izmir 2013 anne adayları

Oncelikle cinarli butun bir ekip olarak super cok memnun kaldim anestezi ebeler hasta bakicilari hepsi
Sezeryan oldu erken almak zorunda kaldigi icim hic birsey hissetmedim inanin dusunun doktor dikerken ben ikinci cocugu istedigimi soyluyordum :)) okadar yanii

Rabbim hepinize kolaylik versin hadi dogurunda bulusma duzenleyelim :))

selam semacım esimin kuzeni haziranda dogumunu orda yapmıs cok da memnun kalmıstı bende oraya gıdıyorum sımdılık memnunum hersey yolunda cok sukur ama hastanenın kucuk oldugundan ve yenıdoganınn yetersızlıgınden bahsedılmıs oncekı sayfalarda bu da kafamı karıstrmıyor degıl hayırlısı artık..

selamm :) hastane küçük,yenidoğanı yetersiz diye medicalemi diyosun yokda çınarlıyamı anlamadım?ben medicaldeydim ama son ay çınarlıya geçtim.hayırlısı artık :)

selamm :) hastane küçük,yenidoğanı yetersiz diye medicalemi diyosun yokda çınarlıyamı anlamadım?ben medicaldeydim ama son ay çınarlıya geçtim.hayırlısı artık :)

aaa cok ozur dilerim yanlıs alıntı yapmısım baskente dıyorum mesut beye gıden bı ark yazmıs ya ona yazdım sanıyorum kendımı :)

aaa cok ozur dilerim yanlıs alıntı yapmısım baskente dıyorum mesut beye gıden bı ark yazmıs ya ona yazdım sanıyorum kendımı :)

:))) karışıklık olmuş anladım canım.bugün kuzenimin eşi doğum yaptı kentte.çok tatlıydı bebişi,kendiside gayet iyi görünüyodu sezeryan olmasına rağmen.darısı bizim başımıza :)

merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah 17 aylık bir kızım var ikinci bebişim 12 haftalık daha bende hastane deneyimlerimi paylaşmak istedim kızıma hamile kaldığımda çok araştırdım ilk önce gazi hastanesinde çiğdem hanım vardı onu önerdiler ona gittik hastane çok kalabalık sıkıcı geldi bana ama çiğdem hanım ilgiliydi bize başka bir hastane önerdi erken doğum olabilir küvez olan bir yeri tercih edin dedi bizde araştırmaya devam ettik yaklaşık 6 aylık olana kadar kent hastanesinde namık demire gittim süper bir doktor deneyimi ilgisi çok güzel insan hiç huzursuz olmuyor doğum fiyatını öğrenince maalesef bırakmak zorunda kaldım 6 bin dediler sonra egepolde dilek hanıma gittim oda çok ilgili güler yüzlü bi doktor ama sezeryan yanlısı dediler hep normal doğum istediğim için içim rahat değildi bir arkadaşım nezahat hanımı önerdi iyikide önermiş süper bir doktor ilgili güler yüzlü elide çok hafif pratik bi doktor doğumu nezahat hanım yaptırdı normal olamadı maalesef bazı sorunlar yüzünden ama içim rahat girdim doğuma en azından elimizden geleni yapmıştık ikinci hamileliğimdede nezahat hanıma gidecektim egepolden ayrılmış çok üzüldüm onun yerine gelen ayşen hanıma gittim ilk başta hiç içime sinmedi nezahatten sonra sanki başka doktor iyi değilmiş gibi geliyordu ama ayşen hanımdadnda memnunum şimdilik ona devam ediyoruz muayene ücreti 42 tl rutin tahlillerden ücret almıyorlar doğumda bu sene için 1000 tl tabi ocakta zam gelmezse

Merhaba arkadaşlar. Ben nisan 2013 te doğumumu yaptım şükürler olsun. En başından beri Hüseyin Ceyberi nin takibindeydim Doğumumu da onunla kent hastanesinde yaptım. Şükürler olsun ki her şey sorunsuz geçti. Hüseyin beyi herkese tereddütsüz tavsiye ediyorum. size de faydası olmasını umarak örnek olmak istedim . Hayırlısıyla bebişlerinize sağlıkla kavuşun inşallah.

Arkadaşlar bende 11 haftalik hamileyim.karsiyakada oturuyorum. Kordon tip'tan mete beye gidiyorum cok memnunum. Dogumu karatas yada kocamanda yapacağım kent malum bayagi fazla

Ben de Hüseyin Bey'in hastasıyım. şuan 32 haftalığım.başından beri Hüseyin Bey'in takibindeyim ve çok memnunum.ben Çınarlıda düşünüyorum kısmetse doğumu.umarım normal doğum olur.Hüseyin Bey de sonuna kadar normal doğum yanlısı bu çok hoşuma gidiyor.umarım benim de herşey sorunsuz geçer doğumda ve sağlıcakla kavuşurum bebeğime.tüm anne adayları da sağlıkla alsınlar inşallah kucaklarına...

hepimizin bebeişleri sağlıkla gelsin kucaklarımıza inşallah Çınarlıda doğum ücreti bu yıl nekadar bilgisi olan arkadaşlarım paylaşabilirlermi?

Kızlar 6 haftalık gebeyim,eşim ilişkiye girmek çok istiyor, ben çekiniyorum bebeğime bişi olur diye ,daha önce 3 kes düşük oldu , daha 9 ay gebelik sonra uzun zaman loğusa , eşim o kadar beklemez,benimde içime sinmeZ ? Yardımcı olurmusnuz

Merhaba arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim.doktorum özel memnunum ama hastaneye karar veremedim.kent veya çınarlı istiyorum.oralarda doğum yapanlar yardım edin lütfen..ekipten memnunmuydunuz? Hastane ortamı nasıl hijyenik mi? Ücretler nasıl? Hangi hizmetleri sundu hastane? Vee bir de doğum fotoğrafçısı kullanan var ise fiyatını ve fotoğrafçınızı söylermisiniz? Kafam çok karışık yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…