izmir çiğli kordon klinik

merhaba bayanlar konu uzun zamandır aktif değilmiş sanırım bebeklerinizi kucağınıza aldınız. ben de mete beye gidiyorum bugün gazi hastanesinde ayşen hn. gittim fakat mete beyden sonra çok tatmin etmedi açıkçası. sizler doğumunuzu nerde yaptınız? memnun kaldınız mı?

Merhabalar;

Ben de Cumartesi günleri çalışıyorlar diye Kordon Hastanesi'nden randevu almak istedim, önce eşim müsait diye Dr Gonca Aksoy Bilici'den randevu aldı. Sonra ben Dr. İbrahim Yanık'tan almasını istedim, eşim yeniden aradı. Telefonla İbrahim Bey'in sigorta ile anlaşması olmadığını, muayene ücretinin 175-TL olduğunu söylediler. Parasında değilim kafam attı, ne demek Gonca H. SGK ile anlaşmalı muayene 20,00-TL, aynı klinikte çalışan İbrahim Bey'in muayene ücreti 175,00-TL, yok yaa! Üstelik internetten baktığımda Gonca H.ın sayfasında yapılacak hiç bir hizmet yazmazken, İbrahim Bey'in sayfasında Ileri Düzey Ultrasonografi, 4 Boyutlu Ultrasonografi,Endoskopik Cerrahi,Kolposkopi yazıyor. Parayı veren düdüğü çalar hesabı, sağlık ama bu sağlık, nasıl böyle farklı uygulamalar olabilir, Sosyal Güvenlik Kanunu açık!

Kordon Hastanesi'ni ve farklı uygulama yapan tüm doktorları kınıyorum!

gonca hanım sizce nasıl bir doktor iyimi bilgini varmı ben bir kere gittim iyi geldı bana ama bende doktorlar konusunda emın değilım herkez başka birşeyler soyluyo ...

gonca hanım sizce nasıl bir doktor iyimi bilgini varmı ben bir kere gittim iyi geldı bana ama bende doktorlar konusunda emın değilım herkez başka birşeyler soyluyo ...

ben gonca hanıma 4 aydır gidiyordum çok güleryüzlü ve cana yakın bir doktor ama herşeyi sizin sormanız gereken birisi bende o yüzden değiştirmek zorunda kaldım çünkü bu benim ilk bebeğim ve doğrusu ne sormam gerektiğinide bilmiyorum birde bana güven vermedi diyebilirim ben konuşan anlatan bir doktor istediğim için doktorumu değiştirdim şimdi 21 haftalık hamileyim başkent üniversitesi zübeyde hanım hastanesindeki mesut beye gidiyorum çok ta memnunum zaten çiğlide oturuyorum eğer gonca hanıma devam etseydim karataşta doğum yaptırıyor 1200 civarı yani bana karataş hem çok uzak hemde pahalı geldi ama mesut bey 700 e sezeryan yapıyor hemde yakın tabi bunlar benim fikirlerim tercih yine senin canım

hamileliğim boyunca 2 pişmanlığımız var;
1.si kan tahlili için sada hastanesine gitmek -sonuçlara göre bütün değerlerim çoook kötüydü- ertesi gün başka bir yerde yaptırdım herşey gayet normal değerlerdeydi.
2.si ayrıntılı usg için ibrahim beye gitmek oldu hemde çok daha fazla para vererek!!!

mete bey ne kadar çok tatlı, çok ilgili, çok tecrübeli, çok ılımlı, tatlı dilli bir dr ise ibrahim bey tam tersiydi,
biz ki; çok güleryüzlü pozitif bir çiftken; bize bile o kadar soğuk o kadar kötü davrandı ki bizim bile enerjimizi o kadar düşürdü ki!! usg sırasında bize küçücük bir şeyden ötürü amniyosentez önerdi, daha sonra başkalarından da duyduk hatta dr camiasında da konuşuluyormuş çok fazla amniyosentez önerdikleri ve yaptıkları -neyse ki- bilgisiz cahil bir çift değiliz de amniyosentezlik (%1-2 düşük riski olan operasyonluk) bir durum olmadığının farkındaydık -neyse ki- durumumuz müsait de başka dr.a da gittik.

ultrasound ile incelerken hiçbirşey anlatmıyor hatta ne boyunu söyledi ne kilosunu söyledi! sadece baş çevresine bakamadım haftaya tekrar gelin dedi, haftaya tekrar gittik yine aynı şekilde tutum... ağzından güzel 1 tek söz duyamadık halbuki öncesinde ve sonrasında gittiğimiz bütün dr.lar, şuanki dr.umuz da; misal; bu baktığım kızımızın böbrekleri gayet sağlıklı güzel, bu ayak parmakları vb. türünde konuşuyorlardı, en son çıkmadan önce bari ben sorayım birşeyler diye boyu kilosu nasıl diye sordum!!
''hıı bakayım dedi tekrar yattım baktı -bakmamış yani- haftasına göre boyu kilosu 6-7 gün önde dedi (eşimle bakakaldık) çünkü öyle bir söyleyiş tarzı vardı ki; sanırsınız çok kötü birşey hastalık falan!!

kusura bakmasın orası devlet hastanesi, sağlık ocağı değil -ki oralarda bile dr.lar böyle davranmıyor- ben ciddi bir para vererek oraya gelmişim bana güzel davranmak zorunda heleki; hamile bir bayana! ki zaten her kadın doğumcu aynı zamanda psikolog gibi de olmalı bence! izmir'in en iyi profesörüne -hocaların hocasına- da gitmişliğim var ben o hocada; OPR. dr. ibrahim yanık'ınkisi gibi bir tutum görmedim! bu şekilde devam ederse bizim gibi çok hasta kaybeder... mete beyi sevmeme memnun olmama rağmen bir daha kordona gitmedik gitmem ertafımda da anlatıyorum herkese!! eşimin siniri bile hala geçmedi!
memnun kalan çok seven vs. vardır mutlaka, ama bizim yaşadıklarımız bunlar; tavsiye eder miyim?? ASLA.

Son düzenleme:
Kızlar konu aktif olsun.ben de kordona gitmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz meye ve ibrahim bey hakkında? ? Fiyatları necir? Sgk anlaşması oldu mu?? Lütfen yaşadıklarinızı paylaşın:26:

Kimse bir şey yazmamış.ben yazayım bari.kordonu bugün defalarca aramamama rağmen açan olmadı.telesekreter bile bağlı değil. Uzun mucadele sonucunda mete beye randevu aldım. Düşüncelerimi yazarım buraya.

Geçenlerde Çiğli Kordon Kliniğe Mete beye gittim.izlenimlerimi aktarayım.mesai 8.30 da başlıyor.bu saatten önce gittiyseniz diğer hastalarla beraber hastaneyi açmış oluyorsunuz.bekçi, güvenlik görevlisi gibi bir gorevi olan bir adam var sadece. O, kimliklerinizi alıp sıraya sokuyor sizi.8.30 civarı kayıt yapan kızlar, hemşireler, daha sonra da doktorlar geliyor.uzun süre bekliyorsunuz.kayıttan sonra doktorunuzun bulunduğu kata çıkıyorsunuz.ben Mete beyden randevu almıştım burdaki yorumlara bakarak.zayıf, ufak tefek bir adam.güleryüzlü, samimi bir insan.ilk izlenim olarak doktorluğuna da iyi diyebilirim.doktorluğuyla ilgili fikrimi zamanla belirlicem.çok hastası var.bu yüzden çok bekliyorsunuz.aynı anda 3-4 hastayla ilgileniyor.şöyle ki ;biri odasında, biri genital muayene için iç odada.biri bebeğin kalp atışlarının dinlendiği odada (hamile olan hasta), biri de tahlil sonuçları veya diyecek birşeyi varsa konuşmak üzere kapıda ya da hamilelerin odasında oluyor.böyle bir ortam var yani.karar sizin.ben bir süre daha devam edicem tedavi sonuçlanana kadar.olumsuz bir şey görursem yazarım.her isteyene hayırlı ve sağlıklı bebekler dilerim.

merhabalar ben kordon klınık alsancaktayken gıdıyordum ozaman ibrahım bey vardı bana ızmırın en ıyı kadın doğumcusu kımdır deseler ıbrahım yanık derım gercektende cok ıyı bır dr kendıne güvenen egıtımı tam vede herseyın ıncıgını cıncığını araştıran bır dr tam benlık mesela yukarda yazan bırı demıs ultrasonda hıcbısey bılgısını vermedı fln ben 28 hafta ona gıtım ondan önce 3 kere asılama yaptırdım kendısıne benı rahım fılmını anestezısız cektırmeye ıkna ettı cok mükemmel bır drdur gelısmıs cıhazlar kullanıyor testelrı cok titiz yapıyor cıglidekı klınıgıde kendısı açtı ve sgk anlasmalı hastaalrda gelsın dıye 2 dr almış yanına kendısı ücretlı calısıyorsa bu onun tercihidir ayrımcılık olayı fln değil bence adam kendıne güveniyor ben uzamanın dalımda klınıgım güzel ücretım dolgundur dıyor bız doğum ücretınde anlaşamamıştık doğuma başka yere gıttım oyüzden
tüm testlerımı ona yaptırdım öyle amnıyosentez ıcın bahane uydurması flnda yok detaylı ıncelıyor benım çocuğumun daha 12.haftada cinsiyetını bıle söylemişti

Doğrudur canım. Ben Mete beyi de beğendim ancak net kararımı vermiş değilim onunla ilgili. 2kere gittim. Çok yoğun olduğu için aklı karışık biraz. Hamile olmuş olsam o zaman anlıcam ne kadar ilgili ne kadar araştırmacı.ibrahim beyle ilgili söylenen olumsuz yorum beni etkilemedi desem yalan olur canım. O yüzden Mete beye yöneldim.

ben yorumlara cok takılma derim ama şu var ibrahım beyın bıraz ücreti dolgundur tek eksi yönü odur adam dıyokı benım klınıgımın yaptığım işin kalıtesı ortada fiyatımda böyle yanı egerkı hamıle kaldığında maddı yönden müsaitim diyosan kesinlikle öneririm mesela ben hamıleyken yenı bır cıhaz gelmıstı klınıge kalbı cok detayl ııncelıyormus o ılk kez ızmırde kordona gelmişti ekstradan bızı yıne cagırdı kalbe baktı ıkılı testın sonucalrını ayrıca ınceleemk ıcın ıngıltereye yıolladı ordanda başka bıoseylere baktı yanı cok ince eleyıp sık dokuyan bir drdur bende cok korkuyodum gebelik boyunca hani bişey varmıdır diye tedırgınlık olur ya gebelıklerde içim rahattı oyöndende

Tavsiyen için teşekkür ederim canım. Hamile kalırsam değerlendiricem mutlaka.

benmmm canııımmmmmmmmmmmmm doktorummmmmmm :) mete beyyyyyyy :):):):)

valahi canım ben metebeysayesinde hamile kaldım çok yardımcı oldu enerjisi psikolog görevi herşei mükmmel ameliyatta ona oldum hemen hamile kaldım zaten o çok emndi kalıcaksın dedi. şimdi geçen kalp atışınada gttim doumumuda ona yaptırıcam allah nasip ederse .param yok ama bulup buluşturucam. neler duyuyaruz kmseye gvenmem doum konusunda.. ibrahim bey soğuk olduğu için ben hiç tercih etmedm . ben hem ruhen hem doktrluk anlamında beni rahatlatıcak insana ihtiyacım vardı .. ben bukadar işine aşık bir adam görmedm dahada görmem ...

Allah tamamına erdirsin canım.

benim doktorum da mete bey onu çok sevdik biz eşimle. geçen ay başladık 2 defa gittik daha ama çok beğendik. aralıkta dış gebelik geçirdiğim için temkinli yaklaşıyor rahim filmimi de bu ay o çekecek. eğer tüp bebeğe geçersek o yapmıyormuş ona çok üzüldüm. hamile kaldıktan sonra mete beye devam edicekmişim..bu durumda ben ibrahim beye mi gidicem tüp bebek sürecinde sizce? bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Bence tüp bebeği, tüp bebek merkezinde denemelisin.kordon tüp bebek merkezi değil benim bildiğim. Rahim filmini nerde, kaça çektireceksin? Anestezili değil mi?

Bence tüp bebeği, tüp bebek merkezinde denemelisin.kordon tüp bebek merkezi değil benim bildiğim. Rahim filmini nerde, kaça çektireceksin? Anestezili değil mi?

Ben de tüp bebek merkezinde dusunuyorum artık çünkü Kordon tıpta tüp bebek yaptıran okumadım hiç.
Evet canım Anestezili 600 tl mete bey kendisi çekecek Barış Laboratuvarda

Ben de tüp bebek merkezinde dusunuyorum artık çünkü Kordon tıpta tüp bebek yaptıran okumadım hiç.
Evet canım Anestezili 600 tl mete bey kendisi çekecek Barış Laboratuvarda

Ben de bu kadar para vermemek için tepecikte çektiricem.5-10 dklık bir işlem için o kadar para veremem, vermem.geçen ay bir hemşire arkadaşım çektirmiş anestezisiz.çok memnun kalmış. Sıra falan da yokmu§.öyle olunca randevu aldım haftaya.gidicem.barış laboratuvar nerde canım? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…