- Konu Sahibi VuslataDair
-
Çalışmıyorum çünkü zaten baba yok bari eve geldiğinde anneden mahrum olmasınlar diye düşündüm çalışmadımvalla benım için gözden ırak olan gönlümden de ıraktır ve bu şekilde devam eden bir ilişkide asla bir 3. çocuğu yapmazdım ama tabi sizin tercihleriniz farklı olabilir.
bence en iyisi eger sizde çalışıyorsanız ayrılın böyle evlilik olmaz adam yokki hiç hayatınızda..
İnan ben her an acılarımla başbaşayım arkadaşımÇocukların hayatlarını kurup yuvadan uçtuklarında acılarınla başbaşa kalacaksın biliyorsun değil mi?
Çok sağolun anlayışınız için çok teşekkür ederimBen daha once sana yazmıstım
3 t ane cocukla yenıden hayat kuramazsın yanı evlenemezsın adam zaten ortada yok sırf geleceklerı ıcın ve maddı ozgurluk ıcın bu evlılıgı surdur demıstım
O yuzden sızı ayıplamam bende olsam aynısını yaparım
Kayınvalideme bilet almadım eşime de almayacağımı söyledim perşembe günü çıktı geldi ve annesinin konusu hiç açılmadıKv can gibi sevmek? Bemce siz çok anlayışlısınız. Hadi siz taviz verdiniz hadi eşinizde anneci. Peki koskoca kadın düşünmüyor mu 2 izni var birinde de yalnız bırakayım?!!
işte kaynanalık demek illa kötğ davranmak olmuyor işine karışmak, sürekli dipdibe olmak, anlayışsızca zaman işgal etmekte kaynanalık oluyor
Okul açık bu sebebden tatl mümkün değil büyük kızım zaten teoga girecek bu seneKeşkembir tatil planı yapsaydınız ailece. İlk izne geldiğinde de bisonraki için bunu yapalım diye öne sürseydiniz hiç anneyi karıştırmadan. Maalesef erkeklere direk söylenmiyor dolaylı yoldan yönlendirmek lazım
işe girip çalışabılır, cocuklar ıcın nafaka ve ıs bulma surecınde de kendınız ıcın tedbır nafakası alıp evlılık bırlıgınızın sarsıldıgına daır bosanma dılekçesı verır hatta orada baska bır hayatı varsa kanıtlarsanız tazmınatta alır kızlarınızla yasar gıdersınız cocukları da krese verırsınız...Çalışmıyorum çünkü zaten baba yok bari eve geldiğinde anneden mahrum olmasınlar diye düşündüm çalışmadım
Çocuklarım inanın (önce Allah tabii) yaşam sebebim hayat verenin avuntum onlar
Ayrılsam da bir başkasıyla asla evlenmem üç kızım var onların bulunduğu yere başka bir erkek getirdiğimi düşünemiyorum yapamam
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum rabbime sığınıp tüm dünyamı kızlarımla kuruyorum maddi kısmı da o hallediyor işte
Benim durumumda başka ne yapılabilir ki
Sağolun Allah razı olsunNasılsınVuslataDair ? Çok emek verdin. Cefakar ana oldun sonunda. Yada çok mu güçlüsün? Bilemiyorum. Allah gönlüne göre versin. Umarım evlatların birgün senin nasıl fedakar bir anne olduğunu anlarlar. Umarım eşin senin kıymetini anlar.
Haklısınız bahsettiğiniz gibi olabilirişe girip çalışabılır, cocuklar ıcın nafaka ve ıs bulma surecınde de kendınız ıcın tedbır nafakası alıp evlılık bırlıgınızın sarsıldıgına daır bosanma dılekçesı verır hatta orada baska bır hayatı varsa kanıtlarsanız tazmınatta alır kızlarınızla yasar gıdersınız cocukları da krese verırsınız...
sevgısız ılgısız bır evlılık uzerıne 3 cocuk ve hala koca demeye bın sahıt ısteyen adama baglı bır evlılık kendınızı kandırmayın ve bu kadar acız olmayın lutfen...!!!!
Aslında sorunu o çıkardıSiz neden böyle bir teklifte bulundunuz. Buradan kv gelmesin eşim de çocukları görmesin tarzi bir had bildirme gibi geldi. Çocuklar babalarını ne kadar görseler kardir bence böyle tuhaf tekliflerde bulunmayin esinize. Yoktan yere sorun çıkmış.
Kızlarım için inan ki arkadaşımSenamın kocası zaten ayda yılda bir geliyor.
Senam ben de olsam devam ettirirdim,zaten beklentim yok, adamı da görmüyorum neden olmasın.
Kızlarım için inan ki arkadaşım
Yoksa ben asla ne bekleyeceğim ki
Boşansam mesela asla başkası ile evlenmem 3 kız çocuğu ne demek? Kime güvenip de aynı evde yatıracaksın?
Ben herkesin beni anlamasını bana hak vermesini beklemiyorum zaten
Ama acizlik gurursuzluk vs gibi yorumlar beni üzüyor
Ne diyeyim Allah kerimdir
Sağolun Allah razı olsunKonunuzu ve yorumları okudum ve sizi haklı buldum.bence şu an için en doğrusu bu.ve asla gurursuzluk filan değil asla.
Hiç kimsenin size bu yakistirmayi yapmasına izin vermeyin.yada hiç kafaya takmayın. Yaşayan bilir sizin durumunuzu.
bu ımkanları kendınızde saglayabılırsınız kı keman gıtar vs calmak yetenekte varsa kursa gıtmedende ugrasabılınecek hobıler, sporda ona keza öyle lisansları varmıs zaten bır esofman bır ayakkabı alacak paranız muhakkak olur...Haklısınız bahsettiğiniz gibi olabilir
Yalnız şunu söyleyeyim aciz değilim yavrularımı düşünmek zorundayım
Şu an her yönden maddi refah içinde donanımlı yetişiyorlar
13/10/3 yaşlarındalar
Büyük kızım lisanslı basketbolcu 5 yıldır Keman çalıyor okul birincisi
Ortanca kızım aynı şekilde lisanslı basketbolcu 3 yıldır gitar çalıyor o da okul birincisi
Çok idealleri ve hayalleri var yurtdışında eğitim almak vs gibi
Ben 35 yaşındayım söylediğiniz gibi davranarak belki kendi gururumu kurtarırım ama üç evladıma da bu hayatı sağlayamam
Kesinlikle polemik için yazmıyorum hepimiZin doğrusu farklıdır!
Ben iki aylıkken annem tarafından terk edildim
Baba sevgisi ömrü hayatımda görmedim
Çocukken gerçekleşen tek bir hayalim tek bir istediğim olmadı
Ben ticaret lisesinden mezunum dershane yüzü bile görmeden mimarlık kazandım ama beni finanse edecek kimse yoktu okuyamadım
Benim adım hıdır elimden gelen Budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?