izmir 2013 anne adayları

epıdural normal ıstıyorum ama ben bugune kadar alttan bıle muayene olmadım. acayıp tırsıyorum muayeneden. nasıl normal doğuracaksam. sen cnm
Canim normal dogum istiyorum benim ikinci cocugum olacak insallah kizimi normal dogurdum bebiside normal dogururum cok rahat normal dogum hic tirsma allah guc kuvvet veriyo canim

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.bizde dün cinsiyetini öğrendik kızımız geliyor bende 5. ayıma girdim :) ben medical parka gidiyorum doktorum zekeriya bey ve memnunum çok disiplinli bir doktor siz sormadan herşeyi söylüyor kafamda soru işareti kalmıyor.dün bize ultrasonda bakarken tek tek bahsetti böbreği şöle kalbi şöle kafası şöle ayaklarını çapraz yapmış falan falan :) disiplinli ve kendini geliştirmiş bir doktor yani doktorumdam memnunum benim tek merak ettiğim bu hastanede doğum yapanlar varsa birebir onlardan fikir almak istiyorum hastane hakkında nasıldır diye...

benım bi arkadasımda oraya gidiyor ama bize çok uzak hatayda oturuyorum eger başlarsam orada gidene kadar yolda doğurma ihtimalim çok yüksek :)

bende merve hanimdan randevu aldim persembe gunu gidicem.bir bilgin yada duyumun var mi acaba merve hanim hakkinda?

sana en yakın egepol ozaman hiç araştırdınmı orasını?benim bi fikrim yok ama orayada çok giden var...

evet canım egepolde gökalp bey varmış çok iyi diyorlar ayın 27 sine boş günü varmış ozamana aldım test için devlet hastanesine gittim onbeş gün sonra gel demişti keseyi görmek için bi kere daha devlet hast. gidicem sonra egepolde devam etcem doğumuda orda düşünüyorum hatta çok yakın arkadaşm doğum yapmıştı orda memnunum dedi konuştuk hayırlısı bakalım nasıp

bende merve hanimdan randevu aldim persembe gunu gidicem.bir bilgin yada duyumun var mi acaba merve hanim hakkinda?

merve hanıma çok giden var zaten karataştan medicele gelenlerden kendisi iyi bir doktor ve hakkında hep iyi şeyler söylüyolar ben kendisine hiç gitmediğim için bu kadar biliyorum ama doktorumun yan odası merve hanımın her gittiğimde görüyorum :) medicalde doğum yapan yokmu yaa lütfen aydınlatın biziiiiiiiiiiiiii...

Selam annecikler... uzun zamandır yazan yok ama ben yazayım dedim.
Karşıyakalıyım, bir oğluşumuz olacak. Başkent Hast. Prof. Mesut Bey'e gidiyorum. Başkent Hast. giden yada gitmiş var mı aranızda??? ben tavsiye üzerine gittim, çok şükür şimdilik sorunumuz yok pek bi ilgili doktorumuz. Asıl öğrenmek istediğim bu hastanede doğum yapan var mı???

selam bende izmirdenim 24 haftalık hamileyim medicalpark merve hanıma gidiyorum ama hastane hakkında pek bilgim yok iyi yada kötü bilgileri birbirimizle paylasalım egepolü çok öneriyolar ama iki hastane arasında kararsızımmm

bende ilk özel doktora gidiyordum ama hastane ortamında bir doktora gitmek istedim. medicalparkı bende düşündüm ama orada doğumu kendi doktorun yapamıyor. şansına kim gelirse yani... bir de ben doktoruma özel durumlarda cepten ulaşmak istiyorum. yine öğrendiğim kadarıyla medicaldeki doktorlara pek ulaşılamıyormuş...

Bu yüzden tavsiye ile Mesut beye gitmeye başladım. Ne zaman arasam cebinden mutlaka yardımcı oluyor, hemen görmek istiyor. Tek emin olamadığım konu hastanenin doğum konusunda ne kadar yeterli olduğu... Mesut Beye başka hastaneye gelirmisiniz dedim ama gitmediğini söyledi. Çok yoğun çalışıyor ve gebelerinin doğumunu kendi yapıyor. en azından bu konuda içim rahat. Bir ara fırsat bulursam hastanenin doğum yapılan binasını görmeye gideceğim.

Eğer aramızda doğum yapan varsa bilgi verebilirse çok sevineceğim. Tecrübe başka bişeydir...

ben 24. haftama kadar medicale devam ettim.2 gün önce ilk defa çınarlıya gittim aklımda hep çınarlı vardı deneyimi bakımından ve memnun kaldım bundan sonra çınarlıya devam edicem.ilk kontrolümde ben mesut beye gitmiştim ve memnun kalmamıştım.doğum yapılan yerini gezdim hiç beğenmedim baya yetersizler bence doğum konusunda iyi araştırın gidip bi görün derim ayrıca zübeyde hanımdaki hemşireler falan çok ilgisiz kan alırken kolumu morartmışlardı iyi araştırın derim.çınarlı 22 yıllık sadece doğum üstüne bi hastane personeli çok deneyimli aklınızda bulunsun burdan bilgi alışverişinde bulunuruz...

seninde bebeğin hayırlı olsun benimde oğğlum olucak nasipse allah kucagımıza almayı nasip etsin ben 3 ay egepole gittim tavsiye üzerine nezahat hanımla basladım memnundum ama kendisinin bir süre calısmıycanı söylediler baska bir dr geldi ama pek memnun kalmadım bayandan ordada aynı tel vermiyolar bildiğim kadarıyla vede doğumda şansına kim gelirse o giriyormuş.ben bayan dr istiyorum ama doğumda erkek dr gelmesin diye dua ediyorum artık.sanırım hastanedlerin hepsi böyle ama doğum için egepolu tavsiye ediyolar gittim gördüm güzel bir hastane medicalden memnun kalmazsam kasinlikle orya devam edicem.ama medical hakkında arasıryorum inş.güzel bir yerdir ilk doğumum olucak kötü bir sey yasamak istemiyorum.

EWET CANIM ALDIM YAVRUMU RABBİMİN İZNİYLE

tarifi olmayan bir duygu inan kii

13 mayıs 2013 dünyaya geldi herşey çok güzeldi daha ameliyathaneden çıkmadan dokroeuma birtane daha istiyorum dedim =))

karaciger emzimlerim yüzünden 37+3 te dünyaya geldi paşamaz adı aras çınarlıda dogum yaptım ve tüm ekibinden çok memnunum tabikiii yakışıklı doktorum atlamıyorum kahraman kolday la herşey daha güvenilir ve güzeldi

foto yüklemek istedim olmadı tekrar deniycem

sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım hamilelik

hayırlı olsun bebeğiniz çok şekermiş maşallah :) darısı bizlerin başına.bende çınarlıda yapmayı planlıyorum son anda medicalden çınarlıya döndüm.ben çınarlının doktorlarından reşat bozoklara gittim bi kere memnun kaldım.çınarlıda doğum yapmış biri olarak sizden bilgi almak isterim nasıldır acaba ebeler hemşireler anestezistler falan memnun kaldınızmı nasıl geçti?şimdiden teşekkürler .birde sezeryanmı oldunuz acaba?ağrı sızı olayı nasıl oluyo ameliyattan sonra?

ALLAH sağlıkla buyutsun cnm. da hı anlatmamışsın yahu doğum nasıldı.normal mı seeryanmı korkulacak bırşey varmı benım gayet guzel gıdıyo da ben yaklaştıkça korkuyorum bıde catı muayenesınden çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…