izmir 2013 anne adayları

Selam bende İzmir'liyim arkadaşlar umarım hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Bornova da oturuyorum . Özel muayenhaneye gdiyorum. Doğuma heüz karar vermedim çınarlı, kent yada özel ege olacak muhtemelen doktroumun çalıştığı yerler oralar çünkü..
bu arada kuzenim 5 ay önce basmane şifada doğum yaptı 500 tl ..
şifa üniversite hastanesi olduğu için sigorta anlaşmalı..çınarlı ve kent in sgk anlaşması yok malesef.. Özel ege yi bilemiyorum ..

fıyatlar buysa gayet uygun. tabı ben epıdural denen yontemden ıstıyorum. sankı çok bılıyorumda ilk gebelığım pek bılgım yok . zamanı gelınce araştıacağım ınş

kimse yok anlasilan.izmirde yalniz mi kaldik?
aynen bi düzenli olarak toparlayamadım

teşekkür ederim canım,ege sağlık hastanesinde yaptım doğumumu.ismi Ertuğrul oğlumun :)
oyy maşşallahh çok güzelmiş ismide annesii

canım merhaba hoşgeldin doktorun kim aynı yerlerde yaptıryo acıba aynımı doktorlarımız dedim kahraman beymi ki ?

fıyatlar buysa gayet uygun. tabı ben epıdural denen yontemden ıstıyorum. sankı çok bılıyorumda ilk gebelığım pek bılgım yok . zamanı gelınce araştıacağım ınş

canım onun için işte bu heycan ilk bebekler böyle yapıyo bizi

oh oh maşallah tabı artık sen hıssedıyosun çok guzel bı duygudur emınım. ben daha hıssedemedığım ıçın korkuyorum elımde olsa hergun gıdıp görunuyım ıstıyorum

oh oh maşallah tabı artık sen hıssedıyosun çok guzel bı duygudur emınım. ben daha hıssedemedığım ıçın korkuyorum elımde olsa hergun gıdıp görunuyım ıstıyorum

ewet canım çok şükür hissediyorum dediğin gibii insanın elinde değil ama içini ferah tut tama mı

elimde değil her gıdışımde korkuyorum. bıde baya oldu gıtmeyelı
sadece bende göbek çıktı baya şimdiden:26: tek belırtısı o

bende 7 hafta 5 günlük hamileyim.izmirdeyim bende.yarın kordon klinikte başlayacağım inşallah.

selam herkeze bu ayda olmadı adet oldum yine malesef( artık bu ay doktorum aşılama dedi bir tuaf oldu içim ama herşeyin hayırsı umarım bebeğim bu ay gelir(

selam herkeze bu ayda olmadı adet oldum yine malesef( artık bu ay doktorum aşılama dedi bir tuaf oldu içim ama herşeyin hayırsı umarım bebeğim bu ay gelir(

üzülme cnm herşeyın hayırlısı. çok kafaya takma beklemedığın zaman gelıyo nedense bebişler

canım benim üzülme hayırlısını iste allahtan ve gerçekten inan eminim yavrun en kısa sürede gelicek ....

nerde yapıcak aşılamanı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…