beddua etme aman sakin diyorum buyuzden Allaha havale ettim sahsi

aylik gelirim suan 6milyar
bunun ev kredisi araba masrafi faturalar falan...
bu borcuda ayda 400tl oduyorum
Allah onun hakkindan gelsin
diyecek cok seyim var dilime geliyo ama yutuyorum beddua etme aman sakin diyorum buyuzden Allaha havale ettim sahsi
en iyisi cnm :( poliise verin diycem ama ne fayda

Kendi kredi kartı bile mi yok?
Hadi borcunu siz toplu halde kapatmışsınız da taksitleri bari o ödesin.

Bu adam bekar ve çalışıyor di mi? Ayda 1000 tl ödeyemiyor mu?

Çok kısa sürede tanıdığı bir kadından para isteyen adam hayretlik bir durum zaten. Tabii çok yakının falan hayati tehlikesi gibi bir durum yoksa.

Kendi kredi kartı bile mi yok?
Hadi borcunu siz toplu halde kapatmışsınız da taksitleri bari o ödesin.

Bu adam bekar ve çalışıyor di mi? Ayda 1000 tl ödeyemiyor mu?

Çok kısa sürede tanıdığı bir kadından para isteyen adam hayretlik bir durum zaten. Tabii çok yakının falan hayati tehlikesi gibi bir durum yoksa.
Kredi karti yok adam iflas etmisti
taksitleri odemiyo ben oduyorum ulkeyi terk etti
9yildir taniyorum ailecek biliyoruz aama iliskimiz cok kisa surdu hayati tehlikesi fiziken yoktu ama ekmek alamicak durumda oldugu icin borc para verdim
serefden noksan insan turkiyeye kacti

Kredi karti yok adam iflas etmisti
taksitleri odemiyo ben oduyorum ulkeyi terk etti
9yildir taniyorum ailecek biliyoruz aama iliskimiz cok kisa surdu hayati tehlikesi fiziken yoktu ama ekmek alamicak durumda oldugu icin borc para verdim
serefden noksan insan turkiyeye kacti
6000 Tl için ülke değiştirmek zorunda kalan erkek adam mıdır ya?
Ucuza maal olmamış size, ama bu şahışla evlenseydiniz daha ağır bir bedel ödemiş olurdunuz. Allah kurtarmış yine de.

6000 Tl için ülke değiştirmek zorunda kalan erkek adam mıdır ya?
Ucuza maal olmamış size, ama bu şahışla evlenseydiniz daha ağır bir bedel ödemiş olurdunuz. Allah kurtarmış yine de.
evet o borc ama oyle ama boyle ayda taksitle odenir
ama Allah sahidimdir obur terafta iki elim yakasinda olsun hakkimi helal etmiyorum Allaha havale ediyorum

Back
X