izmir çiğli kordon klinik

barış lab. alsancakta canım. ben çok ürküyorum parası bana da çok geldi ama hastane ortamında yapılsın da istemiyorum. kendi doktorum çekeceği için kendi gözüyle görmesini istiyorum durumumu hem

barış lab. alsancakta canım. ben çok ürküyorum parası bana da çok geldi ama hastane ortamında yapılsın da istemiyorum. kendi doktorum çekeceği için kendi gözüyle görmesini istiyorum durumumu hem

Ben daha önceden 2 defa çektirmiştim.ikisi de devlet hastanesinde idi.acı hissetmedim hiç.burda okuduğum yorumlara dayanarak söylüyorum, tüpler tıkalı olduğu için ilaç ilerleyemediğinden ağrı yapıyormuş.bir de doktorlar çabuk bitsin diye ilacı hemen basıyorlar sanırım.aynı iğne vurulurken hemşirelerin yaptığı gibi. O biraz ağrı yapıyormuş.ben ağrı çektiğimi hiç hatırlamıyorum.öyle yani.:26:

sen gerçekten şanslıymışsın ağrısız ne güzel. gerçi ben dış gebelik geçirdim aralık ayında onun ağrısı hepsine bedeldi
anesteziyi doktor istedi ben birşey demeden. tabi benimde işime geldi. dış gebelikteki ameliyat raporuma göre benim tüplerimde yapışıklık ve hafif hidrosalpenks varmış. birde yeni geçirdiğimden dış gebeliği, ağrı olabilir belki bilmiyorumki ilk defa başıma gelecek bakalım.
senin asıl sorunun ne canım hamile mi kalamıyorsun ,pco vs mi var?

1 senedir korunmuyoruz.olmadı.bu zaman zarfında pcos çıktı. Onunla mücadele ettim.kurtuldum.dr hsg çekelim artık dedi.görünürde bir şeyim yok canım. Hsg sonucu ortaya çıkacak her şey. :26:

1 senedir korunmuyoruz.olmadı.bu zaman zarfında pcos çıktı. Onunla mücadele ettim.kurtuldum.dr hsg çekelim artık dedi.görünürde bir şeyim yok canım. Hsg sonucu ortaya çıkacak her şey. :26:

ah canım ya hsgde herşey belli olur insallah. benim tüplerde sorun yok diye biliyordum güya, oda dış gebelik oldu. herşeyin hayırlısı bunlar bizim için birer imtihan..birgün evlat sahibi olursak bizimkiler çok kıymetli olacaklar bunu biliyorum sadece

:26::26::26::26:

bıdıkcım bende barışta cektırdım hsgyı ıbrahım bey cekmsıtı o beni anestezının gereksız olduğuna ikna etmişti bir fitil verdı yarım saat öncesı rahımdeki kasılmaları alıyomus hıc acı hissetmedim bende cok korkuyordum hatta sabah aç gitmiştim anestezı ıstıyorum dıye
kordon klınık tüpbebek merekzi degıl ama infertiliteyle ılgılenen bır klınık ben 3 asılama yaptırdım orda tüpbebge gecıcektım sonra ben hamıle kaldım tüpbebek olsaydı ıgneler fln orda olucaktı yumurta toplama ve transferıde kentte yapıcaktı ıbrahım bey bence okdarda soğuk görüntüsüne bakma konusunda uzman bır dr olması daha önemlı ege tüpbebek merkezı fln avr orasıda devlet hastanesı gıbı kalabalık oluyor kenttın druda bıraz soğuk yapılı önemlı olan işlerını ıyı yapmaları bence ıbrahım beyle bıraz dıyaloga gırınce göründüğü gibi soğuk olmadığını anlıyosun tedavınde basarıalr simdiden iyi sanslar

ebrucum çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. mete bey kendisi anestezili yaparız dedi bende sesimi çıkarmadım :)
inşallah tüp bebeğe başlamadan senin gibi sağlıklı hamilelik nasip olur bana da
ilgine teşekkür ederim çok canım :)

Selam bugun kordon klinige gittim. Once mete ardindan ibrahime gorundum.
mete cok detayci, nazik bir doktor. Cok sevdim yarim saat ultrasonla inceledi ardından ibrahim beye çıktım. O biraz soguk. Onun ultrason cihazi daha gelismis. Mete bey icin 40 tl ibrahim bey icin 200 tl odedim

2li test için çıktık ibrahim beye kendisi hiç konuşmuyor aydınlatmıyor. Mete beyin üstüne yok kesinlikle 1 numara

ben kordon kadın doğumda gonca aksoy bilici gittim 2 sene önce gitmez olaydım 34 haftalık hamileyim normal muayneye gittim hiçbir sıkıntım sancım yoktu kalkıp bana senin sancın çıkmış dedi yok sancım dediğim halde oğlum 34 hafta ben biliyorum hesaplıyorum kalkıp bana 37 haftalık dedi eğer dedi normal doğum düşünürsen vagumla çekmek zorunda kalırım oda bebeğin beyninde hasar oluşur dedi ama sezeryan düşünürsen seni şimdi alacam 20 dk içinde düşün karar ver dedi şok oldum ya ağrım yok bişeyim yok bebek 34 haftalık ciğerleri bile gelişmemiş ne ağladım ya eşime yok ben başka doktora da görüncem bu ne böyle dedim o kafaylada ani bi karar versem bebeğimi kaybetmiş olabilirdim bucaya dr tahir özgüdere gittim sancın gerçekten yok dedi dediğin gibi 34 haftalık bebek dedi ciğerlerinin gelişmediğini doğum yapsaydım belki ölebileceiğini söyledi o saaten sonra ben doktor araştırdım hayat hastanesine gittim murat polat 39 haftalıkken beni doğuma aldı gittiğimde bile sancım yoktu sezeryan oldum bunlar nasıl insanlar ya gonca aksoy bilici cinsiyetini bile bilemedi kesin kız dıyo kesinmi dıyorum kesın kesın kıyafetlerını almaya basla dıyo 3 hafta sonra gidiyorum kafama takılan birşey var diyor yandakı doktor mete beyi çağırıyor sapına kadar erkek ne kızı ya diyor bana kalkıp kafasında büyüklük var dedi mongoldan şuphelenıyorum dedı nasıl korktuk ya mete beyı gene cagırdı ne mongolu sapasağlam dedi keşke ozamanlar değiştirseymişim mete beye gitseymişim yada en başından mete beye gitseymişim şuan gene bebek yapmayı düşünüyoruz ve sanırım bu sefer mete beye gideceğim tek sorun doğum yerinin olmaması ama sorun dil hastane seçenekleri mevcur mete bey gerçekten iyi bir doktor güleryüzlü önemlisi insan canıyla oynamıyor bilgili tafsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…