İzmir burun estetiği

maddı durumum cok elvermedıgı ıcın ben ento kbb da op.dr.denızhan ozkaya ya amelıyat oldum 2500tl odedım kendısı sıcakkanlı bir doktor bana guven verdi acıkcası persembe gunu alçım çıkacak bakalım nasıl olmusssss

Prof.Dr. Levet Yoleri ile görüşmenizi tavsiye ederim. fikir almış olursunuz. görüşmeden sonra karar vermek kesinlikle daha kolay olacağını düşünüyorum.

kızlarr yok kimse epeydir nasıl son durumlar?bir de estetik olan arkadaşlar nollluuur resşm ekleyin ..cok erak ediyorum.ben de görüşmelere baslıycam artık doktorlarla kafam hala cok karışık,suan masa üstümde 6 dr ismi var görüşülecek.düşünün artık :8

kizlarr ben de yakin zamanda dusunuyorum, forumlarda oku oku canim cikti ama 3 isime yogunlastim

cemil tugay
can kopal
bora karaali

sanirim 3unden biri olacak ama maddi acidan hangisi en uygundur guncel fiyatlari bilen yazabilir mii ?
muayene ucretleri de oldugunu duydum o yuzden hepsine ayri ayri gidemicem muayeneye..bir de ben 15-20 gun icinde ameliyat olsun istiyorum hangi doktorun yogunlugu daha az acaba ???

canimm ozelden mesaj atamiyorum yeni uye oldum...acaba ameliyatin gerceklesti mi diger forumlarda da rastladim yazdiklarina benim gibi doktor arayisindaymissin sanirim ne durumdasin ne tavsiye edersin acaba banaa :)

Arkadaşlar bende iki hafta önce ege üniversitesinde dr. yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat oldum uygun fiyata ege ünv ameliyatım oldu o kadar memnun kaldım ki anlatamam aslında kötü bi burnum yoktu ama arkadaşlarım ve annem aynı doktora ameliyat oldu o kadar güzel oldular ki bende neden daha güzel olmıyım dedim o kadar doğal yapıyo ki kimse estetik olduğunu anlamıyo şiddetle tavsiye ederim :)

bende şubatta ufuk beyle gorustum,o zamanlar pek araştırıp hastalarına ulaşamamıstım.burda 2 arkadas ufuk beye amelıyat olmus,burunları guzel.ben amelıyat gunu bıle almıstım ama hala kararsızım.burda daha çok can beyden bahsedılmıs yaptıgı burunlara baktım begendım ama son okudugum yorumlarda hakkında olumsuz şeyler okudum,çogu kışı nefes sorunu yaşadıgını yazmıs.
fuzzygirl kıme amelıyat olacagını belırleyınce haberdar olmak ısterım,ufuk beye olursan bu benım içinde bır yol gösterır.

Canım ben ege ünv. 3 hafta önce dr. Yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat oldum kesinlikle onunlada görüş yaptığı burunları bi gör plastik cerrah asistan doktor arkadaşım var ufuk bey de aynı hastanede ama o da yiğit beye ameliyat oldu hepsinin ameliyatlarına giren bi doktor ama bana da burun estetiğinde en iyisi yiğit bey dedi kesinlikle pişman olmazsın uygun fiyata ege ünv yapıyo çok da ilgili bi doktor ben iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum:))

kupşekercim yiğit beyi hiç duymadım,bir yandan birden fazla doktorla görüşmek iyi ama bir yandan da insanı daha da kararsız hale getiriyor.ufuk beyın izmirde çok iyi oldugunu duydum,ben çok fazla araştırma yapamadım. bır isim belırleyıp sadece onla gorustum.resımlerın varsa senı gormek isterım.amelıyat olmadan şimdıden sıkıntı etmeye başladım,çok zor bir süreç benım için.ufuk bey de ege unıvrt doktoru bıldıgım kadarıyla,ama amelıyatlarını özel hastande yapıyor.

Canım yeni üye olduğum için resim koyamıyorum benim plastik cerrah arkadaşım var ege ünv o bütün doktorları biliyo o da yiğit beye yaptırdı şiddetle yiğit bey diyorum o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo ve 1600 fiyatı muayene ücreti yok ege ünv yapıyo ameliyatlarını bana özelden mail adresini yolla yada faceden ekliyim sana ameliyat olan üç kişinin resimlerini gösteriyim doktor arkadaşımın da gösteririm yiğit beye ameliyat ol bana kesinlikle teşeklür ediceksin o bi sanatkar :))

buyuk ıhtımal kararım degısmeyecek sanırım.nişanlımda doktor konusunda ufuk beye güvenıyor.zaten bu amelıyat bırazda nişanlımın gazıyla olacak,umarım sonucu ıyı olur.özelden msj atarım canım sana.benı ekle

Canım valla siz bilirsiniz iki katı para ödersiniz muayene ücreti ödersiniz yiğit bey para almıyo bile hastaneye bağış yapıyosun istediğin zaman da gidebiliyosun randevun olmasa bile ilgileniyo yiğit beye yaptırsan emin ol forumda daha sonra seni de görürüm yere göğe sığdıramazsın yiğit beyin yeterince reklamı yok kendisi de bunun için uğraşmamış hiç yiğit bey diyorum başka da bişey demiyorum :))

canım album oluşturup resım eklersen sevınırım.ben muayene oldum ufuk beye ücret odedım.amelıyatı da dedıgın gıbı yıgıt beyın ıkı katından daha fazla,bılemıyorum canım ne yapacagımı,en azından yaptıgı burunları gorsem bır fıkır sahıbı olabılırım.ama doktorla ılgılı pek bılgım olmadıgı için kararsızlık yaşıyorum.birde nişanlım da çok acele edıyor,bır an önce amelıyat olmamı ıstıyor.izmır dısında çalıstıgım için başka doktorlarla gorusme ımkanım yok,gelıp gıdemıyorum.karne tatılı olunca gelcem izmıre.o vakte kadar kararım degısırse mutlak gorursurum yıgıt beyle.

Cemil Tugay hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana ulaşırsa çoooook sevinirim şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tşkler..

Cemil Tugay hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana ulaşırsa çoooook sevinirim şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tşkler..

canım bi ara bende cemil tugayı düşündüm ama burada bilgi aldığım arkadaşların geneli doğallığı abarttığını eski halinden çokta fazla bir şey değiştirmediğini söylediler. ama tabii memnun olanlarda vardır. o yüzden ben kafamdan sildim cemil tugayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…