İzin karmaşası ( kim haklı ki )

14 yıllık evliyim üstelik yani yeni gelin değilim ki aramızda bir defa bile sorun olmadı kv ile
Ama eşim konuyu kv istemiyoruma getirdi
Kendi bilir
Allah'a bıraktım artık
Zaten bahane bakarlar. Aman aman erkek annelerine gozunun ustunde kasin var demeyeceksin. Aman sonra istemiyor oluyorsun. Ne alakasi varsa. Bencil iste adamlar benciller.
Bazem feminist olmus olarak buluyorum kendimi.
Inanin zaten uyuz oluyordum burdaki anlatilan adamlar (kocalar, babalar) yuzunden dahada adamlardan nefret eder hale geldim.
14 yil boyunca sorun etme bir kere gelmesin de. Oda mantikli bir öneri hemen kotu olan sen oldun.
Bari senin eve yerlessin.
Esiniz bir yerde gorevdemiki yada yurtdisinda mi ki ayri sehirlerde yasiyorsunuz?

Baştan alışmasaymış keşke
Bu sefer resti çekmelisin bence

Çocuklara bir iki gün annem baksın başbaşa bi kaç gün geçirelim diyeceğine hödüğe bak ya

Eşimde sık sık yurt dışına çıkıyor bazen iki ay kaldığı oluyor gelip geri gidecekse biz bir gün kv lere bir gün annemlere kalmaya gidiyoruz o kadar

Zaten yıllardır uzakmışsınız yaptıkları büyük bencillik

Önceki konulara baktım aklıma alt kat komşum geldi onunda eşi sanırım 6 ayda bir ay kalıyor üç çocuk büyütmüş ve kızının babasıyla olan mutluluğuna şahit oldum geçende kucağında gözlerinin içi gülüyordu kahkaha atıyordu gerçekten üzüldüm ne kadar para buna değişilir ki hangi para geçen zamanı geri getirir çok acı.

Bunu daha once konusmustuk
orada bı aılesı oldugunu dusunuyordunuz sanırım , o sebeble neyı nasıl yaptıgına karısma gelseydı kayınvalıde zaten amacın basbasa kalmak degıldı sanıyorum dımı

İş dolayısıyla tam on yıldır yurt dışında :-(

Nerden tutsam elimde kalan bir evlilik zaten

siz en başında tavizi vermişsiniz
kv eşinizin izininde çağırmak göreviniz olmuş
şimdi bir tanesind ebile gelmesini istemesenız siz suclu olursunuz

bu sebepten dolayı sizi aramıyorsa bırakın aramasın .

Bu yoruma katılıyorum.
Malesef ki tavizler tavizi doğuruyor.

Siz haksız değilsiniz o ayrı mevzu.
Ama yine de bu şekilde taviz vermeseydiniz en başında keşke...

İşte ben bunu söylediğimde " sizin için" diyor
Bizim için asıl burda olmalı değil mi?
Bu Arada izne geldiğinde ota böceğe söylenmeleri kavga çıkarması sebebiyle inanın kızlar da istemiyor gelmesini

En küçüğüm sadece gelsin parka gidelim diyor o da üç yaşında

Bunu daha once konusmustuk
orada bı aılesı oldugunu dusunuyordunuz sanırım , o sebeble neyı nasıl yaptıgına karısma gelseydı kayınvalıde zaten amacın basbasa kalmak degıldı sanıyorum dımı
Bu düşüncem gerçek mi bilmiyorum
Hani onu savunduğumu falan sanmayın da
Maaşın hepsi bana geliyor ( ya da ben öyle biliyorum)
Fakat şu var ki ocak da gitti ve bir defa olsun kamera açalım seni göreyim demedi
Bir defa olsun demedi
Watsapp dan yazışırdık zaten iki gün iyiyse üç gün kavga
Orda ona beni bizi özletmeyen bir şey var
Çocuklarımın maddi refahı geleceği için katlanıyorum desem ayıplar mısınız?
( çok başarılılar özgüvenliler Şükürler olsun pırlanta gibiler daha ne isterim allahtan)
Ben onu Allah'a havale ettim

bu nasıl bir evlilik hangi ara çocuklar doğdu, eşiniz ne iş yapıyor, neden her seferinde kv de de geliyor vs vs bir ton soru oluştu aklımda ......
bence ya eşiniz tek gelsin yada gelmesin ...
hatta bırakın bu adamı gitsin...

yanlış hatırlamıyorsam 2. evi almak için dönmüyodu kocası

14 yıllık evliyim sadece 3,5 yıl bir arada yaşadık o esna da iki kızım oldu
Sonra iki yıllığına gitti işçi olarak kızlarımın biri üç yaşında diğeri altı aylıktı
Derken yükseldi müdür oldu değişti bir iyi bir kötü bu güne geldik altı ayda bir gelip Onbeş gün kaldı
Üç yıl evvel de bir kızım daha oldu
Kayınvalidem oğlunu özlüyor saygı duyuyorum elbette ayrıca çok mükemmel bir insan kendisi
Eşim için de artık söyleyecek ve yapacak birşeyim yok Allah'a bıraktım onu

valla benım için gözden ırak olan gönlümden de ıraktır ve bu şekilde devam eden bir ilişkide asla bir 3. çocuğu yapmazdım ama tabi sizin tercihleriniz farklı olabilir.
bence en iyisi eger sizde çalışıyorsanız ayrılın böyle evlilik olmaz adam yokki hiç hayatınızda..

Çocukların hayatlarını kurup yuvadan uçtuklarında acılarınla başbaşa kalacaksın biliyorsun değil mi?

Sen haklısın. Annesini görmk istiyorsa iznin birinde memlekete gitsin bu kadar basit. Mantıklı düşünmüşsün. O anne ise sende eşsin, 3 tane de çocuğun varmış.

Ben daha once sana yazmıstım
3 t ane cocukla yenıden hayat kuramazsın yanı evlenemezsın adam zaten ortada yok sırf geleceklerı ıcın ve maddı ozgurluk ıcın bu evlılıgı surdur demıstım
O yuzden sızı ayıplamam bende olsam aynısını yaparım

Kv can gibi sevmek? Bemce siz çok anlayışlısınız. Hadi siz taviz verdiniz hadi eşinizde anneci. Peki koskoca kadın düşünmüyor mu 2 izni var birinde de yalnız bırakayım?!!
işte kaynanalık demek illa kötğ davranmak olmuyor işine karışmak, sürekli dipdibe olmak, anlayışsızca zaman işgal etmekte kaynanalık oluyor

Keşkembir tatil planı yapsaydınız ailece. İlk izne geldiğinde de bisonraki için bunu yapalım diye öne sürseydiniz hiç anneyi karıştırmadan. Maalesef erkeklere direk söylenmiyor dolaylı yoldan yönlendirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…