• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzlediği filmi bile dert ediyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cinaragacivepufboregi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
20
21
3
Böyle kötü üzücü günlerde bu dert çok saçma ve basit kalıyor kusuruma bakmayın lütfen.
Erkek arkadaşım başkalarıyla güzel vakit geçirdiğinde içimde anlamsız bir duygu oluşuyor. Hep düşünüyorum acaba kıskanıyor muyum, ya da neyi kıskanıyorum ki diye. Ama içten içe gıcıklandığım kesin. Arkadaşlarıyla eğlendiğinde bir an önce eve gelsin istiyorum, galiba bencillik bu ya da her neyse bilemiyorum. Diyelim film izliyorlar, filmin adını sorup kapattıktan sonra hemen filme bakıyorum. Acaba güzel kadın var mı ya da açık seçik sahneler var mı diye bakıyorum, bu düşüncenin bilincinde olmadan ama..alışkanlık olmuş, garip. Eğer bu tür bir film izliyorsa sinirleniyorum, istemeden kendisinden uzaklaşıyorum. Bunlardan haberi yok, haberi olsa ruh hastası olduğumu düşünür büyük ihtimalle. O evdeyken değmeyin keyfime, aşırı pozitifim aşırı neşeliyim hep der bu enerji nereden geliyor diye güler mutlu olur. Ama insanlarla güzel bir vakit geçirdiğinde tüm negatifliğimle baş başa kalıyorum. Eve gelene dek diken üstünde gibiyim. Bu duygu nedir tam olarak? Arayıp ne yaptığını öğrenme gereksinimi duyuyorum, bu beni yoruyor. Muhtemelen onu da.. İnsan izlediği filmi zırt pırt neden sorar? Beni de ilgilendirmiyor ki.. ama durum bu. Kendisi bana karşı asla böyle düşünmez, arkadaşlarımla olduğumda aksine çok sevinir benim adıma. Hep der mis gibi vakit geçirdiniz iyi oldu der. Karışmaz bir şeyime. Ama ben neden böyleyim? Gerçekten işin içinden çıkamıyorum, sebebi ne olabilir? Kendisi benden çok daha sosyal, çok daha girişken ve gerçekten çok sıcakkanlı. Acaba ben daha asosyal olduğum için mi durum bu? Ya da güzel olmadığım için? Gerçekten çok yıprattı bu düşünceler beni, yardımızına çoook ihtiyacım var. Her türlü eleştirinize de açığım, kafama dank eder umarım.. Teşekkür ederim şimdiden.

Böyle kötü üzücü günlerde bu dert çok saçma ve basit kalıyor kusuruma bakmayın lütfen.
Erkek arkadaşım başkalarıyla güzel vakit geçirdiğinde içimde anlamsız bir duygu oluşuyor. Hep düşünüyorum acaba kıskanıyor muyum, ya da neyi kıskanıyorum ki diye. Ama içten içe gıcıklandığım kesin. Arkadaşlarıyla eğlendiğinde bir an önce eve gelsin istiyorum, galiba bencillik bu ya da her neyse bilemiyorum. Diyelim film izliyorlar, filmin adını sorup kapattıktan sonra hemen filme bakıyorum. Acaba güzel kadın var mı ya da açık seçik sahneler var mı diye bakıyorum, bu düşüncenin bilincinde olmadan ama..alışkanlık olmuş, garip. Eğer bu tür bir film izliyorsa sinirleniyorum, istemeden kendisinden uzaklaşıyorum. Bunlardan haberi yok, haberi olsa ruh hastası olduğumu düşünür büyük ihtimalle. O evdeyken değmeyin keyfime, aşırı pozitifim aşırı neşeliyim hep der bu enerji nereden geliyor diye güler mutlu olur. Ama insanlarla güzel bir vakit geçirdiğinde tüm negatifliğimle baş başa kalıyorum. Eve gelene dek diken üstünde gibiyim. Bu duygu nedir tam olarak? Arayıp ne yaptığını öğrenme gereksinimi duyuyorum, bu beni yoruyor. Muhtemelen onu da.. İnsan izlediği filmi zırt pırt neden sorar? Beni de ilgilendirmiyor ki.. ama durum bu. Kendisi bana karşı asla böyle düşünmez, arkadaşlarımla olduğumda aksine çok sevinir benim adıma. Hep der mis gibi vakit geçirdiniz iyi oldu der. Karışmaz bir şeyime. Ama ben neden böyleyim? Gerçekten işin içinden çıkamıyorum, sebebi ne olabilir? Kendisi benden çok daha sosyal, çok daha girişken ve gerçekten çok sıcakkanlı. Acaba ben daha asosyal olduğum için mi durum bu? Ya da güzel olmadığım için? Gerçekten çok yıprattı bu düşünceler beni, yardımızına çoook ihtiyacım var. Her türlü eleştirinize de açığım, kafama dank eder umarım.. Teşekkür ederim şimdiden.
Sen hastasın git tedavi ol net

Onun yanında olmak istiyorsun galiba. Kıskanıyorsun , başka ne olabilir.

Valla diyecek bisey bulamadim.Kendinizi durdurabilecek misiniz?Buna içsel olarak gücünüz var mi?Ömrünüz heba olur gider böyle.Erkek arkadaşınız niyeti bozmuş olmasin yeter ,yoksa güzel bi kiza her yerde rastlayabilir. HAYAT BU.Filmdekiler zaten zararsız.Seyretsin,iyi vakit gecirsin,mutlu olsun .Bu iliskinize olumlu yansir.Bu hayatta ,bir kadın ya da erkek bir başkasini begenip,kapilıp gidecek olsun.Önünde hicbir kuvvet duramaz.Yani endişe,kiskanclik yalnız sizden götürür.

Dıger konumu gecen gun actın, bugun bu
Erkek arkadasın senı sevmiyor ve umursamıyor
Sende git bir uzmandan yardım al diyecegım de su sıralar olmaz.
Aileni tanısam annene falan anlatırdım senın durumunu, sacma basit degıl cunku.

sevgisinden şüphem hiç yok, tek bu konuda eminim. sevmese bana asla katlanmaz bu bi gercek.. kimse katlanmaz sanirim.. tesekkür ederim yorumun icin, peki kendi kendime bu düsünceleri yenemem mi? gercekten bu durumdan kurtulmak istiyorum üzülüyorum cok.

gerçekten çok yorucu , ne kadar ona belli etmemeye çalışsam da içten içe ben mahvoldum.keşke elimde olsa da bende sizler gibi normal olabilsem :KK43: üstesinden gelemedim
hıckımsenın tam manasıyla normal oldugunu dusunmuyorum aslında hepımızın mutlaka sıyırdıgımız bır konusu bır durumu vardır :) hele su sıralar

ama sızınkı baya bagırıyor dessteeeekkk desteeeek ımdaaat dıye
omrunuzu etkıleyecek durumda sızın kendı ıyılıgınız ıcın su vırus muhabbetı bır sakınlessın psıkologla gorusursunuz
cozulmeyecek sorun degıl :)

hıckımsenın tam manasıyla normal oldugunu dusunmuyorum aslında hepımızın mutlaka sıyırdıgımız bır konusu bır durumu vardır :) hele su sıralar

ama sızınkı baya bagırıyor dessteeeekkk desteeeek ımdaaat dıye
omrunuzu etkıleyecek durumda sızın kendı ıyılıgınız ıcın su cırus muhabbetı bır sakınlessın psıkologla gorusursunuz
cozulmeyecek sorun degıl :)

haklisiniz.. umarim düzelir bu durumum, bu kötü günler gecince mutlaka psikologla gorusecegim.. o zamana kadar da daha katlanılabilir bi hale gelirim umarim.. cok tesekkür ederim..

kendine güvenin yok ve kıskançsın.böyle çok yıpranırsın yardım al veya bu kötü düşünceleri atmak için kendine oyalanacak birşeyler bul.kendi arkadaşlarınla takıl erkek arkadaşını hayatının merkezine koyma.ancak bu şekilde kurtulursun.

Herşeye okeyde

" filmin adını sorup kapattıktan sonra hemen filme bakıyorum. Acaba güzel kadın var mı ya da açık seçik sahneler var mı diye bakıyorum"

Bu nedir allah aşkına ? Sanırım hayatımda ilk defa bir erkeğe üzülüyorum 🤣🤣
Ayrica hangi filmde güzel olmayan kadin var ki :D Ayy konu sahibi kafayi mi yedin sen de aç yakisikli erkeklerin oldugu filmleri izle buna mi kafayi takiyorsun.

Y
sevgisinden şüphem hiç yok, tek bu konuda eminim. sevmese bana asla katlanmaz bu bi gercek.. kimse katlanmaz sanirim.. tesekkür ederim yorumun icin, peki kendi kendime bu düsünceleri yenemem mi? gercekten bu durumdan kurtulmak istiyorum üzülüyorum cok.
Yenemezsın

Senin gibi sevgilisi olan bir kiz arkadaşım vardı. Sevgilisi kız ne zaman mutlu olsa illa ki burnundan getiriyordu. 'biz birbirimize yeteriz. Başka kismeye ihtiyacımız yok' falan derdi. Kız ne zaman bizimle bulussa telefonda kavga etmekten sohbete konsantre olamazdı. Biz 'ayrildilar heralde bu sefer' derdik ki, kapıdan çıktığı gibi barisirdi. Çocuk bin kere arardı kız da hep şey derdi : yaaaaaaa inanın hiç böyle değil. Çok anlayışlı bir insandır.
Sonuc? Kızla konuşmayı kestik.
Daha doğrusu o bir yerde bıktı çünkü ne zAman dışarı çıksa ne zaman eglense hep akşamına kavga surat çekerdi. Bir süre sonra insanın cikmaya hevesi de kalmıyor...
Bence siz de o sevgilinin bir başka boyutusunuz.
sevgi de bu değil aşk da bu degil.
Bu olsa olsa ömür torpusu olmaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X