izmir 2013 anne adayları

ben henüs araştırmadım ama yakın arkadaşım doğum yaptı egepol de 1200 falan demişti.

epıdural olunca fıyat artıyomuş. tam bılmıyorum zamanı gelınce araştıracağım nasıpse. acısız yontemse bende ondan ısterım. ilk gebeliğim pek birşey bıldığım yok

Bence çok iyi olur Hem fikir sahibi oluruz hepimiz. Ama çok az gelen var henüz.Nasıl çoğaltıcaz?Ben ilk defa burada mesajlaşıyorum.Duyurma yontemı falan varmı? Herkesi buraya toplasak

selam izmirli anneler bende nisan annesiyim sizler daha başlardasınız umarım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsiniz bende özel tınaztepe hastanesine aylin hanıma gidiyorum aylin hanım çok ilgili bir bayan ama çok fazla yoğun bu hastanede muayene ücretleri 42 TL doğum ücreti 1500 TL bu topikte pek fazla kişi yok her gruba girip izmirli anneler burada toplanıyor yazr ve linki de eklerseniz mutlaka gelenler olacaktır bende nisan annelerinde paylaşayım nisan anneleri grubu çok aktif bir grup ve devamlı online oluyoruz her türlü konuyu konuşuyoruz neyse sizlere hayırlı doğumlar Rabbim bir avazda hepimizi kurtarsın görüşmek üzere

senınde pek az kalmış. ALLAH hayırlı doğumlar nasıp eylesın
evet burayı pek gören yok sanırım
İzmirli hamişşşşşlerrrrrrr nerdesniiizzzzzzz yahuuuuu:44:

ohhhhhh ne güzel olmuşş izmirlilerr burdaa süperr,Merhabalar bende alsancaktan 1 yıldır çalışmalardayız son 4 aydırda klomen ve çatlatma iğnesi oldum bakalım mart'tın 3 yada 7 gibi herşey belli olacak.Ben reşat bozoklara gidiyorum bu 2. doktorum malesef ama bu ay enterasan bu durum yaşadım arkadaşlar sizler bu konuda daha bilgilisiniz bana yardımcı olurmusunuz?Şubat 7 adet oldum 11 inde çatlatma iğnesi 13 14 15 ilişki vede 20 sinde akşam rahmimin içinde sancı yanma ve sık idrara çıkmakla birlikte pembe kan geldi 2 yada 3 sefer peçeteyle sildiğimde daha sonra ağrılar ve sancılar geçti.ertesi gün öğlen tekrar aynısını yaşadım vede yine pembensi kan geldi doktorumu aradım ve bana mantar olduğumu söyledi okadar arştırtım hiç bir mantar rahatsızlığında bu belirtilere yok ki ben daha önce olmuştum kaşıntı ve akıntı olur offf kafam çok karıştıı bu yaşatığım sizce ne olabilir? Burada habiş olan arkadaşlar allah kucağınıza almayı nasıp etsin inşallahhhhh

kızlar slm bende izmirliyim tüp bebekle hamile kaldım yarın keseyi görücez nasipse çok heyecanlıyım inşallah gösterir bize kendini

kızlar slm bende izmirliyim tüp bebekle hamile kaldım yarın keseyi görücez nasipse çok heyecanlıyım inşallah gösterir bize kendini

ne güzell canım benim veşlette tüp bebekle geldii nazlı bebek onlar annesii hayırlısı olsun umarım görürsün keseyii sonra kalp atışlarını duyurmak nasip etsin nerde yapıldı operasyon?

merhba canım hadi bakalım hayırlısı umarım gkonmuştur göbegine annesi eet mantarda öyle olmaz tabi en iyisini doktorun bilir ama hani bi belirtimi desem çok erken bu mümkün değil bakalım bekleyip görelim bizide haberdar et tmm mı =))

sağol canımm off beklemek çokk zorr artık sabrım ve gücüm kalmadı her ay adedin son günlerineee(( Ama neden kimse gelmiyorrr sohbet muhabbbedle günleri daha güzel geçirsekk kılzarr nerdesinizzz....

merhaba arkadaşlar bende izmirdeyim.ikinci gebeliğim benim.1 oğlum var 3 yaşında.bende egepole gidiyorum sezeryan doğum 1200 tl dedi oradaki görevli.şifada bi arkadaşım normal doğum yaptı geçenlerde 350 tl ödemiş.

merhaba arkadaşlar,
28 şubat perşembe günü hayırlısıyla oğluşuma kavuştum.Bugün 5.günümüz.Tarifi imkansız bir duygu kelimelerle anlatılmaz.İnşallah herkes yavrusuna sağlıcakla kavuşur.Tüm hamilelere kolay doğumlar diliyorum.

ALLAH analı babalı sağlıkla buyutsun ınş
bende şifaya gıdıyorum doğum fıyatlarını sormadım henuz erken çunku. ama 350 olduğunu snamıyorum ya. çunku şıfa dığer yerlere göre bıraz daha tuzlu.

sağol canımm off beklemek çokk zorr artık sabrım ve gücüm kalmadı her ay adedin son günlerineee(( Ama neden kimse gelmiyorrr sohbet muhabbbedle günleri daha güzel geçirsekk kılzarr nerdesinizzz....

evet canım bilirim bu duyguyu seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer canım

ne güzell rabbim kucagına almayı nasip etsin canım vallaa ocakta şifada arkadaşım dogum yaptı 650 tl ye

canım hayırlısı olsun ismi ne oldu paşanın

nerde yaptın dogumunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…