- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
iyi şeyler söyleyen yok o mahalle için hiç.Tayin olacağımızı söylemiştim eşim ısrarla Kendi memleketi istiyor. Kv eltinaynk apartmanda oturacağız bsn bunu kesinlikle istemiyorum. Ayrıca Mevlana mahallesi nasıl bir yer hep kötü yorumlar duydum? Sanırım romanlar yaşıyormuş. Böyle giderse tayinini isteyip gidecek ben de doğuda tek kalacağım.
doğuda nerde yaşıyorsunuzTayin olacağımızı söylemiştim eşim ısrarla Kendi memleketi istiyor. Kv eltinaynk apartmanda oturacağız bsn bunu kesinlikle istemiyorum. Ayrıca Mevlana mahallesi nasıl bir yer hep kötü yorumlar duydum? Sanırım romanlar yaşıyormuş. Böyle giderse tayinini isteyip gidecek ben de doğuda tek kalacağım.
Oraya tayin çıkacağı kesin mi bu kadar geriliyorsunuz belki baska yere cikarTayin olacağımızı söylemiştim eşim ısrarla Kendi memleketi istiyor. Kv eltinaynk apartmanda oturacağız bsn bunu kesinlikle istemiyorum. Ayrıca Mevlana mahallesi nasıl bir yer hep kötü yorumlar duydum? Sanırım romanlar yaşıyormuş. Böyle giderse tayinini isteyip gidecek ben de doğuda tek kalacağım.
Kentsel dönüşüm bölgesi. Birkaç seneye çehresi değişir, gecekondular aile apartmanları falan kalmaz diye tahmin ediyorum. Bir iki sene sabredilebilir belki sonucunda kentsel dönüşüme girip sıfır bir daire size vereceklerse. Aksi halde zor.Tayin olacağımızı söylemiştim eşim ısrarla Kendi memleketi istiyor. Kv eltinaynk apartmanda oturacağız bsn bunu kesinlikle istemiyorum. Ayrıca Mevlana mahallesi nasıl bir yer hep kötü yorumlar duydum? Sanırım romanlar yaşıyormuş. Böyle giderse tayinini isteyip gidecek ben de doğuda tek kalacağım.
Bornovaya bekar girişine izin var sadece ya, evlileri sınırdan almıyorlar maalesefMerhaba ben İstanbul'da yaşıyorum ama İzmir'e yerleşmek istiyorum. Deprem korkusundan İzmirde'de sağlam bir yer bakıyorum. Bornova Atatürk mahallesini gördüm. Atatürk mahallesi nasıl bir yer? ulaşımı kolay mı dağlık tepelik vs denmiş bazı yerlerde. Bornovo'ya evli bir çift yerleşmeli mi? Bornova'da nereyi önerirsiniz? Maddi olarak orta halliyiz, kirada oturacağız. 10-20 K gibi bir kira max.
çok teşekkürler. söylediiniz yerlere de bakacağım :)Bornovaya bekar girişine izin var sadece ya, evlileri sınırdan almıyorlar maalesef
Şaka bir yana. Atatürk mahallesi nezih bir semt ama yüksek ve izmire göre soğuk. Yine de deprem riski açısından tercih edilebilir. Egekent, egekent 2, evka 2, evka 3, evka 5, evka 6, ulukent deprem riski açısından tercih edilebilir semtler.
kural bir: taksiciye asla yeni geldiğinizi belli etmeyeceksiniz :)Mahalleyi bilmiyorum ama İzmir gördüğüm ve kaldığım kadarıyla kötü bir yer.
İki hafta kaldım, kavga mı dersin, çingene mi dersin ne dersen vardı. Yollar hak getire zaten, insanları da öyle. İlk kez geliyorum dediğim taksici beni kazıkladı, diğerinde kazıklanmamaya çalıştım o da yolu uzattı. Hiç sevemedim İzmiri
moral bozmak istemem ama izmir deprem konusunda güvenli bi yer değilMerhaba ben İstanbul'da yaşıyorum ama İzmir'e yerleşmek istiyorum. Deprem korkusundan İzmirde'de sağlam bir yer bakıyorum. Bornova Atatürk mahallesini gördüm. Atatürk mahallesi nasıl bir yer? ulaşımı kolay mı dağlık tepelik vs denmiş bazı yerlerde. Bornovo'ya evli bir çift yerleşmeli mi? Bornova'da nereyi önerirsiniz? Maddi olarak orta halliyiz, kirada oturacağız. 10-20 K gibi bir kira max.
Bucaya gittim. Nasıl yer sizxekural bir: taksiciye asla yeni geldiğinizi belli etmeyeceksiniz :)
kural iki: taksiciye yolu bilmediğinizi belli etmeyeceksiniz :)
taksicilerde inanılmaz bi dolaştırma durumu var ama biraz bilgi sahibiyseniz bunu pek yapamıyorlar
hatta direkt şu yoldan gidelim falan dediğinizde dolaştırmaya cesaret edemiyorlar
ben sık taksi kullanmam , kullandığım zaman numaram mutlaka şu olur:
hastamız var, çok acil en kestirmeden gidelim derim . öyle olunca insafa geliyorlar
izmirin neresine gittiğinize bağlı çünkü çok göç alan bi şehir
varoş bi yere giderseniz kavga gürültü eksik olmaz bazı bölgeler full suriyeli mesela
ben izmire yerleşmeyi düşünenlere direkt bence gelmeyin diyorum çünkü kiralar falan çok yüksek
maaşlar hala gayet düşük kalıyor
çok pahalı bi kent oldu son 3 senede
buca izmirin en büyük ve en kalabalık ilçesidir. 500 binden fazla nüfusu varBucaya gittim. Nasıl yer sizxe
Yaa sandım abi benimle sohbet ediyor ahshshs meğer ağzımı arıyormuş.
Diğeri de zaten hiçbir şey sormadı, şuraya dedik 2 yol varmış uzun olanda götürdü. Ne diyeyim çoğu yerin taksicisi böyle zaten ama istanbulda bile ge gelmemişti bu başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?