iyisiyle kötüsüyle benim evim..:)

mutlulukla oturun çok beğendim

canım eşyaların çook güzel bişe sormak istiyorum yatakk örtünün markası ne birde fiyatı bende almak istiyorum sade bir model

teşekkür ederim cnm. iki tane foto var orda hangisini sordun bilmiyorum ama ikisinide söyliyim gri diktirme pike 500tl beyaz ola perper home ben gebzeden Mennan diye bir çeyiz mağazasından almıştım paketinde yazan o 850tl canım.

umarım yüklemeyi başarabilmişimdir.. mesaj yazmadan geçmeyelim bayanlar yazanların daha güzel eşyaları olsun inşallah )))

eviniz çok şeker özellikle oturma odanız bence salondaki dantelleri kaldırın güle güle sağlıcakla oturun........

evin odaları büyükmüş, bu konuda çok şanslısın bir kere huzurlu bir şekilde güle güle otur. yatak örtün çok hoş, osmanlı havası katmış

mobilyalar doğtaş sanırım çok zevkli seçimler siyah cam olayını ben de çok seviyorum ben sadece konsol üstündeki v şekilli ayna dağılımını sevmedim dağınık daha modern dururdu gibi sanki güle güle oturun kocaman bi maşallah

Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ben mor kanepeyi cok begendim fistik yesili kirlentlerle cok tatli olmus gule gule kullanin

teşekkürler cnm aynalar şuan dağınık onu ilk yerleştirirken mobilyacılar yapmış ben yoktum bende bir süre dursun sonra değiştiririm dedim ve şuan dağınık ve böyle daha güzel kesinlikle

Eşyalarınız çok güzel, güle güle oturun. Tv ünitemiz aynı, masamız da benziyor. Aynı mobilyacıyı tercih etmişiz :)

Heryer çokk güzel gerçekten ama oturma odana bayıldım...sıcacık bi havası var.güle güle,mutlulukla oturun inşallah.

konu sahibi sanırsam mobilya konusunda zevklerimiz aynı doğtaş koltuk tk ve yemek takımımız aynı ve ben çook beğeniyorum memnunumda
Evin çok sıcak ve şirin. Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin. Bende bu hafta eklerim evimin resimlerini artık

merakla bekliyorum evinin fotolarını yükleyince bana yaz ben her zaman takip edewmiyorum bebekten dolayı.bende hep doğtaştan eşya almış birileri varmı diye takip ediyordum görmek istiyordum :) benim evi çok eski doğu tayinimiz bitip iyi bir eve taşınırsak eşyalarım daha çok kendini gösterecek diye düşünüyorum. bende çok memnunum doğtaştan hep şikayet duydum alanlar memnun değilmiş ama ben çok memnunum rahat kullanışlı sağlam ve çok şık. evime gelen herkes de çok beğeniyor.

herşey çok güzel allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah ama gözüme takılan bi kaç şey var canım mesela yatak odasında yatağa serdiğin örtü çok şık ama altına uyku seti gibi bişey görünüyo pembe renk o olmamış yani çok sırıtıyo onun dışında herşeyin çok güzel zamanla almak istediğin objelerle dahada güzelleşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…