- Konu Sahibi esperanzaa
-
gonca hanım sizce nasıl bir doktor iyimi bilgini varmı ben bir kere gittim iyi geldı bana ama bende doktorlar konusunda emın değilım herkez başka birşeyler soyluyo ...
Geçenlerde Çiğli Kordon Kliniğe Mete beye gittim.izlenimlerimi aktarayım.mesai 8.30 da başlıyor.bu saatten önce gittiyseniz diğer hastalarla beraber hastaneyi açmış oluyorsunuz.bekçi, güvenlik görevlisi gibi bir gorevi olan bir adam var sadece. O, kimliklerinizi alıp sıraya sokuyor sizi.8.30 civarı kayıt yapan kızlar, hemşireler, daha sonra da doktorlar geliyor.uzun süre bekliyorsunuz.kayıttan sonra doktorunuzun bulunduğu kata çıkıyorsunuz.ben Mete beyden randevu almıştım burdaki yorumlara bakarak.zayıf, ufak tefek bir adam.güleryüzlü, samimi bir insan.ilk izlenim olarak doktorluğuna da iyi diyebilirim.doktorluğuyla ilgili fikrimi zamanla belirlicem.çok hastası var.bu yüzden çok bekliyorsunuz.aynı anda 3-4 hastayla ilgileniyor.şöyle ki ;biri odasında, biri genital muayene için iç odada.biri bebeğin kalp atışlarının dinlendiği odada (hamile olan hasta), biri de tahlil sonuçları veya diyecek birşeyi varsa konuşmak üzere kapıda ya da hamilelerin odasında oluyor.böyle bir ortam var yani.karar sizin.ben bir süre daha devam edicem tedavi sonuçlanana kadar.olumsuz bir şey görursem yazarım.her isteyene hayırlı ve sağlıklı bebekler dilerim.
merhabalar ben kordon klınık alsancaktayken gıdıyordum ozaman ibrahım bey vardı bana ızmırın en ıyı kadın doğumcusu kımdır deseler ıbrahım yanık derım gercektende cok ıyı bır dr kendıne güvenen egıtımı tam vede herseyın ıncıgını cıncığını araştıran bır dr tam benlık mesela yukarda yazan bırı demıs ultrasonda hıcbısey bılgısını vermedı fln ben 28 hafta ona gıtım ondan önce 3 kere asılama yaptırdım kendısıne benı rahım fılmını anestezısız cektırmeye ıkna ettı cok mükemmel bır drdur gelısmıs cıhazlar kullanıyor testelrı cok titiz yapıyor cıglidekı klınıgıde kendısı açtı ve sgk anlasmalı hastaalrda gelsın dıye 2 dr almış yanına kendısı ücretlı calısıyorsa bu onun tercihidir ayrımcılık olayı fln değil bence adam kendıne güveniyor ben uzamanın dalımda klınıgım güzel ücretım dolgundur dıyor bız doğum ücretınde anlaşamamıştık doğuma başka yere gıttım oyüzden
tüm testlerımı ona yaptırdım öyle amnıyosentez ıcın bahane uydurması flnda yok detaylı ıncelıyor benım çocuğumun daha 12.haftada cinsiyetını bıle söylemişti
ben yorumlara cok takılma derim ama şu var ibrahım beyın bıraz ücreti dolgundur tek eksi yönü odur adam dıyokı benım klınıgımın yaptığım işin kalıtesı ortada fiyatımda böyle yanı egerkı hamıle kaldığında maddı yönden müsaitim diyosan kesinlikle öneririm mesela ben hamıleyken yenı bır cıhaz gelmıstı klınıge kalbı cok detayl ııncelıyormus o ılk kez ızmırde kordona gelmişti ekstradan bızı yıne cagırdı kalbe baktı ıkılı testın sonucalrını ayrıca ınceleemk ıcın ıngıltereye yıolladı ordanda başka bıoseylere baktı yanı cok ince eleyıp sık dokuyan bir drdur bende cok korkuyodum gebelik boyunca hani bişey varmıdır diye tedırgınlık olur ya gebelıklerde içim rahattı oyöndendeDoğrudur canım. Ben Mete beyi de beğendim ancak net kararımı vermiş değilim onunla ilgili. 2kere gittim. Çok yoğun olduğu için aklı karışık biraz. Hamile olmuş olsam o zaman anlıcam ne kadar ilgili ne kadar araştırmacı.ibrahim beyle ilgili söylenen olumsuz yorum beni etkilemedi desem yalan olur canım. O yüzden Mete beye yöneldim.
ben yorumlara cok takılma derim ama şu var ibrahım beyın bıraz ücreti dolgundur tek eksi yönü odur adam dıyokı benım klınıgımın yaptığım işin kalıtesı ortada fiyatımda böyle yanı egerkı hamıle kaldığında maddı yönden müsaitim diyosan kesinlikle öneririm mesela ben hamıleyken yenı bır cıhaz gelmıstı klınıge kalbı cok detayl ııncelıyormus o ılk kez ızmırde kordona gelmişti ekstradan bızı yıne cagırdı kalbe baktı ıkılı testın sonucalrını ayrıca ınceleemk ıcın ıngıltereye yıolladı ordanda başka bıoseylere baktı yanı cok ince eleyıp sık dokuyan bir drdur bende cok korkuyodum gebelik boyunca hani bişey varmıdır diye tedırgınlık olur ya gebelıklerde içim rahattı oyöndende
benmmm canııımmmmmmmmmmmmm doktorummmmmmm :) mete beyyyyyyy :):):):)çiğlideki kordon klinik hakkında bilgisi olan varmı? kordon hastanesi de varmış sanırım ayrıca? buralara kontrole gidenler doktorlar ve genel düzen hakkında beni bilgilendirirmisiniz? karşıyakada oturuyorum ve evime yakın bir yere kontrollere gitmeyi düşünüyorum. bu konularda bana fikir verebilirseniz sevinirim
valahi canım ben metebeysayesinde hamile kaldım çok yardımcı oldu enerjisi psikolog görevi herşei mükmmel ameliyatta ona oldum hemen hamile kaldım zaten o çok emndi kalıcaksın dedi. şimdi geçen kalp atışınada gttim doumumuda ona yaptırıcam allah nasip ederse .param yok ama bulup buluşturucam. neler duyuyaruz kmseye gvenmem doum konusunda.. ibrahim bey soğuk olduğu için ben hiç tercih etmedm . ben hem ruhen hem doktrluk anlamında beni rahatlatıcak insana ihtiyacım vardı .. ben bukadar işine aşık bir adam görmedm dahada görmem ...Doğrudur canım. Ben Mete beyi de beğendim ancak net kararımı vermiş değilim onunla ilgili. 2kere gittim. Çok yoğun olduğu için aklı karışık biraz. Hamile olmuş olsam o zaman anlıcam ne kadar ilgili ne kadar araştırmacı.ibrahim beyle ilgili söylenen olumsuz yorum beni etkilemedi desem yalan olur canım. O yüzden Mete beye yöneldim.
valahi canım ben metebeysayesinde hamile kaldım çok yardımcı oldu enerjisi psikolog görevi herşei mükmmel ameliyatta ona oldum hemen hamile kaldım zaten o çok emndi kalıcaksın dedi. şimdi geçen kalp atışınada gttim doumumuda ona yaptırıcam allah nasip ederse .param yok ama bulup buluşturucam. neler duyuyaruz kmseye gvenmem doum konusunda.. ibrahim bey soğuk olduğu için ben hiç tercih etmedm . ben hem ruhen hem doktrluk anlamında beni rahatlatıcak insana ihtiyacım vardı .. ben bukadar işine aşık bir adam görmedm dahada görmem ...
saollll tatlımmmAllah tamamına erdirsin canım.
benim doktorum da mete bey onu çok sevdik biz eşimle. geçen ay başladık 2 defa gittik daha ama çok beğendik. aralıkta dış gebelik geçirdiğim için temkinli yaklaşıyor rahim filmimi de bu ay o çekecek. eğer tüp bebeğe geçersek o yapmıyormuş ona çok üzüldüm. hamile kaldıktan sonra mete beye devam edicekmişim..bu durumda ben ibrahim beye mi gidicem tüp bebek sürecinde sizce? bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?
Bence tüp bebeği, tüp bebek merkezinde denemelisin.kordon tüp bebek merkezi değil benim bildiğim. Rahim filmini nerde, kaça çektireceksin? Anestezili değil mi?
Ben de tüp bebek merkezinde dusunuyorum artık çünkü Kordon tıpta tüp bebek yaptıran okumadım hiç.
Evet canım Anestezili 600 tl mete bey kendisi çekecek Barış Laboratuvarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?