izmir 2013 anne adayları

Bende karşıyakalıyım fakat eşimin işi dolayısıyla kocaelideyiz. Bu topiği görünce pek bi sevindim:) okullar kapansın tüm yaz orda olucam inşallah:)

merhaba arkadaşlar,
Ben de İzmirliyim.35+2 haftalık hamileyim.Dr. um Ömer Sudekan. Özel ege sağlıkta doğum yaptırıyor, fakat 5-6 kişiden hemşireleri ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım.Afra tafra azarlamalar... Moralim çok bozuldu. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ben kent hast. önereceğim ama Ömer bey kabul eder mi bilemiyorum.

benimde artık az zamanım kaldı kızımla buluşmama 18 gün falan ama beklemiycek galiba gününü aşağıya çok baskı yapıyor artık normal doğum olcak doğumum biraz korkuyorum galiba gazi hast gidiyorum allah hepimizi kurtarsın ve evlatlarımızla buluştursun.

merhaba.. çiğlide oturuyorum.. 15. haftalk benımkı kordon hst. gıdıyorum ama ama emın değilim kordon hst. bilen varmı?

Merhaba, o hastaneyi ben de merak ediyorum. Ne yazık ki kimse cevap yazmamıs. Ben de doktorumu ve hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konu güncel kalsa çok faydalı olacak...

bende 7 hafta 5 günlük hamileyim.izmirdeyim bende.yarın kordon klinikte başlayacağım inşallah.

hamileliğim boyunca 2 pişmanlığımız var;
1.si kan tahlili için sada hastanesine gitmek -sonuçlara göre bütün değerlerim çoook kötüydü- ertesi gün başka bir yerde yaptırdım herşey gayet normal değerlerdeydi.
2.si ayrıntılı usg için ibrahim beye gitmek oldu hemde çok daha fazla para vererek!!!

mete bey ne kadar çok tatlı, çok ilgili, çok tecrübeli, çok ılımlı, tatlı dilli bir dr ise ibrahim bey tam tersiydi,
biz ki; çok güleryüzlü pozitif bir çiftken; bize bile o kadar soğuk o kadar kötü davrandı ki bizim bile enerjimizi o kadar düşürdü ki!! usg sırasında bize küçücük bir şeyden ötürü amniyosentez önerdi, daha sonra başkalarından da duyduk hatta dr camiasında da konuşuluyormuş çok fazla amniyosentez önerdikleri ve yaptıkları -neyse ki- bilgisiz cahil bir çift değiliz de amniyosentezlik (%1-2 düşük riski olan operasyonluk) bir durum olmadığının farkındaydık -neyse ki- durumumuz müsait de başka dr.a da gittik.

ultrasound ile incelerken hiçbirşey anlatmıyor hatta ne boyunu söyledi ne kilosunu söyledi! sadece baş çevresine bakamadım haftaya tekrar gelin dedi, haftaya tekrar gittik yine aynı şekilde tutum... ağzından güzel 1 tek söz duyamadık halbuki öncesinde ve sonrasında gittiğimiz bütün dr.lar, şuanki dr.umuz da; misal; bu baktığım kızımızın böbrekleri gayet sağlıklı güzel, bu ayak parmakları vb. türünde konuşuyorlardı, en son çıkmadan önce bari ben sorayım birşeyler diye boyu kilosu nasıl diye sordum!!
''hıı bakayım dedi tekrar yattım baktı -bakmamış yani- haftasına göre boyu kilosu 6-7 gün önde dedi (eşimle bakakaldık) çünkü bunu bile öyle bir söyleyiş tarzı vardı ki; sanırsınız çok kötü birşey hastalık falan!!

kusura bakmasın orası devlet hastanesi, sağlık ocağı değil -ki oralarda bile dr.lar böyle davranmıyor- ben ciddi bir para vererek oraya gelmişim bana güzel davranmak zorunda heleki; hamile bir bayana! ki zaten her kadın doğumcu aynı zamanda psikolog gibi de olmalı bence! izmir'in en iyi profesörüne -hocaların hocasına- da gitmişliğim var ben o hocada; OPR. dr. ibrahim yanık'ınkisi gibi bir tutum görmedim! bu şekilde devam ederse bizim gibi çok hasta kaybeder... mete beyi sevmeme memnun olmama rağmen bir daha kordona gitmedik gitmem ertafımda da anlatıyorum herkese!! eşimin siniri bile hala geçmedi!
memnun kalan çok seven vs. vardır mutlaka, ama bizim yaşadıklarımız bunlar; ben tavsiye eder miyim?? ASLA.

bnm dogum için doktor riskli gebelik oldugundan medical park yada kent hastanesi diyor yani ikiside iyi hastane ama bilgisi olan varmı medical için dışardan doktor doğum bigece refakatçi ile bırlıkte hersey 1750tl mış..onun dısında hemsırelerı hastanenın iç yapısı flnn bilgisi olan varmı?

bnm iki arkadaşımda orda yaptılar doğumlarını ve çok memnun kaldılar hiç bir şikayet duymadım.

ben Şifada devam ediyorum memnunum
cinsiyeti öğrenmemıze bır hafta kaldı nasıpse
bende şifaya gidiyorum cnm senin doktorun kim
selam arkadaşlar bende bornovada oturuyorum Bornova şifaya gidiyorum.....

ve aleyküm selam cnm bende şifa hastanesine gidiyorum şimdilik karşıyaka bostanlı polikılınike gidiyorum ama doğumum bornona da olacak

cnm basmane şifaya gıdıyorum. drum Mıne hanımdı ama malesef doğum ıznıne ayrıldı. şimdi Berna hanıma gidiyorum. Sen?

slm arkadaşlar..daha çok taze hamileliğim..keseyi bile çarşamba günü görücez inşallah..Aliağa'dayım ve çoğumuzun yaşadığı doktor sıkıntısını yaşıyorum.Medical,Çınarlı ve Şifa arasında kaldım.Ama fikirlere de açığım... :) Önerileriniz?

Kızlar pijama takımı gecelik falan aldınız mı? Aldıysanız ya da almayı düşündüğünüz modeller varsa resimlerini paylaşalım burda:) Ben ilk pijama takımımı aldım.Oğlumla aynı olacak:) Diğeride gecelik olanı aldım.

Eki Görüntüle 721530 Eki Görüntüle 721531

Bunlarda almayı düşündüklerim Pembe değil tabi mavi renk olacak benimkiler. Ama en son resimde somon ve vizon var.Benim vizon hoşuma gitti.

Eki Görüntüle 721533 Eki Görüntüle 721534 Eki Görüntüle 721535

cnm basmane şifaya gıdıyorum. drum Mıne hanımdı ama malesef doğum ıznıne ayrıldı. şimdi Berna hanıma gidiyorum. Sen?
Hmm anladım cnm Benimde bostanlidaki şifa polikilinige gidiyorum ama doğumumuz Bornova şifa hastanesi benim diktorum da sultan buğday Hanim
ve aleykum selam bende aliagadanim cnm ve şifa hastanesine gidiyorum memnunum tavsiye ederim

bende şifadan memnunum. kalabalık olması hariç...tavsıye ederım
bu arada en daha bırşey almadım cnm ama senın hamılelığın ilerlemiş baya alman normal. ayrıca ben şimdi alsam gıyemem ılerde. malesef çok hızlı kılo alıyorum sızlerde durum nasıl
cici35 doğurmuştur artık. gırsede bı haber verse

ranana cevabın için sağol.
fiyat konusunda da bilgilendirirsen sevinirim...bir de neden doğum bornova'da olacak senin tecihin mi?

bende şifaya gidiyorum canım bornovaya doktorum sümeyra tatar senin doktorun kim

epıdural normal ıstıyorum ama ben bugune kadar alttan bıle muayene olmadım. acayıp tırsıyorum muayeneden. nasıl normal doğuracaksam. sen cnm

kızlar medicale giden yokmu aranızda deneyimlerini paylaşacak?çok kararsızım bende medicale gidiyorum ama hala tam karar veremedim lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

kızlar bende bebek düşünüyorum ama hangi doktora hastaneye gitsem bilemedim.herkes ayrı bir şey yazmış aynı hastane aynı doktoru kötüleyen de var çok memnun kaldığını söyleyen de. medical park ta merve hanım için iyi şeyler okudum hep ama açıkçası bayan kadın doğumcular için biraz önyargım var.erkek doktorların bu işte daha iyi olduğuna inanıyorum.bir arkadaşım da karataşta ahmet kılyar a gidiyor doğumunu da orada yapacak.nereye gitsem ne yapsam bilemedim açıkçası.biri bana fikir versinnnn kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…