İzmir Çınarlı hastanesinde doğum ücreti ne kadar?????

Medicalde kime gidiyodunuz acaba ve neyden memnun değilsiniz bende egepole gidiyorum ama memnun kalmazsam medicale geçmeyi düşünüyorum

Medicalde kime gidiyodunuz acaba ve neyden memnun değilsiniz bende egepole gidiyorum ama memnun kalmazsam medicale geçmeyi düşünüyorum
Çiğdem hanıma gidiyordumi kendisi hamile olduğu için olmayacak orada.Kalan 3 Doktor da anormal yogun.Randevu
Saatinde girmen imkansız ve ortalama bakılan ssüre 5-10 dk.Dogum parası 3500 oolacakmış.Tamamen ticari oolmuş. Özeldir ilgi yok, yyorgunluktan dolayi hemşireler hep bi sinirli.Egepole devam et derim.

Çınarlı Reşat Bey iiçin yorum ve hastane ücreti ile ilgili bilgisi olan yok mu arkadaşlar?????

Cnn egepolde çok yoğun bi hastane açıkcası pek vakit ayıramıyo doktor medicalin ücreti oldukça yüksek geldi bana peki medicaldr doğuma kendi doktorumuz girebiliyo mu yoksa nöbetçi dr kimse o mu giriyor

Çok teşekkürler , önümüzdeki ay için Reşat Bey e randevu aldım, bende iyi şeyler duydum.insallah sonuna kadar gideriz.

Geçen gün bi forumda okudum.5 ekime kadar doluymuş ve 20 haftadan sonraki gebwlikleri kabul etmiyomuş
Ekime randevu aldım .sen an 21 haftaya girdim kabul etti.Dun Fuat Akercan a detaylı taramayi gitmiştim. 15 dk için 330 lira.prof ve isim yapmış ama yazık valla...5000 den aşağı doğum yapmiyormus.Bunlari da paylaşmak istedim. Gereksiz yere para tuzakları bunlar.Kaldi ki ben çok ciddi bebek kaybı yaşamış üst seviye risk grubundayim, gitmedim yer Dr kalmadı. Sonuçta yüksek ücretler odemek garanti vermiyor.Allah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayi nasib etsin bebislerimizi

Cnn egepolde çok yoğun bi hastane açıkcası pek vakit ayıramıyo doktor medicalin ücreti oldukça yüksek geldi bana peki medicaldr doğuma kendi doktorumuz girebiliyo mu yoksa nöbetçi dr kimse o mu giriyor
Acil durumda kendi Dr gelmiyor duydum.Ben Cinarli da karar kıldım.

ben 28. haftalığım medicale gidiyodum ama doğum ücreti çok geldi bana o yzden çınarlı hastanesini düşünmeye başladım normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa. kabul ederler mi ki 28 haftadan sonra dr ları?

Bende karatas hastanesine gidiyorum ilk dogumumuda orda yapmistim cok memnun kalmistim ama karatasin dr gitmiodum ozeldi simdi kismetse ikinci dogumum olcak ilk Arzu Akar a gittim ve inanilmaz bi bayan cok ilgili guler yuzlu ve cok bilgili bu gebeligimde kanamam oldu dusuk tehlikesi geciridim cok ilgilendi ve atlattik kismetse kasimda dogum yapcam sezeryanla normal dogum yapacak arkadaslar dr normal dogumu dikissiz yaptiriyormus. Tabi bi aksilik cikmadigi surece. Normalde ben bayan dr lara pek isinamazdim suratsiz oluyodu geneli ama Arzu hanim baska odasina girdigin anda basliosun sohpete arkadas gibi

cok gecmiş olsun. saglıkla buyutun inşallah... drunuz kimdi ve ne kadar ödediniz acaba. bende carsamba sezeryan olacagım ama hiç para konusmadım
Benim doktorum tahir ozguderdi.hastanenin kendi doktorlari 1550 lira sezeryan normal farketmiyor.

çınarlıda doğum yapmıştı güngör bey vardı çok memnundum hala çalışıyor mu ki
Ben de güngör beye gidiyorum suan şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık çok şükür 29 haftalık olduk doğumumu da o yapacak bi aksilik olmazsa cok stresliyim inşallah sorunsuz geçer

Hastanenin aldığı fiyatın içine süsleme dahil mi oda süsleme yapıolar mı ben de 29. Haftadaım çınarlı da olacak kısmetse doğum
Yok biz susleri kendimiz goturmustuk.fotografciyida disardan kendin anlasiyorsun.oyle ayrintilari dusunen bir hastane degil ama cok ilgililer

Yok biz susleri kendimiz goturmustuk.fotografciyida disardan kendin anlasiyorsun.oyle ayrintilari dusunen bir hastane degil ama cok ilgililer
Anladım canım ben de memnunum zaten suana kadar ki durumdan süsleme işini sormayı unutmusm gecen gittiğimde teşekkür ederim senin normal doğum mu sezeryan mıydı

Ben de güngör beye gidiyorum suan şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık çok şükür 29 haftalık olduk doğumumu da o yapacak bi aksilik olmazsa cok stresliyim inşallah sorunsuz geçer
inşallah canım. ben doktorumdan memnundum. ekim 2009 da epidural sezatryen oldum güngör bey de. çok çabuk ayaklandım şükür. hiç stres yapmana gerek yok. odaları biraz küçük ama hemşireleri ilgili.
yalnız bir şeyi unutmam. ilk pansuman için yan odadaki bayanın doktoru gelmişti. pansumanını doktoru yaptı (kahraman bey). benim pansumanımı hemşire yapmıştı. çok önemli bir ayrıntı değil ama nasıl desem ameliyat sonrası ilk pasumanımı doktorumun yapması içimi rahatlatırdı.
bu hamileliğim daha çok yeni ama sorun yaşamama rağmen güngör beye gitmeyi düşünmedim nedense. bu sefer profesör doktor haşmet mesut özsoy'a gidiyorum. çok ilgili bir doktor. o da hastane de bakıyor. muayenehanesi yok. özel gözde hastanesinde. hastaneyi pek sevdiğimi söyleyemem ama. doktorum süper. haftanın yedi günü hastanede oluşu insana güven veriyor. bir de bu hastanede Allah ihtiyaç göstermesin ama bebek yoğun bakım ünitesi var. o da artı oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…