- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi adrenalinww
-
mrbbb izmirdenim 25 haftalık hamişimmmmmm
merve hanıma çok giden var zaten karataştan medicele gelenlerden kendisi iyi bir doktor ve hakkında hep iyi şeyler söylüyolar ben kendisine hiç gitmediğim için bu kadar biliyorum ama doktorumun yan odası merve hanımın her gittiğimde görüyorum :) medicalde doğum yapan yokmu yaa lütfen aydınlatın biziiiiiiiiiiiiii...
selam semacım esimin kuzeni haziranda dogumunu orda yapmıs cok da memnun kalmıstı bende oraya gıdıyorum sımdılık memnunum hersey yolunda cok sukur ama hastanenın kucuk oldugundan ve yenıdoganınn yetersızlıgınden bahsedılmıs oncekı sayfalarda bu da kafamı karıstrmıyor degıl hayırlısı artık..
selamm :) hastane küçük,yenidoğanı yetersiz diye medicalemi diyosun yokda çınarlıyamı anlamadım?ben medicaldeydim ama son ay çınarlıya geçtim.hayırlısı artık :)
aaa cok ozur dilerim yanlıs alıntı yapmısım baskente dıyorum mesut beye gıden bı ark yazmıs ya ona yazdım sanıyorum kendımı :)
Selam kızlar , bende İzmir'den anne adayı Didem
Selam kızlar , bende İzmir'den anne adayı Didem
Merhaba arkadaşlar. Ben nisan 2013 te doğumumu yaptım şükürler olsun. En başından beri Hüseyin Ceyberi nin takibindeydim Doğumumu da onunla kent hastanesinde yaptım. Şükürler olsun ki her şey sorunsuz geçti. Hüseyin beyi herkese tereddütsüz tavsiye ediyorum. size de faydası olmasını umarak örnek olmak istedim . Hayırlısıyla bebişlerinize sağlıkla kavuşun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?