İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

peki bu özel odalar nasıl acaba?ısteyen rahatca gırebılıodur..
yanında bırılerının kalmasına ızın verıolarmı gece

tabiiki gece refakatçi oluyor mutlaka
ama öyle erkekler sürekli yanında olamıyo malesef,sadece bayan 1 kişi refakatçi kalıyo
erkekler ve diğer kişiler sadece ziyaret saatlerinde girebiliyormuş canım

kızlar herkese merhabalar... ben şimdi 3lü testimin sonucunu almaya gidiyorum.. ınsallah guzeldir.. hazır çıkmışken oradan da şirinyer pazarına giderim ayrıca ebe günümde geldi.. sağlıkocağınada gidicem. görüşmek üzre kızlar zemuszemus

ohh sen baya bi işler halletcen bugün desene,kolay gelsin canım
ben de gittim bugün dr.a ama pek parlak geçmedi
senin sonuç iyi çıkar inş.

var biraz esracım
bebişim pek kilo almamış ultrasonda 36 haftalık göründü.
o yüzden dr.kilosunu bile söylemedi,işte 3 kilo civarı doğar gibi falan dedi
ben de 3 kilo olmuştur artık diye diye gittim bugün,çünkü çok iyi beslenmiştim 2 haftadır.

bide belli bir ücret karşılığında epidural yapılmıyormuş.
şimdi temelli bir telaş sardı beni,ya doğumum,sancılarım çok zor olursa diye,epidurale ihtiyaç duyarsam diye(

olmadı bide Tahir bey in özeline mi gitsek dedik Esracım.orda bi sorsak belki yardımcı olur.
ne dersin??

canım çok üzme kndini..benim bebişde fazla kilo almamış bu kez.heralde son haftalardayız o yüzden..benimkide 3200 şu an..15 günde 300 gram almış..bundan öncki 15 günde 600 gram falan almıştı..süt iç bol bol..bide bu nestlenin sütü varmış ballı falan olan ondan içince bebek çok iyi kilo alıomuş..forumda okumuştm..Tahir beye gitme konusunda sn bilirsin cnm ..gerçekten iyi bi dr..insanı rahatlatıo..öle sezryan meraklısı bi dr değğil..bakma ben kendim istedim yoksa kaç kez eminmisin die sordu bana..epidural konusunda belki yardımcı olabilir..ama hiç bi fikrim yok.

canım benim bebeğin kilosu konusunu bu kadar takma bence
benim arkadaşıma 3200 gr ve özürlü olabilir demişler bebeği için hemde doğuma girerken
yazık kız ağlaya ağlaya doğurmuş çocuğunu üstelik üniversitede oluyor olay 4100 gr lık nurtopu gibi sapasağlam bir erkek bebek doğdu zor bir normal doğum olmuş bebek çok iri olduğundan. yani kilo konusunda çok yanılabiliyorlar bozma moralini sağlıklı bebekler için dua edelim bebeklerimiz sağlıklı olsun

sunuakcım tahir bey konusuna gelince gerçekten doktor olarak da insan olarak da çok iyi biri istersen 25 haziranda randevum var senin için bende sorarım epidural konusunu
ama sen o güne kadar bekleme bebek ben erken gelicem diyebilir

okadar çok şey yedim içtim ki son haftalarda az gelişince,ama hepsi bana yaradı malesef
benim bebişim tahminimce 3 kg.bile yok henüz,
evet olmadı gitcez biz de özeline bi kez bakalım ne dicek,
bi gidelim diyorum bi gitmeyelim,nasibim neyse o olur diyorum,bakalım artık neye karar vercez.hayırlısı canım hepimiz için,hep öyle dua ediyorum.

haklısın canım ama pek erken geleceğe benzemiyor benimki bakalım
daha aşağı inmedi hiç karnım,kanala da girmemiş henüz.
ben de gidersem önümüzdeki hafta giderim diyorum kafamda ama bilemiyorum.
eşimle karar vercez artık.25 ine kadar gitmemiş olursam ve de doğurmamış olursam sana haber veririm ozaman
çok sağol cnm.

aslında sen sanki benim yanımda gelmiş gibi de yapabiliriz
biz o gün 3 arkadaş randevulu gidicez
sende arada merak ettiklerini sorarsın tatlım
bir düşün bana haber ver

günaydın gulsencim.
evet benim muayenelik bişeyim yok,eşim haftaya gidelim olmazsa Tahir beye bi diyo bakalım
haber veririm yine

slm kızlar..ben cumartesi günü sezeryana giriyorumm...glince görüşürüz inşallah

8 haftalık hamileyim.bugün buca kadın doğum hastanesine gittim.dr özge hanım vardı.çok tatlı ve ilgili bir doktor.çok memnun kaldım.bakalım,hayırlısı.diğer doktorlarla ilgili bilgisi olan varmı?görüşmek üzere

mrb.canım hayırlı uğurlu olsun bebişin.
biz baya bi kişi varız burda Buca Kadın Doğuma giden ve genelde hepimiz memnunuz doktorlarımızdan,pek şikayeti olan olmadı şükür.
ben Pamir beye gidiyorum,Tahir beyi de biliyorum,Töre beyi de
dediğim gibi genelde hep memnunuz,ben Pamir beyden oldukça memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…