İzmir Çınarlı hastanesinde doğum ücreti ne kadar?????

Bende Basmane şifa ya gidiyorum o yüzden sordum. Ilk kontrolüme Esin hanima gittim. Ilgisiz geldi Mine hanıma aldım bir daha ki randevumu.Artik ona gidiyorum. Şimdilik memnunum

Bende medikal parktta dr vural a gidiyordum memnun kalmadim troidim düşük cikti onemsemedi sifadan esine sonucu gosterdim önemli bu sorun dedi ali saklamaza endokrine sevk etti her ay kontrolüm düzenli sorunsuzdu ama şimdi son 2 aydir bebek büyüdü sikayetlerim cogaldi hic ne bir oneri ne tavsiye kan ilaclarimi bile ben hatırlatıyorum yazsin diye ayrica hep normal doğum istedim ki hala normal düşünüyorum ama alttan alttan sezeryan öneriyor bana sanki son anda sezeryana dönecek gibi izlenim verdi sogudum resmen :/

Esin hanim i bilmiyorum ama Mine hanim in sezaryen e karşı olduğunu gerçek bir sorun olmadıkça normale yönlendirdiğini duydum. Ama açıkçası çok yoğun güne denk gelirsem dediğin gibi sorun bende yaşıyorum. Illa sormam gerekiyor kendiliğinden birsey pek anlatmiyorlar

merhaba bende çınarlıda doğum yapmak istiyorum hastane ve drlar hakkında bilginiz var mı acaba :s

Bunu bende cok merak ediyorum ama sindiye kadar net bir cvp bulamadim sadece is yerindrn arkadasim mart ayinda sezeryan olmustu 1600 tl odediler doktoru hastanenindi ama

ben 1 ay önce normal doğum yaptım.sorunuz varsa cevaplarım

ben 1 ay önce normal doğum yaptım.sorunuz varsa cevaplarım
Ne kadara yaptiniz arkadasim bende orda dusunuyorum doktorum oraya yonlendiriyor sizin doktorunuz kimdi acaba birde memnunmusunuz doktora ayri ucret odedinizmi ay cok soru sordum ama malum bebis gelecek butce ayirmam gerek kusura bakma simdiden

Çınarlıda Reşat beye gidiyorum çok memnunum. Herşey içinde 1550 tl fiyat verdiler bana. Eğer suit oda isterseniz 100 tl fark oluyor.

07.05 te Bornova şifa Hastanesi nde normal doğum yaptım. Hastane tertemiz Dr ebe ve hemşire lerin hatta oda temizleyen yemek getiren görevlilerin bile ilgisi muhteşemdi. Dr um sultan buğday harika bir insan hem donanımlı hem sevecen hem ilgiliydi. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim. Normalddoğum 1200, sezaryen 1500. Odalar kocaman ve tertemiz . Banyo da öyle. oda süsleme de yapıyorlar.

Ne kadara yaptiniz arkadasim bende orda dusunuyorum doktorum oraya yonlendiriyor sizin doktorunuz kimdi acaba birde memnunmusunuz doktora ayri ucret odedinizmi ay cok soru sordum ama malum bebis gelecek butce ayirmam gerek kusura bakma simdiden

doktorum reşat beydi. o yüzden doktor farkı ödemedik. normal doğum yaptım toplamda 1550 tl ödedik. ben izmire yeni taşındım ve bikaç doktora gittim. enson sada daki doktor acil sezeryan olmanız lazım diyince araştırmaya başladık ve herkes reşat beyi tavsiye etti sağolsun 38.haftada beni kabul etti ve sorunsuz normal doğum yaptım.hastane sonuçta eski bi hastane ama odalar gayet iyi. sonuçta 1 gece kalacaksınz.genel olarak memnun kaldım.

Dogum fotografcisi oda suslemesi 1550 tl ye dahil miydi. Bir de dogumu doktorunuz mu yaptirdi baİ

Cok saol canim isallah benim doktorumda ekstra ucret istemez bende normal dusunuyorum ama cesaretsizim isallah banada kolay dogumlar nasip olur bir gece kalindigini bilmiyordum normal dogumda

1550tl mi? Neden bu kadar uygun? Ben az önce aradım 1.650sadece hastane için fiyat verdiler, doktor da extra alıyor.

Çınarlıda Reşat beye gidiyorum çok memnunum. Herşey içinde 1550 tl fiyat verdiler bana. Eğer suit oda isterseniz 100 tl fark oluyor.

az önce başka bir arkadaş süit oda için de daha farklı bir fiyat yazmış.
ayrıca doğumu Resat Bey yapacaksa fiyat farkı neden alınmıyor? dışarıdan gelmeyecek mi o doktor?
kafam karıştı farklı fiyatlar konusunda

kızlar Resat Bey dışarıdan gelen bır doktor degıl mı???
soyledıgınız fıyat az gibi geldı bana...

Reşat bey Çınarlı hastanesinin kendi doktoru

hımm şimdi anlaşıldı canım...
peki acil durumlarda geliyomu hastaneye? aksam falan rahatsızlandığınızda doğumu kim yapıcak yine Resat Bey mi?
Benim sezeryan olacağı için mesai saatleri dışındaki durumları bilmiyorum canım. Allah'a şükür acil bir durumla da karşılaşmadım hiç. Zaten kartta telefonu yazıyor, duruma göre haberleşebilmek için.

işte ondan diyorum canım sancılansan vs. ya da kanaman olsa mesai saatleri dışında kim yapacak ameliyatını?
herseyı düşünmek lazım...

Kızlar bende rotami medicalpark dan Cinarli ya çevirdim. Çok ilgisiz ve pahalı oldu medical.Resat beye gidicem, şu an 20 hastaligim..Son zamanlarda Cinarli da doğum yapan arkadaşlardan fiyat ve goruslerinirica edicem.Resat bey CCinarli nin doktoru.Henuz gitmedim.Simdiden Teşekkürler, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…