- Konu Sahibi adrenalinww
-
Ben de İzmir'denim. Henüz 7 haftalık hamileyim :)Merhaba arkadaşlar
Forumu gezdim ancak güncel bir site bulamadım. Eski tarihli olan var bir tane ama onu da takip etmek zor. Yeni mesajlar son sayfalarda. Onun için yeni bir tane açtım. Umarım sizde katılır ve bilgilerinizi deneyimlerinizi buradan paylaşırsınız. En kısa zamanda İzmirli hamişlerle tanışmak dileğiyle...
selam kızlar bende 25 haftalık hamileyim karşıyakada oturuyorum hastane olarak da sanırım medikal de doğum yapacağım fakat ücretleri her gittiğimde değişmiş oluyor .Bazen de ege üniv doğum düşünüyorum sizin tercihiniz hangi hastane olacak yazarsanız sevinirim
ben egepole gidiyorum ama memnun deilim malesef hala tam bi karar veremedim
Merhaba arkadaşlar
Forumu gezdim ancak güncel bir site bulamadım. Eski tarihli olan var bir tane ama onu da takip etmek zor. Yeni mesajlar son sayfalarda. Onun için yeni bir tane açtım. Umarım sizde katılır ve bilgilerinizi deneyimlerinizi buradan paylaşırsınız. En kısa zamanda İzmirli hamişlerle tanışmak dileğiyle...
egepolde ıyı dıyorlar aslında neden memnun değilsiniz. Gökalp bey var ozellıkle onu çok ovdu gıdenler ama ben bayan ıstedığım ıçın şifayı tercıh ettım[/QUOT
şöyle sölimm drlar çok yoğun aynı devlet hastanesi gibi 10 dakika anca zaman ayırabiliyor.Tam donanımlı bi hastane olduğunu düşünmüyorum tabi bu benim kendi fikrim.yani tam bi güven vermedi bana gökalp bey çok yoğun randevu almakta sıkıntı var her zaman 4 haftalıkken aramıştım nisana anca randevu alabildim.benim drum orda hakan bey kendisi iyi ve güleryüzlü bi dr aslında ama dediğim gibi çok yoğunlar.şimdilik oraya devam ediyorum bakalım hayırlısı...
canım meraba ben izmirliyim ama hamiş adayyıyım yani istiyorumm
onda haklısın cnm çok yoğunlar. bende ilk şifadan randevu aldığımda 4 haftalıktım randevum geldığınde 8 haftalıktım o sure zarfına kadar başka hastaneye gıttım ama memnun kalmadım. ya egepol yada şifa dıyecektım. netten araştırdım şifayı tercıh ettım. burasıda kalabalık ama çok beklemedık şansımıza. doktorları çok ılgılı. siyası göruşu bana ters olsada adamlar işini çok ıyı yapıyor hakkaten
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?