Iyilikten gene maraz dogdu

Bir daha bakmayiz yüzlerine .Cok kotu duruma düşürüler .Surekli arıyorlar sizce acmali miyim?
Bence açın. Kötü konuşurlarsa iyilik ettik tepemize çıktınız keşke bıraksaydık da kızınızın adı çıksaydı nişanlı bir adamla deyin. Biz duyduğumuzu söyledik daha da olayı uzatmak istemiyoruz biz sadece insanlık vazifemizi yerine getirdik ama hata etmişiz deyin suratına kapatın. Tabii kötü konuşup suçlamaya kalkışırlarsa.

Pismanlarmis .Sen yanlis anladin falan dediler bana.Oglani seviyorduk dedi annesi .Oglanin evini basmayi dusunduk vazgectik dedi.Gitsek bizle gelir misiniz dediler.Annem dedi bizi karistirmayin kapatti .Ne ilginc insanlara cattik biz ya.

Pismanlarmis .Sen yanlis anladin falan dediler bana.Oglani seviyorduk dedi annesi .Oglanin evini basmayi dusunduk vazgectik dedi.Gitsek bizle gelir misiniz dediler.Annem dedi bizi karistirmayin kapatti .Ne ilginc insanlara cattik biz ya.
Anneniz iyi demiş. Hangi hakla ev basacakmış? Sanki kızına evlilik vaadi vermişler de... Ne sıfatla gidecekler yani? Oğlanın ailesi kızın akıllı duraydı oğlumuza yaklaşmayaydı der... Neyse. Biraz akıl yoksunu gibi geldiler bana. Fazla büyütmeyin araya da mesafe koyun bence bu insanlarla.

Mesafe konulur da yok yere huzurumuz kacti .

Giderken bohçayı da kıstırsınlar kızın kolunun altına bari,hey Allahım çatlaklardan uzak et hepimiziNe yapacaklarmış,dağa mı kaldıracaklar oğlanı

Belki ayşe yanlış anladı adamın niyetini
Akrabalar bide yani sanmıyorum bir dümen çevirsin adam....tabi yinede belli olmaz ama...insan konuştuğu adamın nosunu nasıl bilmez
Cocuk facede iliski durumunu gizlemis nisanli olsa yazarmis diyor birde ayse Benmde sevgilim oldu nisanlandim boyle is gormedim .Annesi agliyor ben onlari sozlu kabul ediyordum oglanda iyiydi diyor.Telefonda cok konusmadik kapattik .Kapıya gelmisler bir akil verin kafayi yicez diye .

ayyy annen neden kıskansın ki gencleri... sanki cocugu kendine alacak da arayı bozuyor gibi..
cocuk iyi ki ayşeyi istememiş. valşla cocugua yazık olurdu..
boşver annen bir daha görüşmesin görüşütrsede ilk yazdıgımı söylesin.
şaşkınlar.... hiç sevmem böylelerini hiiççççç

Gorusmeme kararı aldik zaten .Yapisiyorlar insana .

Saçma sapan insanlar be gülüm.. İyi niyetten demiş gariban anacığın. Ama anlayana anlayana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…