- Konu Sahibi adrenalinww
-
Canim normal dogum istiyorum benim ikinci cocugum olacak insallah kizimi normal dogurdum bebiside normal dogururum cok rahat normal dogum hic tirsma allah guc kuvvet veriyo canimepıdural normal ıstıyorum ama ben bugune kadar alttan bıle muayene olmadım. acayıp tırsıyorum muayeneden. nasıl normal doğuracaksam. sen cnm
öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.bizde dün cinsiyetini öğrendik kızımız geliyor bende 5. ayıma girdim :) ben medical parka gidiyorum doktorum zekeriya bey ve memnunum çok disiplinli bir doktor siz sormadan herşeyi söylüyor kafamda soru işareti kalmıyor.dün bize ultrasonda bakarken tek tek bahsetti böbreği şöle kalbi şöle kafası şöle ayaklarını çapraz yapmış falan falan :) disiplinli ve kendini geliştirmiş bir doktor yani doktorumdam memnunum benim tek merak ettiğim bu hastanede doğum yapanlar varsa birebir onlardan fikir almak istiyorum hastane hakkında nasıldır diye...
sana en yakın egepol ozaman hiç araştırdınmı orasını?benim bi fikrim yok ama orayada çok giden var...
bende merve hanimdan randevu aldim persembe gunu gidicem.bir bilgin yada duyumun var mi acaba merve hanim hakkinda?
ben de izmir'denim. Henüz 7 haftalık hamileyim :)
öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.bizde dün cinsiyetini öğrendik kızımız geliyor bende 5. Ayıma girdim :) ben medical parka gidiyorum doktorum zekeriya bey ve memnunum çok disiplinli bir doktor siz sormadan herşeyi söylüyor kafamda soru işareti kalmıyor.dün bize ultrasonda bakarken tek tek bahsetti böbreği şöle kalbi şöle kafası şöle ayaklarını çapraz yapmış falan falan :) disiplinli ve kendini geliştirmiş bir doktor yani doktorumdam memnunum benim tek merak ettiğim bu hastanede doğum yapanlar varsa birebir onlardan fikir almak istiyorum hastane hakkında nasıldır diye...
selam bende izmirdenim 24 haftalık hamileyim medicalpark merve hanıma gidiyorum ama hastane hakkında pek bilgim yok iyi yada kötü bilgileri birbirimizle paylasalım egepolü çok öneriyolar ama iki hastane arasında kararsızımmm
bende ilk özel doktora gidiyordum ama hastane ortamında bir doktora gitmek istedim. medicalparkı bende düşündüm ama orada doğumu kendi doktorun yapamıyor. şansına kim gelirse yani... bir de ben doktoruma özel durumlarda cepten ulaşmak istiyorum. yine öğrendiğim kadarıyla medicaldeki doktorlara pek ulaşılamıyormuş...
Bu yüzden tavsiye ile Mesut beye gitmeye başladım. Ne zaman arasam cebinden mutlaka yardımcı oluyor, hemen görmek istiyor. Tek emin olamadığım konu hastanenin doğum konusunda ne kadar yeterli olduğu... Mesut Beye başka hastaneye gelirmisiniz dedim ama gitmediğini söyledi. Çok yoğun çalışıyor ve gebelerinin doğumunu kendi yapıyor. en azından bu konuda içim rahat. Bir ara fırsat bulursam hastanenin doğum yapılan binasını görmeye gideceğim.
Eğer aramızda doğum yapan varsa bilgi verebilirse çok sevineceğim. Tecrübe başka bişeydir...
bende şifadan memnunum. kalabalık olması hariç...tavsıye ederım
bu arada en daha bırşey almadım cnm ama senın hamılelığın ilerlemiş baya alman normal. ayrıca ben şimdi alsam gıyemem ılerde. malesef çok hızlı kılo alıyorumsızlerde durum nasıl
cici35 doğurmuştur artık. gırsede bı haber verse
senınde pek az kalmış. ALLAH hayırlı doğumlar nasıp eylesın
evet burayı pek gören yok sanırım
İzmirli hamişşşşşlerrrrrrr nerdesniiizzzzzzz yahuuuuu:44:
EWET CANIM ALDIM YAVRUMU RABBİMİN İZNİYLE
tarifi olmayan bir duygu inan kii
13 mayıs 2013 dünyaya geldi herşey çok güzeldi daha ameliyathaneden çıkmadan dokroeuma birtane daha istiyorum dedim =))
karaciger emzimlerim yüzünden 37+3 te dünyaya geldi paşamaz adı aras çınarlıda dogum yaptım ve tüm ekibinden çok memnunum tabikiii yakışıklı doktorum atlamıyorum kahraman kolday la herşey daha güvenilir ve güzeldi
foto yüklemek istedim olmadı tekrar deniycem
sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?