İzmir - Bospadan alışveriş yapanlar

Aysoho

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
207
8
96
İzmir
İzmir de olupta Bostanlı Sosyete pazarına gitmeyen varmı Forum bornova daki bershka ürünleri satılıyor bol bol

izmirde olupta bugüne kadar bospaya hiç gitmeyen yoktur herhalde =)))))))))))) yalnız bershka nın belirli ürünleri var çok çok kaliteli mallar göremedim

Evet çok kaliteli ürünler yok sonuçta pazar yani ama bershka, abercrombie, polo gibi markaların olması hemde orjinal gibi oldukça iyi :)

abercrombie ve polo kesinlikle ama kesinlikle orjinal olamaz onlar çakma sadece bershka ın malları orjinal

of bu sıcaklarda bospada hiç çekilmiyor ya sabahtan ya da akşam üstü gitmek lazım =))))))))))) HAE

Bilmiyorum artık orjinalmi değilmi ama güzel şeyler vardı baya. Bide değişim kartı alınız falan gibi yazılar yazmışlar koptum gülmekten :) pazar olayında yeni devire geçmişler resmen Dün sabahtan gittim bende oldukça sıcaktı. Çok nem var o tarafta.

post cihazı, garanti, değişim kartı vs her türlü seçenek sunuyolar hayran kaldım hatta hangisinden alışveriş yapsam bana mağaza kartını veriyor

louis satanlarda pos cihazı bulunuyorda mağaza kartı ,değişim kartı olayına saştım kaldım canım =)

bayılırım bospa'ya yaaa çok tarz kıyafetler var

çok duuyıup,gitmek istediğim yerler arasında BOSPA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…