merhaba bende çınarlıda doğum yapmak istiyorum hastane ve drlar hakkında bilginiz var mı acaba :sEsin hanim i bilmiyorum ama Mine hanim in sezaryen e karşı olduğunu gerçek bir sorun olmadıkça normale yönlendirdiğini duydum. Ama açıkçası çok yoğun güne denk gelirsem dediğin gibi sorun bende yaşıyorum. Illa sormam gerekiyor kendiliğinden birsey pek anlatmiyorlar
bu çınarlı hastanesinde normal doğum yapan var mı acaba şifa basmaneye gidiyorum fakat doktorum son aylarda daha ilgili olacağına daha ilgisiz oldu bu durum doğuma yansır diye endişeliyim alternatif hastane bakıyorum.
Ne kadara yaptiniz arkadasim bende orda dusunuyorum doktorum oraya yonlendiriyor sizin doktorunuz kimdi acaba birde memnunmusunuz doktora ayri ucret odedinizmi ay cok soru sordum ama malum bebis gelecek butce ayirmam gerek kusura bakma simdidenben 1 ay önce normal doğum yaptım.sorunuz varsa cevaplarım
Ne kadara yaptiniz arkadasim bende orda dusunuyorum doktorum oraya yonlendiriyor sizin doktorunuz kimdi acaba birde memnunmusunuz doktora ayri ucret odedinizmi ay cok soru sordum ama malum bebis gelecek butce ayirmam gerek kusura bakma simdiden
Dogum fotografcisi oda suslemesi 1550 tl ye dahil miydi. Bir de dogumu doktorunuz mu yaptirdi baİdoktorum reşat beydi. o yüzden doktor farkı öbaİedik. normal doğum yaptım toplamda 1550 tl ödedik. ben izmire yeni taşındım ve bikaç doktora gittim. enson sada daki doktor acil sezeryan olmanız lazım diyince araştırmaya başladık ve herkes reşat beyi tavsiye etti sağolsun 38.haftada beni kabul etti ve sorunsuz normal doğum yaptım.hastane sonuçta eski bi hastane ama odalar gayet iyi. sonuçta 1 gece kalacaksınz.genel olarak memnun kaldım.
Cok saol canim isallah benim doktorumda ekstra ucret istemez bende normal dusunuyorum ama cesaretsizim isallah banada kolay dogumlar nasip olur bir gece kalindigini bilmiyordum normal dogumdadoktorum reşat beydi. o yüzden doktor farkı ödemedik. normal doğum yaptım toplamda 1550 tl ödedik. ben izmire yeni taşındım ve bikaç doktora gittim. enson sada daki doktor acil sezeryan olmanız lazım diyince araştırmaya başladık ve herkes reşat beyi tavsiye etti sağolsun 38.haftada beni kabul etti ve sorunsuz normal doğum yaptım.hastane sonuçta eski bi hastane ama odalar gayet iyi. sonuçta 1 gece kalacaksınz.genel olarak memnun kaldım.
1550tl mi? Neden bu kadar uygun? Ben az önce aradım 1.650sadece hastane için fiyat verdiler, doktor da extra alıyor.doktorum reşat beydi. o yüzden doktor farkı ödemedik. normal doğum yaptım toplamda 1550 tl ödedik. ben izmire yeni taşındım ve bikaç doktora gittim. enson sada daki doktor acil sezeryan olmanız lazım diyince araştırmaya başladık ve herkes reşat beyi tavsiye etti sağolsun 38.haftada beni kabul etti ve sorunsuz normal doğum yaptım.hastane sonuçta eski bi hastane ama odalar gayet iyi. sonuçta 1 gece kalacaksınz.genel olarak memnun kaldım.
Çınarlıda Reşat beye gidiyorum çok memnunum. Herşey içinde 1550 tl fiyat verdiler bana. Eğer suit oda isterseniz 100 tl fark oluyor.
doktorum reşat beydi. o yüzden doktor farkı ödemedik. normal doğum yaptım toplamda 1550 tl ödedik. ben izmire yeni taşındım ve bikaç doktora gittim. enson sada daki doktor acil sezeryan olmanız lazım diyince araştırmaya başladık ve herkes reşat beyi tavsiye etti sağolsun 38.haftada beni kabul etti ve sorunsuz normal doğum yaptım.hastane sonuçta eski bi hastane ama odalar gayet iyi. sonuçta 1 gece kalacaksınz.genel olarak memnun kaldım.
Reşat bey Çınarlı hastanesinin kendi doktoruaz önce başka bir arkadaş süit oda için de daha farklı bir fiyat yazmış.
ayrıca doğumu Resat Bey yapacaksa fiyat farkı neden alınmıyor? dışarıdan gelmeyecek mi o doktor?
kafam karıştı farklı fiyatlar konusunda
kızlar Resat Bey dışarıdan gelen bır doktor degıl mı???
soyledıgınız fıyat az gibi geldı bana...
Reşat bey Çınarlı hastanesinin kendi doktoru
Benim sezeryan olacağı için mesai saatleri dışındaki durumları bilmiyorum canım. Allah'a şükür acil bir durumla da karşılaşmadım hiç. Zaten kartta telefonu yazıyor, duruma göre haberleşebilmek için.hımm şimdi anlaşıldı canım...
peki acil durumlarda geliyomu hastaneye? aksam falan rahatsızlandığınızda doğumu kim yapıcak yine Resat Bey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?