- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
- 163
- Konu Sahibi adrenalinww
-
canım hayırlısı olsun ismi ne oldu paşanın
nerde yaptın dogumunu ?
aynen bi düzenli olarak toparlayamadımkimse yok anlasilan.izmirde yalniz mi kaldik?
teşekkür ederim canım,ege sağlık hastanesinde yaptım doğumumu.ismi Ertuğrul oğlumun :)
Selam bende İzmir'liyim arkadaşlar umarım hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Bornova da oturuyorum . Özel muayenhaneye gdiyorum. Doğuma heüz karar vermedim çınarlı, kent yada özel ege olacak muhtemelen doktroumun çalıştığı yerler oralar çünkü..
bu arada kuzenim 5 ay önce basmane şifada doğum yaptı 500 tl ..
şifa üniversite hastanesi olduğu için sigorta anlaşmalı..çınarlı ve kent in sgk anlaşması yok malesef.. Özel ege yi bilemiyorum ..
fıyatlar buysa gayet uygun. tabı ben epıdural denen yontemden ıstıyorum. sankı çok bılıyorumdailk gebelığım pek bılgım yok . zamanı gelınce araştıacağım ınş
aynen cnm
kaç haftadır görmedım çok merak edıyorum bebeğimi
oh oh maşallahtabı artık sen hıssedıyosun çok guzel bı duygudur emınım. ben daha hıssedemedığım ıçın korkuyorum elımde olsa hergun gıdıp görunuyım ıstıyorum
selam herkeze bu ayda olmadı adetoldum yine malesef ( artık bu ay doktorum aşılama dedi bir tuaf oldu içim ama herşeyin hayırsı umarım bebeğim bu ay gelir (
selam herkeze bu ayda olmadı adetoldum yine malesef ( artık bu ay doktorum aşılama dedi bir tuaf oldu içim ama herşeyin hayırsı umarım bebeğim bu ay gelir (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?