İzleyici konumundayım

Yaş kaç? Ben o buranı 26 yaşında yaşamıştım saçmaydı ama simdi anlıyorum sacma olduğunu

Selam,

Ben sanki hayatın dışındayım.

Insanlar calısir, para kazanir, evlenir, cogalir ben bakarim.

Ben calisirim olmaz, sevgilim de olmaz, hep param yoktur, hep yalnizımdir, tırmalarım arpa boyu yol alırim, hep böyle bu kısırdöngü kırılmıyor.

Depresif degilim zira zaten hayatin dışinda patinajdayim gercek bir duygu hissetmiyorum, baskalari yasar ben bakarim gidisat bu.
Böyle cümleler kurarsan olacağı varsa da olmaz. Klişe olacak ama pozitif düşün pozitif şeyler başına gelsin.
Her gün “ ben her şeyin en iyisine en güzeline layığım” diye defalarca tekrar et. Ta ki içinde bir yerlerde bu söylediğin cümleye itiraz eden ses susana kadar.

Benim de boyle bir surecim oldu. Hayatta bir arpa boyu yol alamadigimi hissettigim, herkesi mutlu sanip kendimi mutsuz gordugum. Kuzenlerimin dugununde aglardim mesela😁😁 bu gercekten insan hayatinda bir surec ve bir sure sonra geciyor, biraz da cabayla elbette.

Selam,

Ben calisirim olmaz, sevgilim de olmaz, hep param yoktur, hep yalnizımdir, tırmalarım arpa boyu yol alırim, hep böyle bu kısırdöngü kırılmıyor.

Depresif degilim zira zaten hayatin dışinda patinajdayim gercek bir duygu hissetmiyorum, baskalari yasar ben bakarim gidisat bu.
Emin olun kimsenin hayatı dışarıdan görüldüğü gibi değil. Herkesin sorunu, derdi, tasası var. Yalnız değilsiniz yani. Sizin de vardır bir kısmetiniz.

Mesafeli, epeydir göremiyordum yorumlarını.

Sen güçlü herşeyin farkında olan bir kadınsın.

Yeniden, yeniden denemekten başka bir yol yok.

Gönlüne göre olur bundan sonra herşey umarım

Selam,

Sen yaşa başkaları baksın, hayallerine ulaşmak ve olmak istediğin kişi olmak için, yaptıklarını sorgula "Yaptığım şey beni hayatta olmak istediğim yere götürecek mi?"

Evlenmek,cocuk sahibi olmak cok mu mutluluk veriyor anlamiyorum. Zenginligi hadi anladim da. Evli cocuklu herkes mutlu degil arkadasim. Allahtan hayirlisini istemek lazim.

Hayat da çifte standart uyguluyo artık. Birine verdim mi fazlasıyla veriyo diğerini de süründürüyo. Devran bir gün elbet döner :)

Geçen ben de aynı şeyi düşündüm düşmeden hiç ilerleyemedim ama çok şükür ki sonra da kalktım Allah her şeyin zamanını çok güzel ayarlamış eminim sizin için e zamanı gelecektir

Sen yaşa başkaları baksın, hayallerine ulaşmak ve olmak istediğin kişi olmak için, yaptıklarını sorgula "Yaptığım şey beni hayatta olmak istediğim yere götürecek mi?"
Evet bu doğru soru, şu ana kadar olmak istedigim yere gelemedim ama daha hayat bitmedi , haklısın.

Geçen ben de aynı şeyi düşündüm düşmeden hiç ilerleyemedim ama çok şükür ki sonra da kalktım Allah her şeyin zamanını çok güzel ayarlamış eminim sizin için e zamanı gelecektir
Amin inşaallah, ben tam kalktım derken tekrar düşüyorum bu o kadar sık tekrarladı ki sayısını unuttum.

Evlenmek,cocuk sahibi olmak cok mu mutluluk veriyor anlamiyorum. Zenginligi hadi anladim da. Evli cocuklu herkes mutlu degil arkadasim. Allahtan hayirlisini istemek lazim.
Tabii ki hayırlısı, zenginliğin de öyle, evliliğin mutluluk getirmedigini biliyorum, boşandım, ama hayatta hani derler ya sap gibi kalmak da mutlu etmiyor ki belki para bol olsa ye, iç, gez ile oyalanırsın ama o da olmayınca bunaltıcı oluyor.

Mesafeli, epeydir göremiyordum yorumlarını.

Sen güçlü herşeyin farkında olan bir kadınsın.

Yeniden, yeniden denemekten başka bir yol yok.

Gönlüne göre olur bundan sonra herşey umarım
Canım benim merhaba, iki yıldır akıllı telim, bilgisayarım yoktu, parasızlıktan satmıştım yerine koyamadım haliyle internete bağlanamıyordum.

Aslında çok da arabeske bağlamak istemiyorum elbette her zaman çıkış var.

Buralara da ne çok seyler yazdık di mi, ne mücadeleler verdik. Aradan yıllar geçti, biseyler değisti ama temel sorunlar nasıl saglam temel attılarsa bi türlü yok olmuyorlar.

Tam da dedigin gibi yeniden, tekrar, bi daha denemekten baska care yok.

Tesekkür ederim benimle ilgili güzel sözlerin icin :)

Emin olun kimsenin hayatı dışarıdan görüldüğü gibi değil. Herkesin sorunu, derdi, tasası var. Yalnız değilsiniz yani. Sizin de vardır bir kısmetiniz.
Hep bunu diyorum kendime rızkı veren Allah, elbette bu hayatta daha yasayacaklarımız var ki nefes alıp- veriyoruz.

Benim de boyle bir surecim oldu. Hayatta bir arpa boyu yol alamadigimi hissettigim, herkesi mutlu sanip kendimi mutsuz gordugum. Kuzenlerimin dugununde aglardim mesela😁😁 bu gercekten insan hayatinda bir surec ve bir sure sonra geciyor, biraz da cabayla elbette.
Geçecek ve hayal ettiğim gibi olacak umuduyla cabalarken ömrüm bitiyor belki de bunun karamsarlığını yaşıyorum. Ama karamsarlık da çare değil biliyorum hadi bakalim demek lazım yeniden başlıyorum :)

Böyle cümleler kurarsan olacağı varsa da olmaz. Klişe olacak ama pozitif düşün pozitif şeyler başına gelsin.
Her gün “ ben her şeyin en iyisine en güzeline layığım” diye defalarca tekrar et. Ta ki içinde bir yerlerde bu söylediğin cümleye itiraz eden ses susana kadar.
Aynen dedigin gibi çekim yasasını tersinden calıstırıyorum resmen yani bu ruh halimle ne kadar olumsuzluk varsa kendime cektigimin farkındayım. O konuya bi el atıcam, haklısın pozitif yaklasmak lazim bu konuda okumadigim kitap kalmadi ama uygulamada tırtladim :)

Back
X