İzin karmaşası ( kim haklı ki )

Çalışmıyorum çünkü zaten baba yok bari eve geldiğinde anneden mahrum olmasınlar diye düşündüm çalışmadım
Çocuklarım inanın (önce Allah tabii) yaşam sebebim hayat verenin avuntum onlar
Ayrılsam da bir başkasıyla asla evlenmem üç kızım var onların bulunduğu yere başka bir erkek getirdiğimi düşünemiyorum yapamam
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum rabbime sığınıp tüm dünyamı kızlarımla kuruyorum maddi kısmı da o hallediyor işte
Benim durumumda başka ne yapılabilir ki

Çocukların hayatlarını kurup yuvadan uçtuklarında acılarınla başbaşa kalacaksın biliyorsun değil mi?
İnan ben her an acılarımla başbaşayım arkadaşım
Her an ağlamak üzereyim ota böceğe
Ama işte kızlarımı düşünüyorum onların bir suçu yokki
Kendimi bıraksam düşünsene baba yok ve hep ağlamaklı depresif bir anne
Yazık olmayacak mı onlara da
Bende tercihimi yaptım benim hayatıma karşılık onların hayatı
Adım hıdır elimden gelen budur

Çok sağolun anlayışınız için çok teşekkür ederim
Evlenemem asla cesaret edemem
Onlar için sürdüreceğim
buna da şükür Allah bu günümüzü aratmasın

Kayınvalideme bilet almadım eşime de almayacağımı söyledim perşembe günü çıktı geldi ve annesinin konusu hiç açılmadı
Normal davranıyor bende normal davranıyorum kızlarım üzülmesin de inanın başka bir beklentim de yok
Çarşamba günü de dönecekmiş

Okul açık bu sebebden tatl mümkün değil büyük kızım zaten teoga girecek bu sene
Şimdilik annesinden bahsetmedik bakalım

Maaşın tamamı bana geldiğinden orda ona harçlık veriliyordu ayda 100 dolar
Biz yeni ev aldık tüm altınlarım satıldı
Dün tam namaza gidecekken bana " tüm altınların satıldı camiden geleyim sana bilezik alacağım "dedi şaşırdım paran mı var dedim
Böyle düşünüp biriktirdim Dedi aldık bir tane biliyor altın sevdiğimi
İnanın amaç düşünmüş olması
Ama mutlu oldum mu evet

Nasılsın VuslataDair ? Çok emek verdin. Cefakar ana oldun sonunda. Yada çok mu güçlüsün? Bilemiyorum. Allah gönlüne göre versin. Umarım evlatların birgün senin nasıl fedakar bir anne olduğunu anlarlar. Umarım eşin senin kıymetini anlar.

işe girip çalışabılır, cocuklar ıcın nafaka ve ıs bulma surecınde de kendınız ıcın tedbır nafakası alıp evlılık bırlıgınızın sarsıldıgına daır bosanma dılekçesı verır hatta orada baska bır hayatı varsa kanıtlarsanız tazmınatta alır kızlarınızla yasar gıdersınız cocukları da krese verırsınız...
sevgısız ılgısız bır evlılık uzerıne 3 cocuk ve hala koca demeye bın sahıt ısteyen adama baglı bır evlılık kendınızı kandırmayın ve bu kadar acız olmayın lutfen...!!!!

Siz neden böyle bir teklifte bulundunuz. Buradan kv gelmesin eşim de çocukları görmesin tarzi bir had bildirme gibi geldi. Çocuklar babalarını ne kadar görseler kardir bence böyle tuhaf tekliflerde bulunmayin esinize. Yoktan yere sorun çıkmış.

Senamın kocası zaten ayda yılda bir geliyor.
Senam ben de olsam devam ettirirdim,zaten beklentim yok, adamı da görmüyorum neden olmasın.

Sağolun Allah razı olsun
Elimden başka türlüsü gelmiyor
Yapabileceğim şey bu
Allah kerimdir

Haklısınız bahsettiğiniz gibi olabilir
Yalnız şunu söyleyeyim aciz değilim yavrularımı düşünmek zorundayım
Şu an her yönden maddi refah içinde donanımlı yetişiyorlar
13/10/3 yaşlarındalar
Büyük kızım lisanslı basketbolcu 5 yıldır Keman çalıyor okul birincisi
Ortanca kızım aynı şekilde lisanslı basketbolcu 3 yıldır gitar çalıyor o da okul birincisi
Çok idealleri ve hayalleri var yurtdışında eğitim almak vs gibi
Ben 35 yaşındayım söylediğiniz gibi davranarak belki kendi gururumu kurtarırım ama üç evladıma da bu hayatı sağlayamam
Kesinlikle polemik için yazmıyorum hepimiZin doğrusu farklıdır!
Ben iki aylıkken annem tarafından terk edildim
Baba sevgisi ömrü hayatımda görmedim
Çocukken gerçekleşen tek bir hayalim tek bir istediğim olmadı
Ben ticaret lisesinden mezunum dershane yüzü bile görmeden mimarlık kazandım ama beni finanse edecek kimse yoktu okuyamadım
Benim adım hıdır elimden gelen Budur

Aslında sorunu o çıkardı
Ama geldi yine de
Kızlarda babalarını görmüş oldu

Senamın kocası zaten ayda yılda bir geliyor.
Senam ben de olsam devam ettirirdim,zaten beklentim yok, adamı da görmüyorum neden olmasın.
Kızlarım için inan ki arkadaşım
Yoksa ben asla ne bekleyeceğim ki
Boşansam mesela asla başkası ile evlenmem 3 kız çocuğu ne demek? Kime güvenip de aynı evde yatıracaksın?
Ben herkesin beni anlamasını bana hak vermesini beklemiyorum zaten
Ama acizlik gurursuzluk vs gibi yorumlar beni üzüyor
Ne diyeyim Allah kerimdir

Konunuzu ve yorumları okudum ve sizi haklı buldum.bence şu an için en doğrusu bu.ve asla gurursuzluk filan değil asla.
Hiç kimsenin size bu yakistirmayi yapmasına izin vermeyin.yada hiç kafaya takmayın. Yaşayan bilir sizin durumunuzu.

Sağolun Allah razı olsun
İnanın rabbim beterinden esirgesin ama kolay değil yaşadıklarım
Ama sınavımdır diyorum
Allah kerimdir

Ya ben bu şekilde ve çok Mutlu bir aile tanıyorum. 4 çocuklular, çocuklar büyüyene kadar baba sadece tatillerde gelmiş gitmiş. Büyüyünce de artık anne sürekli babanın yanında diyebilirim. Biriktirdikleri para da çocuklarına gelecek sağlamış. Fedakarlığın dibi bence anne için de baba için de.
Tabi bu aklı ailesinde, ahlakı yerinde bir baba. Sizin eşinizi tanımam bilmem, inşallah öyledir o da. Böyle örnekler de var yani.
Ben olsam ne yapardım, telefon mail herşeyi çaktırmadan kurcalardım. Uzakta çünkü belli mi olur, içim rahat etsin.
Bu arada eski konularınıza hiç bakmadım tamamen bu konuyu ve yorumları okuyarak yazdım.

bu ımkanları kendınızde saglayabılırsınız kı keman gıtar vs calmak yetenekte varsa kursa gıtmedende ugrasabılınecek hobıler, sporda ona keza öyle lisansları varmıs zaten bır esofman bır ayakkabı alacak paranız muhakkak olur...

siz yeni bir hayata atılmaktan korkuyorsunuz bence, benimde evladım var yani anneyim sizi anlamıyor değilim ama kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ve kocama maddi anlamda bağlı olmamakla birlikte kendi imkanlarımla çocuğuma bu saydıgınız tum fırsatları sunacak güçteyim....

sizinki gibi bir evliliğim olsa asla para için katlanmazdım....

bu durum sizinde rahatınıza geliyor bir bakıma oturdugum yerden para gelsın, koca evde olmasın böylelikle karışan eden dır dır eden biri olmasın tepemde, o yaşasın kendi hayatını bana para yollasında napıyorsa yapsın kafasındasınız bahaneniz de evlatlarınıza iyi bir gelecek sunmak ....

kendinizi kandırmayın ama hayat sizin nasıl isterseniz öyle yaşarsınız herkes kendi seçimlerinden sorumlu sonuçta...

sizin boşanmanız çok saçma eğer yeniden evlenirim kocam yanımda olur siye düşünmüyosanız ki düşünmüyosunuz anladığım kadarıyla. ki kocanızı seviyomusunuz şiddet gördünüzmü bunları bilmiyorum. diğer türlü neden boşanasınızki zaten o orda çalışıyor sizde burda çalışıyosunuz sizin emeğinizin karşılığı manevi değerler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…