Ben genelde televizyon izlemiyorum, kırk yilda bir bakarsam da belgesel izliyorum gerçektenHe he kesinlikle oyledir.hepimiz belgesel izliyoruz zaten
Not:bosluguma geldi izledim. Yoksa ben de sizin gibi belgesel izlerim. Asla bu tarz programlarla zamanımı harcamam.
bu programları yapanlar da katılanlar da ne idüğü belirsiz insanlar
seda sayan, esra erol, songül karlı hepsi kenar mahallelerden gelme, okumamış, cahil cahil konuşmalarıyla ve laubali tavırlarıyla sözde evimizin kızı, bacımız, ablamız tavırlarıyla son derece samimiyetsiz, gereksiz ve itici insanlar...
türk insanının samimiyeti laubalilikle laçkalıkla karıştırdığını çok iyi bilen ve bundan nemalanan hiç bir işe yaramayan asalak tipler...
Ben genelde televizyon izlemiyorum, kırk yilda bir bakarsam da belgesel izliyorum gerçektenBenim gibi gerçek belgeselciler de vardır burda elbet.
evet saçma sapan hareketler ve konuşmalar yaparak bu kadar prim yapabilmelerinin ve milyonlar kazanmalarının nedeni de bu zaten...İnsanlarımızın ve kadınlarımızın çoğu bu bahsi geçen insanların eğitim seviyesinden yukarda olsa da, kenar mahelleden gelmse de aynı cahillikte ne yazık ki.
Ben onda da seçiciyim.
Köpekbalığı seviyorum o kadarBir de büyük kediler . Geçende sırtlan yavrusunu harcadılar hayvanı parça parça ettiler.
Konu sahibinin trollediğini düşünenlerdenim..
Desene onlar dağitiyo mügecim topluyor..hahhha:))
bir tanesinde de kadın adamı öldürmüştü kardeşleriyle bir olup hatta müge anlıda ortaya çıkmıştı..
ben criminal izliyorum cinayetler aldatmalr fln uu beybiii birde çılgın çiftlik, tabu ,kimlik çatışmaları... epey izliyormuşum he bu arada kısmetse olur var konu sahibesi ona katılsın benceBen onda da seçiciyim.
Köpekbalığı seviyorum o kadarBir de büyük kediler . Geçende sırtlan yavrusunu harcadılar hayvanı parça parça ettiler.
o tam kurguben criminal izliyorum cinayetler aldatmalr fln uu beybiii birde çılgın çiftlik, tabu ,kimlik çatışmaları... epey izliyormuşum he bu arada kısmetse olur var konu sahibesi ona katılsın bence
Benim yakın bir arkadaşım evlendi bu programların birinde kocası kadınlardan hoşlanmıyormuş artık amacı neyse evlenmekle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?