Kızlar bende rotami medicalpark dan Cinarli ya çevirdim. Çok ilgisiz ve pahalı oldu medical.Resat beye gidicem, şu an 20 hastaligim..Son zamanlarda Cinarli da doğum yapan arkadaşlardan fiyat ve goruslerinirica edicem.Resat bey CCinarli nin doktoru.Henuz gitmedim.Simdiden Teşekkürler, :)
Çiğdem hanıma gidiyordumi kendisi hamile olduğu için olmayacak orada.Kalan 3 Doktor da anormal yogun.RandevuMedicalde kime gidiyodunuz acaba ve neyden memnun değilsiniz bende egepole gidiyorum ama memnun kalmazsam medicale geçmeyi düşünüyorum
Geçen gün bi forumda okudum.5 ekime kadar doluymuş ve 20 haftadan sonraki gebwlikleri kabul etmiyomuşÇınarlı Reşat Bey iiçin yorum ve hastane ücreti ile ilgili bilgisi olan yok mu arkadaşlar?????
Cnn egepolde çok yoğun bi hastane açıkcası pek vakit ayıramıyo doktor medicalin ücreti oldukça yüksek geldi bana peki medicaldr doğuma kendi doktorumuz girebiliyo mu yoksa nöbetçi dr kimse o mu giriyorÇiğdem hanıma gidiyordumi kendisi hamile olduğu için olmayacak orada.Kalan 3 Doktor da anormal yogun.Randevu
Saatinde girmen imkansız ve ortalama bakılan ssüre 5-10 dk.Dogum parası 3500 oolacakmış.Tamamen ticari oolmuş. Özeldir ilgi yok, yyorgunluktan dolayi hemşireler hep bi sinirli.Egepole devam et derim.
Muayne 50 tl dogum 1600Çınarlı Reşat Bey iiçin yorum ve hastane ücreti ile ilgili bilgisi olan yok mu arkadaşlar?????
Ekime randevu aldım .sen an 21 haftaya girdim kabul etti.Dun Fuat Akercan a detaylı taramayi gitmiştim. 15 dk için 330 lira.prof ve isim yapmış ama yazık valla...5000 den aşağı doğum yapmiyormus.Bunlari da paylaşmak istedim. Gereksiz yere para tuzakları bunlar.Kaldi ki ben çok ciddi bebek kaybı yaşamış üst seviye risk grubundayim, gitmedim yer Dr kalmadı. Sonuçta yüksek ücretler odemek garanti vermiyor.Allah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayi nasib etsin bebislerimiziGeçen gün bi forumda okudum.5 ekime kadar doluymuş ve 20 haftadan sonraki gebwlikleri kabul etmiyomuş
Acil durumda kendi Dr gelmiyor duydum.Ben Cinarli da karar kıldım.Cnn egepolde çok yoğun bi hastane açıkcası pek vakit ayıramıyo doktor medicalin ücreti oldukça yüksek geldi bana peki medicaldr doğuma kendi doktorumuz girebiliyo mu yoksa nöbetçi dr kimse o mu giriyor
Ben 15 gun once cinarlida dogum yaptim cok memnunum.anestezi ekibi cok iyi.herkeze tavsiye ederim
Benim doktorum tahir ozguderdi.hastanenin kendi doktorlari 1550 lira sezeryan normal farketmiyor.cok gecmiş olsun. saglıkla buyutun inşallah... drunuz kimdi ve ne kadar ödediniz acaba. bende carsamba sezeryan olacagım ama hiç para konusmadım
Ben de güngör beye gidiyorum suan şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık çok şükür 29 haftalık olduk doğumumu da o yapacak bi aksilik olmazsa cok stresliyim inşallah sorunsuz geçerçınarlıda doğum yapmıştı güngör bey vardı çok memnundum hala çalışıyor mu ki
Hastanenin aldığı fiyatın içine süsleme dahil mi oda süsleme yapıolar mı ben de 29. Haftadaım çınarlı da olacak kısmetse doğumBenim doktorum tahir ozguderdi.hastanenin kendi doktorlari 1550 lira sezeryan normal farketmiyor.
Yok biz susleri kendimiz goturmustuk.fotografciyida disardan kendin anlasiyorsun.oyle ayrintilari dusunen bir hastane degil ama cok ilgililerHastanenin aldığı fiyatın içine süsleme dahil mi oda süsleme yapıolar mı ben de 29. Haftadaım çınarlı da olacak kısmetse doğum
Anladım canım ben de memnunum zaten suana kadar ki durumdan süsleme işini sormayı unutmusm gecen gittiğimde teşekkür ederim senin normal doğum mu sezeryan mıydıYok biz susleri kendimiz goturmustuk.fotografciyida disardan kendin anlasiyorsun.oyle ayrintilari dusunen bir hastane degil ama cok ilgililer
inşallah canım. ben doktorumdan memnundum. ekim 2009 da epidural sezatryen oldum güngör bey de. çok çabuk ayaklandım şükür. hiç stres yapmana gerek yok. odaları biraz küçük ama hemşireleri ilgili.Ben de güngör beye gidiyorum suan şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık çok şükür 29 haftalık olduk doğumumu da o yapacak bi aksilik olmazsa cok stresliyim inşallah sorunsuz geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?