İzleyici konumundayım

askitotomsu askitotomsu hikayeyi okudum, gercekten tesekkur ederim, umut verici.

Nova etkisi diye biseyden bahsediliyor o aklıma geldi.

Bazen en kötü sandığımız olay harika bir fırsata dönüşebilir.

Köpegini kaybeden adam çok üzulür ama haftalar sonra onu bulup getiren kadina aşık olur , evlenir. Köpeğin adı Nova imiş :))

Lao Tzu'nun savaş sanatı kitabını okumuştum. Aslında hikayede bence en carpıcı iki gercek var beni etkileyen;

1. Yaşananlar sadece parça, bütüne bakmayı bilmek lazım.

2. Olanlar sadece oluyor, anlam yükleyen bizleriz.

Tesekkur ederim

Yaptığınız şeye dram harici daha uygun bir tanım bulursanız beni bilgilendirirsiniz
Hanimefendi biz hayatimiz laylaylom gecerken sırf dikkat cekmek icin kaba yerlerimizden sorun uydurmuyoruz ki, ha ayrıca insan herseyi varken de sıkıntı hissedebilir, insanlarin yasadiklarina sayginiz olsun. Yangina benzinle gidilmez. Dram yapacak olan da dram yapma ihtiyacindadir siz hic dram yapmayin, ama lutfen yapana da mani olmayin doya doya dramini yasasin, belki farkinda degilsiniz ama drama da hayatin bir parcasi.

Sizi çok iyi anlayabiliyorum :( yapamadım ben bu hayatı,tutunamadım.biraz olsun güçlü olabilseydim belki her şey çok daha farklı olacaktı ama yapamadım.canım çok acıyor :(

Olduğumuz yerden mutlu olmayı öğrenemediğimizden bu mutsuzluğumuz 😞

Sizi çok iyi anlayabiliyorum :( yapamadım ben bu hayatı,tutunamadım.biraz olsun güçlü olabilseydim belki her şey çok daha farklı olacaktı ama yapamadım.canım çok acıyor :(
Ne diyebilirim, Allah yardımcımız olsun, hayat bitmedikçe umut var, bazen kararsak da aydınliğa çıkacak yollar var mutlaka. Allah yardım ederse çözülmeyecek sorun yok, yeter ki O'nun yardımına layık olalım.

Back
X