peki bu özel odalar nasıl acaba?ısteyen rahatca gırebılıodur..
yanında bırılerının kalmasına ızın verıolarmı gece
kızlar herkese merhabalar... ben şimdi 3lü testimin sonucunu almaya gidiyorum.. ınsallah guzeldir.. hazır çıkmışken oradan da şirinyer pazarına giderimayrıca ebe günümde geldi.. sağlıkocağınada gidicem. görüşmek üzre kızlar zemuszemus
ohh sen baya bi işler halletcen bugün desene,kolay gelsin canım
ben de gittim bugün dr.a ama pek parlak geçmedi
senin sonuç iyi çıkar inş.
var biraz esracım
bebişim pek kilo almamış ultrasonda 36 haftalık göründü.
o yüzden dr.kilosunu bile söylemedi,işte 3 kilo civarı doğar gibi falan dedi
ben de 3 kilo olmuştur artık diye diye gittim bugün,çünkü çok iyi beslenmiştim 2 haftadır.
bide belli bir ücret karşılığında epidural yapılmıyormuş.
şimdi temelli bir telaş sardı beni,ya doğumum,sancılarım çok zor olursa diye,epidurale ihtiyaç duyarsam diye(
olmadı bide Tahir bey in özeline mi gitsek dedik Esracım.orda bi sorsak belki yardımcı olur.
ne dersin??
canım çok üzme kndini..benim bebişde fazla kilo almamış bu kez.heralde son haftalardayız o yüzden..benimkide 3200 şu an..15 günde 300 gram almış..bundan öncki 15 günde 600 gram falan almıştı..süt iç bol bol..bide bu nestlenin sütü varmış ballı falan olan ondan içince bebek çok iyi kilo alıomuş..forumda okumuştm..Tahir beye gitme konusunda sn bilirsin cnm ..gerçekten iyi bi dr..insanı rahatlatıo..öle sezryan meraklısı bi dr değğil..bakma ben kendim istedim yoksa kaç kez eminmisin die sordu bana..epidural konusunda belki yardımcı olabilir..ama hiç bi fikrim yok.
sunuakcım tahir bey konusuna gelince gerçekten doktor olarak da insan olarak da çok iyi biri istersen 25 haziranda randevum var senin için bende sorarım epidural konusunu
ama sen o güne kadar bekleme bebek ben erken gelicem diyebilir
haklısın canım ama pek erken geleceğe benzemiyor benimki bakalım
daha aşağı inmedi hiç karnım,kanala da girmemiş henüz.
ben de gidersem önümüzdeki hafta giderim diyorum kafamda ama bilemiyorum.
eşimle karar vercez artık.25 ine kadar gitmemiş olursam ve de doğurmamış olursam sana haber veririm ozaman
çok sağol cnm.
ben de mi o gün geleyim yani?
nasıl olur bilmem ki
günaydın gulsencim.
evet benim muayenelik bişeyim yok,eşim haftaya gidelim olmazsa Tahir beye bi diyo bakalım
haber veririm yine
slm kızlar..ben cumartesi günü sezeryana giriyorumm...glince görüşürüz inşallah
slm kızlar..ben cumartesi günü sezeryana giriyorumm...glince görüşürüz inşallah
8 haftalık hamileyim.bugün buca kadın doğum hastanesine gittim.dr özge hanım vardı.çok tatlı ve ilgili bir doktor.çok memnun kaldım.bakalım,hayırlısı.diğer doktorlarla ilgili bilgisi olan varmı?görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?