izmir çiğli kordon klinik

slm kızlar bende kordonda ibrahim beye randevu almayı düşünüyorum erkek doktorlardan hep çekinmiştim ama kadınlar çok ilgisiz ve ters oluyolar
yada bana öyleleri denk geldi :)) gebeliğin hangi aşamasında alttan muayene oluyomu..bide doğum olayı var bütün kontrolleri burda olup doğumda hastane ayarla bide ücretleri tuzlumu olucak nasıl olucak diye gerilmiyelim..sadece doktor 1.5 milyar alıyorsa hastanedeki masraflara ne ödicez peki ortalama nekadar tutar fiyat biiilen varmı..başkent zübeyde hastanesini de düşünüyorum aslında orda kontrol yapıp doğumuda orda olsam evimede yakın orda fiyatlar nasıl onuda bilmiyorum gerçi...

başkenti bende soruşturmuştum ama çok önerilmedi bana. kordonda ben mete beye gidiorum ve çok ilgili biri çok memnun kaldım. özel hastanelerle sskyı da kullanabileceğimiz bi anlaşma yapma aşamasındalarmış şuan. onun için biraz bekleyelim ona göre karar verelim dedi bana. en kötü ihtimal 6. ay civarında doğum yapmak istediin hastaneye geçersin. ben öyle düşünüorum ama doktorum da çok güven verdi bana. bi an önce anlaşma işini halletseler de doktor değiştirip durmasak.
bir yandan da diyorumki doğum hayatta 1-2 kez olan bişey. buna para harcamaktan kaçınmiim, doktorumu değiştirmiim. ama bilemiorum ben de kararsızım sadece beklemedeyim şuan.

Mete beyi öneririrm ilgili bir doktor ve herşeyi ayrıntısıyla inceliyor hamileliğimde doğumumda bulundu sadece ama ona gitmediğime pişman oldum İbrahim bey pek ilgili değil Mete beyi kesin öneririm

Son düzenleme:

merhaba ben de kordon klinikte mete beye gidiyorum, en son Temmuzda gitmiştim, 25 haftalık hamileyim, önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. Mete Bey den memnunum, ama doğum konusunda çok kararsızım ve kafam karışık (maddi yönden), anlaşmalarının ne zaman netleşeceği ile ilgili bir şey biliyormusun, direk doğum yapmayı düşündüğüm özel hastanenin kendi doktoruna mı gitsem bilmiyorum??

mete beyı tanımıyorum ıbrahım bey kurucusu kordon klınıgın önceden alsancaktaydı tek dr kendısı calısırdı benım eskı drum ızmırde tek gitmeyi düşündüğüm drdur herseyı cok ınce eleyıp sık dokuyarak takıp eder ıkılı test sonuclarını yurtdısına gönderıp ınceletmıstı gayette ılgılı bırıdır ama malesef ıste su dogum konusuunda maddı yönden zorluyorlar bıraz bır hastanenın dru olmadıgından dolayı

bende mete beye gidiyorum...ama açıkçası maddi yönden doğum baya beni sarsacak..o nedenele doğumu sgk anlaşmalı hastane düşünüyorum. Şimdi karşıyakada medical park hastanesi açılacak.. ne zaman açılacak bilmiyorum..ama oraya gitmeyi düşünüyorum..sgk anlaşması olacaktır muhakkak.. Medical park hakkında duyumu olan varsa paylaşalım arkadaşlar.. Ne zaman açılacak vs gibi.. benim ocakta doğumum...

bende aynı durumdayım maalesef. hastanelerle anlaşma işi netleşmemiş henüz. benm doğumuma daha var onun için bekleyelim biraz dedi mete bey. olmazsa ben de 6. aydan sonra doğum yapmayı planladığım hastane druna geçerim artık napiim. mete beyden memnunum çok ama maddi olarak pek uygun gelmiyor doğum olayı

inşallah bi an önce açılır gerçekten. ben karşıyakadayım ve egepolde doğum istiyordum, çok uzak olduğu için gözümde büüyüyor oraya gidip gelmek. medical park açıldığında temiz ve güvenilir bi yer olacağından da eminim. umarım açılması uzun sürmez

haklısın bende aynı fikirdeyim..senin doğumun ne zaman.. medical parc açılacak duymuştursun ... çok büyük bir hastane..inşallah doktorlarıda iyi olursa ben orayı düşünüyorum..bu ay sonunda açılacakmış diye duydum..ama ne kadar doğru bilmiyorum.. üstelik banada çok yakın.. gidip gelmesi kolay olacak benim açımdan..

benm doğumum şubat sonu mart başı gibi. bana rahat rahat yetişir o zaman
evet drlarıda iyidir inşallah. tam olarak nereye açılıyor?

benm doğumum şubat sonu mart başı gibi. bana rahat rahat yetişir o zaman
evet drlarıda iyidir inşallah. tam olarak nereye açılıyor?

yeni girne-örnekköy de... anayola çok yakın.. ulaşımı her yere kolay bir yer.. açılınca burdan haber veririm .. ben takip ediyorum.. inşallah zamanında açılır...

yeni girne-örnekköy de... anayola çok yakın.. ulaşımı her yere kolay bir yer.. açılınca burdan haber veririm .. ben takip ediyorum.. inşallah zamanında açılır...

cnm dün bikaç arkadaşımla görüştm farklı şehirlerden. medical parklarda doğum ücretlerinin biraz uçuk olduğunu söylediler. korktum valla

cnm dün bikaç arkadaşımla görüştm farklı şehirlerden. medical parklarda doğum ücretlerinin biraz uçuk olduğunu söylediler. korktum valla

bak buna üzüldüm gerçekten..sgk yla anlaşmalı olduğu haldemi.. o zaman başka alternatifler arıcaz... o zaman bende uzak demicem egopele gidicem galiba...çünkü bir arkadaşım orda sezeryanla doğum yaptı.. mecburi sezeryan ve bayıltalark olmuş 300-400 öyle bir para ödemişler..çok uygun fiyat..ben 1000 tlye kadar gözden çıkardım..ama ondan fazlasını düşünmüyorum çok mecbur kalmazsam...

bende 1000 en fazla 1.500ü gözden çıkardım artık. ama işte egepol çok uzak bana. yakın bi yer olsn istiyorum. keşke mete beyle egepolde doğum yapsakta sgkdan yararlansak ama yokmuş öle bişey. offf 10 kere dr değiştrmek istemiorum. çok sıkıo bu durum beni.

slm kızlar bende 1 aydır mete beye gidiyorum düşük riski yaşadım herhafta kontrolüm var.doktorumdan çok memnunum ama çok masraflı olcak gibi geliyo bende doğumu orda düşünemicem malum maddiyat zorlar.. başkent hastanesinde doğum sadece sezeryanle yapılıyomuş fiyat olarakta oda yatış falan 600 tl dediler ben en kötü 1 milyarıda gözden çıkardımda galiba d5. aydan sonra orda mesut beye geçiş yapıcam..haftaya ikili test yaptırıcam 80 tl miş hep nakit çalışıyolar o çok cnmı sıkıyo..kızlar ikili testi başka neresi yapar 18 tl ye kim yaptırmıştı...o ikili test dedikleri kan tahlilimi

bu arada medicalpark hastanesi çok pahalı bi hastane istanbuldaki şubelerinden biliyorum bi doğum 6-7 civarı olabilir bilginize

canım ben ikili testimi alsancak devlet hastanesine yaptırdım..hiç para ödemedim.. başkent hastanesine gittinmi sen..hangi doktoru önrebilirsin.. fiyatları uygunmuş.. doktorumu beğenirsem orayada gidebilirim bana uzak değil..

başkentte özlem hanıma başlamıştım kadın bana çok itici geldi hiçbişey soramadım her gittiğimde ssk hastanesindeki doktorlar gibi niye geldin dergibi bakıyo ben hiçbirşey anlatmayan doktorları sevmiyorum kadınla yıldızım barışmadı ..orda haşmet mesut bey iyiymiş zaten hastalarından belliydi herkes onu bekliyodu..muayene 42tl 2-3 tarama testleri 100tl miş kordona göre daha pahalı ama doğum açısından fiyat daha uygun..bende atakentte oturuyorum evime yakın olması cazip geliyo ama acil bi durum oldumu doktor hastaneye geliyomu hastayla ilgileniyomu onu bilmiyorum..doğum için hastaneyi gezme görme şansımız varmı açıkcası temiz bir hastanemi odaları tek kişilikmi bilmiyorum senin bilgin varmı..2 li testi devlet hastaneleri yapıyomu ben güvenemiyorum yaaa hani gözden kaçar falan teste acımıyorumda doğuma cnm sıkılıyo evime yakın bitek başkent var kent var oda doğuma 5 milyar diyip 7 civarı çıkarttığı oluyomuş
bu gidişle 10 haftalıkken başladım bunalıma doğumu evde yapcam galiba
gazi hastanesinde ayşen hanım da çok iyiymiş doğumda uygunmuş ama bana uzak...

alsancak devlet hastaneside ikili testi dışardaki labratuvarlara yaptırıyo..kendi yapmıyo.. vallahi özel hastanelerin doğum fiyatları uçmuş..bende tepecikte yapıcam doğumu galiba bu gidişle:)) ben 20.haftadayım.. artık biran önce karar vermem lazım..bence kordonda oyalıyor anlaşma yapıcaz diye..bence anlaşma falan yapacakları yok... o nedenle bir an önce doğum yapacağım hastaneyi seçip doktoruna gitmem lazım benim.. bakalım biraz daha araştırcağım.. allah sağlıkla bebklerimizi kucağımıza almak naip etsin inşalllah...

bende sorduğumda daha netleşmedi hem sana çok erken demişti ama bende şimdiden tek doktora güvenim istiyorum sürekli
değişmek hoş değil..ikili testte kan tahlilinimi yaptırdın o bebek ense boy falan filan ölçümü onu kim peki..ya bendemi öyle yapsam bende karşıyaka devlet hastanesine yakınım 2 li testi orda yapmak için ne yapmam lazım..kadındoğuma randevu alıp ikilitest istiyorummu dicem..bide orda alttan muayene etmesinler iğğğ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…