- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi BlueDesertRain
-
Hic sasirmadim insanlar iyi niyetten anlamiyor !!! Bence artik yorum yapmayin o covukta karaktersizmiz orasi kesin
Genc kiz bosa konusmasin yoluna baksin dedi annemde pismaniz tabiki bende sizin gibi düşünüyorum.Çok garip. Bence Ayşe ona göz koymuştu. Aralarında bir şey bile yoktu. Kafayı takmış kız gibi duruyor. Keşke hiç bir şey demeseymiş anneniz.
Annesi ve kız ne kadar meraklıymış bir türlü ikna olmuyorlar. Zaten uzaktan akraba değiller mı? Akrabalarına sorsunlar ne diye bu kadar uzatıyorlar. Sizde boşverin insanların gözünede soksasınız onlar yine inanmak istediklerine inanacaklar.
Nisanlanacagi insanin telefon numarasi nasil olmaz
Çocuğun bence durumdan haberi bile yok. Belki birkaç ortamda denk gelip sohbet etmişlerdir kız bunu farklı yorumlamıştır, çünkü çocuğun telefon numarasını bile bilmiyor. Ayrıca çocuk bu kızla sevgili olsaydı başkasıyla nişan yaparken duyulmasından çekinirdi sonuçta akrabalık bağı var çabuk duyulur.uzaktan sevgililer bence
Kadinin anneme inanmayisida ayri uzdu biziİnsanları anlamak çok guc; görüşüyorsun ama telefonun yok! Demek ki görüşmüyorsun arkadaş.
Ya o koca kadına ne demeli? Ya kızı kandırmış ya da o bu saçma oyunun bir parçası. Akıl yok işte.
Haklısınız...Ay en iyisi hic karismamak bazen birakin ne halleri varsa gorsun.
Bence kiz platonik cunku numara olmadan nasil konussunlar sadece disardaki bulusmada sevgililik olurmu bilemedimCocugun numarasi kiz da nasil yok bende onu anlamadim .Yorum yapacagimiz kalmadi zaten.
Bence kiz platonik cunku numara olmadan nasil konussunlar sadece disardaki bulusmada sevgililik olurmu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?