İZDİVAÇ

Ben genelde televizyon izlemiyorum, kırk yilda bir bakarsam da belgesel izliyorum gerçekten Benim gibi gerçek belgeselciler de vardır burda elbet.
Bende firsat buldukca youtuptan kacirdigim dizilere bakiyorum.hic sinirlamada koymam.ne ilgilimi cekerse tv de onu izlerim.ama yillardir evlendrme prog.bakmiyorum.daral geliyo.

Allahımmm bu kafadan istiyorum 2 kilo.

Biri instagramdakilere takar, biri hangi izdivaç programı daha iyi diye sorar.

Dertlere gelll..?!?!

Acul, bayağı, vasıfsız bir insan (e.Erol vb), onun gerizekalı programı insanların derdi ya da talebi olduğu sürece aylık boş yere 2,5 milyon kazanmaya devam edecektir.

Yazık
Yazık
Çok yazık..

Oha nasıl yani? Hem evleniyor hem kadınlardan hoşlanmıyor? Ee ne yaptılar?

Bir kaç yıl yaşadılar kardeş kardeş tedaviyi ilk başta kabul etmişti eşi sonra bıraktı. Boşanmaya çalıştı hakim hemen boşamadı düzelir belki diye. En sonunda boşandılar.

Oha nasıl yani? Hem evleniyor hem kadınlardan hoşlanmıyor? Ee ne yaptılar?

Bir kaç yıl yaşadılar kardeş kardeş tedaviyi ilk başta kabul etmişti eşi sonra bıraktı. Boşanmaya çalıştı hakim hemen boşamadı düzelir belki diye. En sonunda boşandılar.

Bu tur programlara karsi degilim, yalniz iliskileri rating ugruna basitlestiriyorlar. Bir iliski bitti deyip - uc gun sonra- ayni kisileri, hem o kisiyle hem baska bir kisiyle cikarmak da neyin nesi...

Izleniyor mu evet, kaliteli mi iste orasi tartisilir... Devam eder mi? Halkimiz bu tur programlari tercih ettigi surece edeeerrrr...

bu arada 3 değil hali hazırda 4 tane var:)) flashtaki tam evlere şenlik arkadaşımın dedesi katılmıştı:))
Flashta herşey evlere şenlik zaten :)) hayat vur patlasın çal oynasın o kanala, ben olsam kesin ona katılırdım :))) o kadar halay çeken insanda be dert kalır ne tasa :)))

Rejideki adam çeşitlerine söyle bir bak. En çok beyenecegin adam tipi olana git. Ama hepsi aynı aslında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…