- Konu Sahibi VuslataDair
-
siz en başında tavizi vermişsinizmerhabalar
Eşim bu cuma izne gelecek ama bir hafta kalıp dönecekdi ve 1,5 ay sonra yeniden gelecek o Zaman da en az 15 gün kalacaktı
Bu arada en son 19 ocakda görüşmüştük
Her geldiğinde kv de gelir bizzat ben çağırırım uçak biletini de alırım hiçbir problemimiz yoktur kayınvalidemi Can'ım gibi severim
Bu defa büyük kızım teog stresi dolu ortanca öyle atarlı tripli ergen en küçük halen Can'ıma okuyor eşime dedim ki "madem yakın aralıklı iki iznin var birinde gelsin diğerinde gelmesin kv
Biraz kızlarımızla Başbaşa Zaman geçirelim " yok efendim gelecekmiş annesi neden gelmiyormuş iki izninde de burda olacakmış ben kusura bakmayacakmışım
Ben de dedim ki o Zaman sen bu izninde git memlekete aileni gör onlarla geçir
Onu da kabul etmedi
Çarşamba günüydü küstük
Ne o aradı ne ben
Zaten yoruldum artık arasam veya yazsam hiçbirşey yokmuş gibi davranacak biliyorum ama içimden gelmiyor
Sizce eve mi gelir memlekete mi gider arayayım mı ben mi haksızım kafamda deli sorular
Sen haklısın tabii ki. Zaten adam sık gelemiyormuş, kayınvalide bal börek olsa her izinde de çekilmez yani. İnsan eşiyle, çocuklarıyla baş başa vakit geçirmek ister. Kocan bunu istemiyorsa bir tuhaflık var.merhabalar
Eşim bu cuma izne gelecek ama bir hafta kalıp dönecekdi ve 1,5 ay sonra yeniden gelecek o Zaman da en az 15 gün kalacaktı
Bu arada en son 19 ocakda görüşmüştük
Her geldiğinde kv de gelir bizzat ben çağırırım uçak biletini de alırım hiçbir problemimiz yoktur kayınvalidemi Can'ım gibi severim
Bu defa büyük kızım teog stresi dolu ortanca öyle atarlı tripli ergen en küçük halen Can'ıma okuyor eşime dedim ki "madem yakın aralıklı iki iznin var birinde gelsin diğerinde gelmesin kv
Biraz kızlarımızla Başbaşa Zaman geçirelim " yok efendim gelecekmiş annesi neden gelmiyormuş iki izninde de burda olacakmış ben kusura bakmayacakmışım
Ben de dedim ki o Zaman sen bu izninde git memlekete aileni gör onlarla geçir
Onu da kabul etmedi
Çarşamba günüydü küstük
Ne o aradı ne ben
Zaten yoruldum artık arasam veya yazsam hiçbirşey yokmuş gibi davranacak biliyorum ama içimden gelmiyor
Sizce eve mi gelir memlekete mi gider arayayım mı ben mi haksızım kafamda deli sorular
İnanır mısınız öyle yoruldumsiz en başında tavizi vermişsiniz
kv eşinizin izininde çağırmak göreviniz olmuş
şimdi bir tanesind ebile gelmesini istemesenız siz suclu olursunuz
bu sebepten dolayı sizi aramıyorsa bırakın aramasın .
Haklısınız ama keske bastan bu kadar taviz vermeseudınızİnanır mısınız öyle yoruldum
Kendisi bilir
Aramasın
Hatta gelmesin
Ne yapabilirim
Allah kerimdir
Amin inşallahHaklısınız ama keske bastan bu kadar taviz vermeseudınız
Neden her izinde geldi kv
Neden hep biletini siz aldınız
Bunca zaman ii
Niyet göstermişssiniz
Bir kere göstermeyınce bu iyi niyetiniz basınıza dert olmus
Üzücü allah eşinize akıl fikir versin
14 yıllık evliyim üstelik yani yeni gelin değilim ki aramızda bir defa bile sorun olmadı kv ileHer izinde annemi cagrilirnirmis?
Yap yap iste bir kere yapma hemen kotu sen olursun.
Hic demezlerki ALLAH razi olsun bunca zaman hepnsen cagirdin biletini bile aldin, evet haklisin nasilsa yakin zamanda 2 kerre gelecegim biridne gelsin birinde gelmesin.
Cok gormek istiyora 1 haftalik izninde memleketine gitsin. Digerinde sizin yaniniza gelsin.
Ne sacmaliktir ya. Moda oldu bu erkeklerin ha bire analarinin dibinde olmalari.
Bu ne ya kacinci yuzyildayiz, kacinci yildayiz hala kaynama derdi ile ugrasiyoruz.
Sıkıntılı değil ama alınır yani anne sen gelme diyememKayınvalidene söyle.
Kadınların kafası daha çok çalışıyor bu konularda.
Sıkıntılı biri değilse anlayış gösterir.
Artık bende bilmiyorum orda ne yaşadığını inanınSiz haklısınız,nasılsa 1,5 ay sonra tekrar gelecekmiş annesi o zamanda gelebilir,başbaşa ailecek olmaya ihtiyacı yok anlaşılan,eski konunuza göz gezdirdim ,10 yıldır nasıl katlanıyorsunuz,bu evlilik değil ki ,yurt dışında bu kadar uzun süre çalışacaksa sizi de yanında götürmeliydi,götüremiyorsa da yanınıza geri dönmeliydi hiç mi iş yok burada eşinizin yapabileceği ,üzmek istemiyorum sizi ama orada başka bir hayatı var bence eşinizin
Artık bana da öyle geliyorEski konularinizi hatirliyorum. Normalde acilmasini hic sevmem ama eski konulariniza istinaden böyle bir adami bekleyerek hata yapiyorsunuz gibi geliyor
İnşaat işçisi olarak başlamıştıMeslegi ne esinizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?