- Konu Sahibi adrenalinww
-
merhaba.. çiğlide oturuyorum.. 15. haftalk benımkı kordon hst. gıdıyorum ama ama emın değilim kordon hst. bilen varmı?
Merhaba, o hastaneyi ben de merak ediyorum. Ne yazık ki kimse cevap yazmamıs. Ben de doktorumu ve hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konu güncel kalsa çok faydalı olacak...
kızlar ben izmir çiğlide oturuyorum ağustos ortası gibi doğum yapıcam kısmetse ama daha doğum yapacağım hastaneye ve doktora karar veremedim sada hastanesini çok övüyorlar fiyatta iyi sezeryana 650 demiş bi arkadaşa fikri olan varmı nasıl ki sada hastanesi aramızda oraya giden varsa yorum yazabilirmi rica etsem?
Merhaba kızlar. Ben İstanbul'dan İzmir'e taşınalı 10 ay oldu bebek düşünüyoruz eskiden rutin kontrollerim için Mersinli Tıp'a gidiyodum doktor iyi ilgili ama çok ilaç yazdığı için değiştirmek istiyorum. Bugün Bornova'da yeni açılan Kordon Klinik'e gittim Ayhan Bey baktı çok ilgili bir doktor değil. Pek bir açıklama yapmıyo. İzmir'de pek bir yerde bilmiyorum açıkçası. Özellerde muayene ücreti dışında rutin testlere ücret ödüyor musunuz? Egepol, Şifa, Medicalpark, Gazi bu hastanelerin isimlerini çok duydum. Burda tanıdığım kimse yok gebelik öncesi hazırlık ve kontroller için önerebileceğiniz bir hastahane var mı?
bende 7 hafta 5 günlük hamileyim.izmirdeyim bende.yarın kordon klinikte başlayacağım inşallah.
merhaba arkadaşlar,
Ben de İzmirliyim.35+2 haftalık hamileyim.Dr. um Ömer Sudekan. Özel ege sağlıkta doğum yaptırıyor, fakat 5-6 kişiden hemşireleri ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım.Afra tafra azarlamalar... Moralim çok bozuldu. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ben kent hast. önereceğim ama Ömer bey kabul eder mi bilemiyorum.
bende şifaya gidiyorum cnm senin doktorun kimben Şifada devam ediyorum memnunum
cinsiyeti öğrenmemıze bır hafta kaldı nasıpse
selam arkadaşlar bende bornovada oturuyorum Bornova şifaya gidiyorum.....
Hmm anladım cnm Benimde bostanlidaki şifa polikilinige gidiyorum ama doğumumuz Bornova şifa hastanesi benim diktorum da sultan buğday Hanimcnm basmane şifaya gıdıyorum. drum Mıne hanımdı ama malesef doğum ıznıne ayrıldı. şimdi Berna hanıma gidiyorum. Sen?
ve aleykum selam bende aliagadanim cnm ve şifa hastanesine gidiyorum memnunum tavsiye ederimslm arkadaşlar..daha çok taze hamileliğim..keseyi bile çarşamba günü görücez inşallah..Aliağa'dayım ve çoğumuzun yaşadığı doktor sıkıntısını yaşıyorum.Medical,Çınarlı ve Şifa arasında kaldım.Ama fikirlere de açığım... :) Önerileriniz?
bende şifaya gidiyorum cnm senin doktorun kim
ve aleyküm selam cnm bende şifa hastanesine gidiyorum şimdilik karşıyaka bostanlı polikılınike gidiyorum ama doğumum bornona da olacak
bende şifadan memnunum. kalabalık olması hariç...tavsıye ederım
bu arada en daha bırşey almadım cnm ama senın hamılelığın ilerlemiş baya alman normal. ayrıca ben şimdi alsam gıyemem ılerde. malesef çok hızlı kılo alıyorumsızlerde durum nasıl
cici35 doğurmuştur artık. gırsede bı haber verse
basmane şifa Berrin hn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?