İzmir Bornova

Çok teşekkürler. Haftasonu İzmir'deydim. Marketten aldığımız domates sera da olsa domates kokuyordu. Gurbetçi tribine benzedi biraz ama İstanbul gibi bir şehirle kıyaslayınca cennet gibi memleket :) İnsanları, trafik durumu, sebzesi meyvesi... İzmir'de sallanıyor evet ama çok korkutucu bir deprem beklenmiyor uzmanların söylediğine göre

istanbuldan daha iyi olduğu kesin
en azından izmirde göçük altında kalırsanız kurtarılma şansınız var
istanbulda bu pek mümkün bile olmayabilir

Bucada arabama öğlen vakti bira şişesi fırlattılar, söyleyeceklerim bu kadar

Trafik mi durumu??? Geçen sene evime 40 km uzakta bir okulda çalışıyordum. Öğlen 25 dakikada gittiğim yolu akşam 3.5 saatte dönüyordum. İzmirin her şeyini övebiliriz ben tamamım, ama trafiğini övemeyiz. Son 4-5 yıldır istanbulla yarışır. Rezalet.

doğrudur belki de bize denk gelmedi :) sanıyorum vazgeçmeye niyetim yok sonsuza kadar izmiri savunacakmışım gibi

doğrudur belki de bize denk gelmedi :) sanıyorum vazgeçmeye niyetim yok sonsuza kadar izmiri savunacakmışım gibi
Yok valla eski tadı kalmadı. Çok göç alıyoruz ama izmir yoğun nüfusu kaldırabilecek bir şehir değil maalesef. Ha bana sorsanız her şeye rağmen yine de ülkede başka bir şehirde yaşamak istemem o ayrı mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…