İzmir Çınarlı hastanesinde doğum ücreti ne kadar?????

hestia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
961
12
118
47
İzmir
32. haftam bitiyor ve ben hala doğum yapacak bir yer bulamadım. İzmir Çınarlı hastanesinde yakın zamanda doğum yapan varsa ücreti hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.Orada geçen yıl bir arkadaşım doğumu 2300 tlye ypmıştı ama bu yıl ücretleri bilmiyorum.Öğrenmeden de gitmek istemiiyorum...

Oranın fıyatını bımıyorum ama sana dr tavsıyesınde bulunabıırım..Buca Tıp Merkezi Aylin Barbaros cok iyi tanınmıs ve ısının ehlı bır dr..ben hep ona gıderdım kucukken adet duzensızıgımden dogumuma da ona gıdecektım ama İzmşr de yapmadım dogumumu..

henüz doğum yapmadım ama 25 şubatta allah kısmet ederse çınarlıda doğum yapıcam . bugün görüştüm hastane ile gezdik eşimle beğendik. normal doğum 1350 tl sezeryan 1450 tl + doktor ücreti dediler. bir de ekstralar çıkabiliyormuş. onlarda tabi siz isterseniz dediler vip oda farkı 75 tl suit oda isterseniz fark 200 tl işitme testi yaptımka isterseniz bebeğe 80 tl dediler.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah arz hanım.Cevabınız içinde teşekkür ederim.Bu fiyatlar doktorunuz dışarıdan gelince geçerli değil mi? Sizin dr. unuz dışarıdan mı geliyor yoksa oranın dr.u mu? Ben geçen hafta aradığımda telefonda fiyat vermediklerini söylediler.Doğumuma az kaldığı için oranın dr.unun da benim doğumumu yaptırmayı kabul etmeyebileceğini söylediler. Sizinde doğumunuza çok az kaldığı için sordum.Tekrar allah kurtarsın.

evet canım doktor dışardan gelince geçerli olan fiyatlar taburcu olurken sadece hastaneye ödeyeceğin fiyat doktorun ücreini doktorunla hallediyorsun. benim doktorum da dışardan zaten. telefonla bilgi vermiyorlar gidip görüşmen gerekiyor

iyi günler.bende çınarlı hastanesine gidiyorum 2 ayım kaldı doğum için daha önce medical e gidiyoordum son 2 seferdir çınarlıya geçtim.acaba aranızda çınarlıda doğum yapan varmı varsa bilgi alabilirmiyim lütfen memnun kaldınızmı?

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Ben çınarlıda yaptım, genel olarak memnun kaldım, bir-iki istisna dışında.Neleri merak ediyorsunuz?

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Ben çınarlıda yaptım, genel olarak memnun kaldım, bir-iki istisna dışında.Neleri merak ediyorsunuz?

teşekkür ederim işallah..bir iki istisna dediğiniz nedir acaba?doktorunuz kimdi ne zaman doğum yaptınız?ben reşat beye gidiyorum 2 ay kaldı doğumuma.dediğim gbi medicale gittim hep son anda çınarlı daha deneyimli bi hastanedir diye oraya geçtim bide ssk ya bakmıyodu önceden son anda anlaşma olunca oraya geçtim ama hala kararsızım aslında medicaldeki doktorumdanda memnundum ama işte çınarlı daha esiki bi hastane daha deneyimlidir ddim personeli anestezisti iyi dediler ondan değiştirdim ama aklımda hala sorular var.mesela kredi kartı geçmiyo ve fatura falanda vermiyolar.ticarethane gibi biraz sanki.1350 ve 1500 gbi bi rakam doğum ama içine neler dahil neler değil bilmiyorum.hemşireler ebeler nasıl ilgilimi?sizin doğum şekliniz nasıldı acaba anestezistten memnun kaldınızmı,ağrınız sızınız oldumu?çok sordum ama inanın çok endişeliyim bu hastaneler konusunda beni anlarsınız.şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için...

Benim dr.um dışarıdsn geldi.oranın doktoru değildi.Ama arkadaşım reşat beyde yaptı.Memnun kaldı.Medicali bilmediğim için kıyslayamayacağım.Ben doğum yatığımda sgk anlaşması yoktu.Yenidoğan yoğun bakımıda yoktu.Şu an varmış.Bende anestezist ve deneyimli kadro nedeniyle orda yaptım.Kredi kartıyla ödeme yaptık biz.Hastaneye 1600'e yakın ödedik.80 tl.de işitme testine verdik.Benim ayrıca 2 tane myomum vardı.O alındı.Hastane onun için ayrıca ücret almadı.Ama dr.um başka hastanede olsa alırlardı dedi.Anestezistleri çok iyiymiş.Ben anlamam ama dr. um çok iyi olduklarını söyledi.Hiç problem olmadı.Epidural sezeryan oldum.Hiç ağrım olmadı.Doğumdan 4 saat sonra tek başıma koridorda geziyordum.Beni gören herkes çok şaşırmıştı.Odalar konforlu değil.Medikalin odaları büyükmüş.Burası küçük.Ama 1 gece kalıyorsun bize yetti.Refakatçi için yatak var.Çarşaf yastık getiriyorlar.Tüm odalar tek kişilik.Özel oda da istemedim.Normal odadan farkı yoktu.Ekstra 75.tl istiyorlar ama hiç gerek yok.Aynı odalar.Faturada verdiler.Ama dediğim gibi sgk anlaşmasından sonra farklılaşmış olabilir.Hemşireler iyiydi.Telefonla arayınca geliyorlar.Bebek ile bebek hemşiresi ilgileniyor.Nasıl emzireceksin, göbek bakımı, yıkama vs. bunlarla ilgili bilgi veriyorlar.Çocuk doktoru da iyiydi.Ama şimdi değişmiş sanırım. Benim memnun kalmadığım nokta sütüm az geldiği için bebeğim gece çok ağladı.Ben gece telefonla sürekli hemşireyi aradım çok iligili olmadı.Sütümün geldiğini yeteceğini söyledi.Ben aç olduğunu düşündüğümü söyledim mama vermek istemediler.Bebek hemşiresi gece kalmıyormuş.Sabaha kadar oğlum ağladı.sabah geldi bebek hemşiresi.Belkide o gece nöbetçi olan hemşirenin ilgisizliğindendi.Hepsi öyle değildir.Temizdi.Ben keşke başka bi yerde yapsaydım diye düşünmedim.Eğer konfor aramıyorsanız memnun kalırsınız diye düşünüyorum.Bence doğumdan önce hastane ile görüşüp kafanızdaki herşeyi netleştirin.Ödeyeceğiniz miktar. bunlara neler dahil falan...Bende ekibi iyi diye orayı tercih ettim.Sadece doğum hastanesi ve yılların tecrübesi var.Bebek hemşireleri falanda iyi, anestezistleride.

çokkk teşekkür ederim cavabınız için içimi rahatlattınız.bende odaları gezdim açıkçası bana yetti çünkü dediğiniz gbi 1 gece kalınacak lüks olsa ne olur olmasa ne olur normal odası bile gayet iyi yeterli yani :) benim için önemli olan doktor,anestezist,ebe,hemşire bunlar iyi olsun güler yüzlü olsun iyi davransında bana yeter.doğumdanda korkuyorum baya nasıl olcak bilmiyorum :) normalden iyice korkuyorum sanırım :) sizin sezeryan olmanızın nedeni neydi acaba sağlıkla ilgili bir sorunmu vardı yada bebeği sıkıntıya sokçak bişey falan?işallah benimde ağrım sızım olmazda sizin gbi ayağa kalkar yürürüm hemen :) bebeğinizde sizde iyisiniz sanırım darısı benim başıma :)

Benim pıhtılaşma sorunum vardı, birde miyomlarım vardı zaten alınması gereken, birde bizim bebek aşılama ve tüp bebek tedavisinin ardından kendiliğinden geldi, böyle bebeklere kıymetli bebek diyorlar ve sezeryan tercih ediyor dr.lar.Gerçi dediğim gibi miyomlarım vardı alınması gereken o yüzden sezaryen olması gerekliydi.Normali bilmiyorum ama sezaryenden hiiç korkmayın.Çok kolay geçiyor.Hatta epiduralde bebeğinizin çıkışını, temizlenişini, giydirilmesini izleyebiliyorsunuz, onu ilk koklayan siz oluyorsunuz.Çook güzel duygular.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Martta yaptım doğum,oğlum 5 aylık olacak haftaya.Darısı başınıza.Merak etmeyin Allah yardım ediyor.

Şu 2 ayı kazasız belasız atlatsam başka bişey istemem :) eveli gün kontrolüm vardı kalsiyum ve magnezyumda ekledi doktor ilaçlarıma e zaten elevit ve ferrum kan ilacınıda içiyorum baya ilacım oldu bide midem ekşirse arada diye gaviscon yazdı.bu aylar çok riskli erken doğum için dedi dinlen çok ayakta kalma dedi ama ne mümkünki evde tekim ve yemeği herşeyi bana bakıyo,bak bi yemek yaptım 2 saatim geçmiş ayakta korkuyorum valla bişey olurmu diye devamlı karnımı dinler moddayım :) allahım işallah bizlerde yardım ederde sağ salim alırız bebişi kucağımıza.ne güzel sizinki 5 aylık olmuş bile.nasıl geçti 5 ay zor oluyomu?uykusuzluk zorluyomu,emzirme olayları nasıl süt geliyomu hemen ameliyattan sonra?tecrübeli biri olarak bana önerileriniz varsa aklımda bulunsun bide kesin şunu almalısın dediğiniz bi bebek araç gereci varmı aklınızda olan?uzun yazdım ama sizin kızınızmı yoksa oğlunuzmu oldu?benim kızım olcak ve isim konusunda da çok kararsızım karen koymayı düşünüyoduk ama kararsızım hala.yok anlamıda güzel olsun yok o yok bu derken çok zormuş isim seçmesi gerçekten :) aklınızda güzel kız isimleri varsa yardım ederseniz sevinirim.iyi günler...

Bende aynı ilaçları kullandım.Bunlara ek olarak birde hergün kan sulandırıcı iğne yaptım karnımdan.Kolay kolay birşey olmaz ama siz yinede ağır işler yapmayın, çok ayakta kalmayın.Sonra pişman olmaktansa basit şeyler yapın yemeye.Ev de biraz pis kalsın.Doğuma yakın birisine yaptırırsınız.Zaten 34. haftadan sonra insan iyice ağırlaşıyor yapacak enerji bile olmuyor.Bebek için alışverişide son haftalara bırakmamak lazım çünkü gezecek haliniz olmuyor. 5 ay nasıl geçti anlamıyor insan gerçekten.İlk ay çok zor geçiyor.Uykusuzluk beni çok zorladı uykuya düşkün olmamama rağmen.Yapamayacağımı,bebeğe bakamayacağımı düşündüm hep.Ama alıştıktan sonra çok güzel ve çabucak geçiyor zaman.Hemen sütüm geldi ama azdı sanırım.Sarılığımız arttı ve bir gece hastanede fototerapi aldı oğlum.Onun içinde Çınarlıda yattık doğumdan 4 gün sonra.O yüzden sütünüz gelirse bol bol emzirin.Emmezse mama verin.Mama vermeyecem diye inat etmeyin:)) Oğlum var.Valla isim olayı çook zor. Kızlar için çok güzel isimler var.Karen ismini duymamıştım.Anlamı ne acaba? Benim kızım olsaydı vera'yı düşünüyordum ama çok güzel isimler var gerçekten.Karende değişik, güzel.

allahtan alışveriş işini bitirdik biz baya önceden almıştık herşeyi iyide yapmışız bu sıcaklarda bu yorgunlukla zor olurdu gerçekten.7 aylık oldum ben bu zamana kadar 4 kilo aldım ne güzel ama bundan sonra hızlı kilo alıcam gbi :) bebek 1.400 gr olmuş.işallah çok fazla almam ben çünkü şimdiden bile hareket etmesi zor geliyo yaa :) bu arada usanmadan verdiğiniz cevaplar için teşekkürler gerçekten :) tanıştığımıza memnun oldum.ben karşıyakada oturuyorum siz nerdesiniz?karen ismi için bikaç şey yazılmış nette ama doğruluk payı nedir bilmem.allahın sunduğu cennet meyvası ve saf,katıksız,arı yazıyor bilmiyorum artık doğrumu :) vera nın anlamı nedir acaba?iyi geceler...

Vera arapça kökenli.Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika, dinine bağlı... gibi bir anlamı var.Ben Çiğlide oturuyorum ama karşıyakada çalışıyorum.Öğretmenim,şimdilik evdeyim ama bir hafta sonra başlıyorum.Bundan sonra çok kilo alsanız bile yinede fazla olmaz.Bende toplam 9 kilo almıştım.Ama doğumdan sonra hızla kilo alıyorum(

doğumdan sonradamı kilo alınıyo yav eyvaah :) bekleyip görcez bakalım neler olcak :)

bu çınarlı hastanesinde normal doğum yapan var mı acaba şifa basmaneye gidiyorum fakat doktorum son aylarda daha ilgili olacağına daha ilgisiz oldu bu durum doğuma yansır diye endişeliyim alternatif hastane bakıyorum.

Şifa Basmane de Dr nuz kim acaba? Kaçıncı haftadasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…