- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi esperanzaa
-
iimiş 1500 benden 3 sene önce 3.5 mılyar ıstemsıtı ıbrahım beybende 21 haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri mete beye gidiyorum kendisi çok ilgili ve kesinlikle soru işareti kalmıyor kafanda fakat test ücretleri çok pahalı 2li teste 80 tl+20 tl muayene ücreti 3 lü test için 70+20 tl. istediler fakat ben başka hastanede 18 tl ye yaptırıp mete beye götürdüm sonuçlarımı şükür iyi çıktı malesef doğum için konuşamadık daha erken diye düşündüm soramadım ama 1500 tl.olduğunu duydum özel hastanelerin birinde yapıyormuş kordonda doğum yokmuş kafam karışık sorunluda bir hamileliğim var bakalım hakkımızda hayırlısı fakat para sorun değil diyebilen arkadaşlar mete beye gönül rahatlıyla gidebilirler
iimiş 1500 benden 3 sene önce 3.5 mılyar ıstemsıtı ıbrahım bey
1500 kendı ıstedıgıdır cünkü bır hastanenın dru olmadıklarından dısardan gelıyolar 1500 kendısıne alıcak ıbrahım bey benden 2 ıstemıstı kentte yaptırcaktı 1300 flnda hastane alıyordu yanı maddı durumun varsa git kordona ama dogum ıcın kafada bır 3 mılyarı gözden cıkarark git mete beyı tanımıyorum ibrahım bey cok titiz bir dr yanı ben cok titizlenmıstım hıcbırseyde soru işaretı kalmasın ıstıyordum oda herseyını inciğini cincigini inceleyen bır dr cok bilgili anennın kılosuna kadar herseye cok önem verıyor maddı yönden dedıgım gıbı sorunun olmucaksa ıbrahım beyı kesınlıkle önerırım ben 2.gebelık ıcın özel sıgorta yaptırmayı bıle düşündüm sırf onda dogum yapayım dıye ben bırde ılk tedavı gördüm kendısınde sonradan dogal yolla hamıle kaldım oyüzden uzun zamndır bıldıgım bır drdu ızmırın en ıısı bence kendısı asla pişman olmazsın gıdersen ben dogum ııcn onla anlasamayınca baska yere gıttıgımde yenı druma eskı tahlıllerı gösterdımde dr ıbrahım yanık yazısını görünce bakmaya bıle gerek yok ıbrahım bey herseyın en ıısını yapmıstır demıstı sende olmazsa metede aklında kalırsa bır keresınden ondan bır keresınde ıbrahım beyden randevu alır bırını secersın1500 iyiymiş ya evet. nerede yaptırıyor doğumu peki? bu 1500 sadece kendisi için istediğimi?
kızlar ben gebelik testimi yaptrmak için metropol tıp merkezine gtmştm. snra keseyi görmek için de çağırdı. dün keseyi görüp kalp atışlarını duyduk. 2 hafta sonra kan tahlillerimi yaptırıcam orda. muayene ücreti 12tl. bana daha uygun geliyor. tahlillerimi yaptrdktan snra da kordona geçmeyi planlıyorum.
mete bey ve ibrahim bey arasında kararsız kaldım. drum aklımda soru işareti bırakmasın bende güven uyandırsın başından savmasın istiyorum. onun için çok yoğun yerleri tercih etmiycem. kordon daha az kalabalıkmış die duymuştum umarım doğrudur
iimiş 1500 benden 3 sene önce 3.5 mılyar ıstemsıtı ıbrahım bey
mete beye gittim bugün. oldukça ilgili, nazik ve anlayışlı buldum kendisini. istediğiniz her hastanede doğum yaptırabiliyormuş. şuan memnunum. düşünenlere duyurulur....
ücret konusunda birşey konuştunuz mu acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?