Aylık bir trilyon verirlerse öyle olur. Her yerini açarsn.Bu Esra Erol kadar itici, sahte, yapmacık bir insan daha tanımadım.
Sürekli Rabbim izin verirse, geleneklerimiz, Türk örfleri bidi bidi yapıp ev kızı ayaklarıyla tribünlere oynuyor.
Geçende gördüm çocuğunun doğumunu ekrana verdiler. Para için bir tek çocuk çıkarken vaginasını çektirmediği kalmış. İnsan mahremini, hayatının en güzel anını, çocuğunun doğumunu, çocuğunu ilk kucağına aldığı anı kamera karşısında yapar mı?
Sonra da ben çok ev kızıyım örflerimiz bik bik bik yiyen olursa tabi.
öncelikle her şeye boş yorum yapan sensin.belli ki bir şeylerin derdindesin. ben o iilacı çocuğum olmuyor onun için sordum.izdivaç programini izleyenin şartları mi olmalı.ayrıca sen haline gül.yaptiginiz şeylere bakın.seviyeli olmak istiyorum.ve sizi Allah a havale ediyorum...
Cehaletten ölmek diye bir sey olsaydi...öncelikle her şeye boş yorum yapan sensin.belli ki bir şeylerin derdindesin. ben o iilacı çocuğum olmuyor onun için sordum.izdivaç programini izleyenin şartları mi olmalı.ayrıca sen haline gül.yaptiginiz şeylere bakın.seviyeli olmak istiyorum.ve sizi Allah a havale ediyorum...
şu an konumuz ilaç değil...ayrıca neye yaradığını bilinçli olarak ben bilirim.BURADA BİNLERCE KİSİ VAR.o kadar sacmaliklarin arasında bana mi takildiniz?Cehaletten ölmek diye bir sey olsaydi...
Folik asit cocuk olmasini saglamiyor sayin 44444445555555
Izdivac programi izleyecekmis gibi degil de o programa katilacakmis gibi soru sorarsaniz alacaganiz cevap boyle olur.Ayrica siz izleyerek idrak edemiyor musunuz kaliteyi birileri söyleyince mi karar vereceksiniz kalitesine.
Ne mana yani?
İzdivacin kendisi iyi değil ki programları iyi olsunBekarlık iyidir iyi
ahilce konusuyosunuz...amaciniz nedir üzerine gitmekle.hoslanmadigin seye yorum yapma, boyle insani hassas noktasindan vurma, ve yorum yapmadan cik derimmm...umarim yeterlidir.Cehaletten ölmek diye bir sey olsaydi...
Folik asit cocuk olmasini saglamiyor sayin 44444445555555
Izdivac programi izleyecekmis gibi degil de o programa katilacakmis gibi soru sorarsaniz alacaganiz cevap boyle olur.Ayrica siz izleyerek idrak edemiyor musunuz kaliteyi birileri söyleyince mi karar vereceksiniz kalitesine.
Ne mana yani?
ciddi soruyorum bu konuyu açma sebebiniz nedirNe kadar ayıp ve c
ahilce konusuyosunuz...amaciniz nedir üzerine gitmekle.hoslanmadigin seye yorum yapma, boyle insani hassas noktasindan vurma, ve yorum yapmadan cik derimmm...umarim yeterlidir.
Uğur aslan ve seda sayanın sunduğu berbat. Zaten ordakilerin parayla durduğu da ifşa edildi. Diğerlerinden birinde de adam evlendiği kadını vurmuş. Hangisinde olduğunu bilmiyorum da birinde de bi adam orada tanistigi kadını satmış diye okumustum. Tehlikeli yanı.
Not:bosluguma geldi izledim. Yoksa ben de sizin gibi belgesel izlerim. Asla bu tarz programlarla zamanımı harcamam.
He he kesinlikle oyledir.hepimiz belgesel izliyoruz zatenUğur aslan ve seda sayanın sunduğu berbat. Zaten ordakilerin parayla durduğu da ifşa edildi. Diğerlerinden birinde de adam evlendiği kadını vurmuş. Hangisinde olduğunu bilmiyorum da birinde de bi adam orada tanistigi kadını satmış diye okumustum. Tehlikeli yanı.
Not:bosluguma geldi izledim. Yoksa ben de sizin gibi belgesel izlerim. Asla bu tarz programlarla zamanımı harcamam.
Ne kadar ayıp ve c
ahilce konusuyosunuz...amaciniz nedir üzerine gitmekle.hoslanmadigin seye yorum yapma, boyle insani hassas noktasindan vurma, ve yorum yapmadan cik derimmm...umarim yeterlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?