İZDİVAÇ

seda ve ugura denk geldim bikac gündür, inan sacmaliklar ile dolu, gidenleri asla kinamiyorum ama kimsenin niyeti evlilik gibi gözükmüyor habire sacma sapan polemikler...kimin eli kimin cebinde belli degil.

bu programları yapanlar da katılanlar da ne idüğü belirsiz insanlar
seda sayan, esra erol, songül karlı hepsi kenar mahallelerden gelme, okumamış, cahil cahil konuşmalarıyla ve laubali tavırlarıyla sözde evimizin kızı, bacımız, ablamız tavırlarıyla son derece samimiyetsiz, gereksiz ve itici insanlar...
türk insanının samimiyeti laubalilikle laçkalıkla karıştırdığını çok iyi bilen ve bundan nemalanan hiç bir işe yaramayan asalak tipler...

İnsanlarımızın ve kadınlarımızın çoğu bu bahsi geçen insanların eğitim seviyesinden yukarda olsa da, kenar mahelleden gelmse de aynı cahillikte ne yazık ki. Bu programlar o yüzden bu kadar çok reyting çekiyor. Kitap okumak, ya da hobiyle uğraşmak kimsenin aklına gelmiyor çünkü çoğu insanımızın tutkuyla bağlı olduğu bir hobisi yok.

Aklı başında gerçekten eğitimli bir insan bu zırvaları izlemez zaten.

Ben genelde televizyon izlemiyorum, kırk yilda bir bakarsam da belgesel izliyorum gerçekten Benim gibi gerçek belgeselciler de vardır burda elbet.

Ben onda da seçiciyim.
Köpekbalığı seviyorum o kadar Bir de büyük kediler . Geçende sırtlan yavrusunu harcadılar hayvanı parça parça ettiler.

Alacaklı mutlulugumsun, post: 44491281, member: 688324"]Özgür bir platformdayız ve bana atfen yazdığınız her söze cevabım olacaktır.
Ben lafa bakarım lafı söyleyene de itinayla cevabımı yazarım.Sıkıntı ?[/QUOTE]
Alacakli gibi konusuyosunuz.sıkıntı olmazsa zaten yazmam.yanı anlayacagin iz sıkıntı var.peki sen cevap yaz herkese.devam et

İnsanlarımızın ve kadınlarımızın çoğu bu bahsi geçen insanların eğitim seviyesinden yukarda olsa da, kenar mahelleden gelmse de aynı cahillikte ne yazık ki.
evet saçma sapan hareketler ve konuşmalar yaparak bu kadar prim yapabilmelerinin ve milyonlar kazanmalarının nedeni de bu zaten...
çünkü izleyen profil belli, onlar da buna göre davranıyorlar

Ben onda da seçiciyim.
Köpekbalığı seviyorum o kadar Bir de büyük kediler . Geçende sırtlan yavrusunu harcadılar hayvanı parça parça ettiler.

Ben de özellikle köpekbalığı, komodo ejderi olmak üzere bilumum sürüngenler ve yirticilarin belgesellerinden aldığım zevki hiçbir programdan alamıyorum

Ben onda da seçiciyim.
ben criminal izliyorum cinayetler aldatmalr fln uu beybiii birde çılgın çiftlik, tabu ,kimlik çatışmaları... epey izliyormuşum he bu arada kısmetse olur var konu sahibesi ona katılsın bence

Aslında programa katılan birini tanıyorum .O gerçekten evlenme niyeti ile başvurmuş .Ama kısmeti orada değil belli ki :)

geçen izdivaçta evlenen bir kadın kocası tarafından öldürülmüştü

kaliteye gelince hepsi birbirinden beter

Ben normalde buldugum her boşlukta kitap okuyan biriyim. Ama bu aralar bazı sorunlarim var elime kitap alınca bi 5 dk sonra kitabı bırakmış kendimi sorunlarını dusunurken buluyorum. Tam da bu anda bu programlar uyuşturucu gibi geldi böyle beynimin içi boşalıyor gibi oluyo.Biraz sersem gibi oluyorum. Ama Zuhal Topali çok severdim programını izledim daha da sevdim. Kadın nasıl bir şeyin içinde olduğunun farkında. Bakmış millet kendini rezil ediyo o da işin girgirinda. Egleniyor resmen.Oh mis gibi parasını da aliyor

Benim yakın bir arkadaşım evlendi bu programların birinde kocası kadınlardan hoşlanmıyormuş artık amacı neyse evlenmekle ...

ben criminal izliyorum cinayetler aldatmalr fln uu beybiii birde çılgın çiftlik, tabu ,kimlik çatışmaları... epey izliyormuşum he bu arada kısmetse olur var konu sahibesi ona katılsın bence
o tam kurgu

Benim de annem degilde tam tersine babam seda sayan'li olaninin muptelasi. Sacma oldugunu bildigi halde izliyor iste. Sorsan film izleyecek olsak bunlarin hepsi yalan der o da yalan iste. Annem ise nefret eder hic izlemez. Ben de babam bakarken izliyorum 5 dakika 10 dakika yalniz yalan bile olsa burda cocugu olup tum gun orda oturan kadinlar var. Kimisi almanya'dan hollanda'dan geliyor aylarca turkiye'de kaliyor. Anlamiyorum bu milletin isi gucu yok mu? Ben isimden yaz haric zar zor 1 haftalik izin koparabiliyorum yurtdisindayim bunlar yaz tatili gibi aylarca kaliyorlar. Anneyim diyenler gun boyu dedidodu yapip erkek kovaliyorlar, insan cocuklarini merak etmez mi anlamiyorum aklim almiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…