İzmir Çınarlı hastanesinde doğum ücreti ne kadar?????

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.
çınarlı konusunda kararlıyım ama doktor konusunda karasızım. 2009 da oğlumu güngör beyle doğurdum. hiç srun yaşamadım. fakat güngör beyden memnun olmayanları da okudum. ikilemde kaldım. aslı hanımı da öven çok. Allah sağlık versin de gerisi boş aslında. insanoğlu işte karar vermemiz bile zor.

sagol cnm amin hepimizin inş. valla her dr hakkında illaki olumsuz bişeyler soyleniyor aslı hanımın methini bnde duydum ama bilmiyorum ona giden tanıdıgım yok ama bu kdr övgü aldıgına göre illaki iyi bi drdur bnce karşılıklı enerjiye de baglı ne kadar iyi anlaşırsan daha cok ilgi alaka oluyor bir şekilde

kesinlikle iletişim çok önemli sana katılıyorum. hayırlısı bakalım olmadı ikisine de gider bir bakarım ilgi ve alakalarına. kısmet canım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Benim doktorum tahir ozguderdi.hastanenin kendi doktorlari 1550 lira sezeryan normal farketmiyor.

Canım Tahir Bey'in muaynehanesine mi gidiyordun kontroller için ? Benim doktorumda Tahir bey kontrollerimizi şirinyerde yapıyoruz ama doğum için henüz hiç konuşmadık o yüzden merak ediyorum.

Canım Tahir Bey'in muaynehanesine mi gidiyordun kontroller için ? Benim doktorumda Tahir bey kontrollerimizi şirinyerde yapıyoruz ama doğum için henüz hiç konuşmadık o yüzden merak ediyorum.
Bend etahır beye gidiyrm normal sez farktmyr sanrm 2200gibi bir fiyat dedi bizede hatta ben ssvd mumknmu dedim mumkn dedi onun fiyatı daha fazla olabilir tabeki buarada muayeneyede zam gelms 150olms bu hafta sırprz yaptılr bana

Bend etahır beye gidiyrm normal sez farktmyr sanrm 2200gibi bir fiyat dedi bizede hatta ben ssvd mumknmu dedim mumkn dedi onun fiyatı daha fazla olabilir tabeki buarada muayeneyede zam gelms 150olms bu hafta sırprz yaptılr bana

Aynen canım muayene ücreti konusu bana da sürpriz oldu senelerdir 120 tl idi. Evet normal sezeryan farketmiyormuş. 2000-3000 arasını bulcak bizim hastaneden çıkışımız büyük ihtimal. Doğumdan sonra sünnetimizi de yaptıracağız çünkü :)

Bende sunneti aradan cıkarmak istiyorm ılk oglmda yaptrmadı. Bayaa skntılı oldu snra ıkısını bir bir kutlama yapılr artk hayrlısı

Ben muaynahanesine gittim kontroller icin.ekim ayinda dogum yaptim.normal dogun ismememe ragmen ve hic bir sorunum yokken bebegim 3500 kilonun uzerinde oldugu icin direk sezeryan dedi.su
O zaman 1800 vermistim.simdi zam gelmis.
Iyi bir doktordur.sezeryanim cok cok iyi gecmesine ragmen su an pismanim.ameliyat yerini hissetmiyorum.omur boyuda hissedemicem

Neden pişmansın anlamadım neden hisstmyrsn dikişindnmi bahsedıyorsn sezeryanda uzunca bir sure hissetmıyrsn ztn benm 5senedr anca hısstmeye basldm

Neden pişmansın anlamadım neden hisstmyrsn dikişindnmi bahsedıyorsn sezeryanda uzunca bir sure hissetmıyrsn ztn benm 5senedr anca hısstmeye basldm
Evet dikis yerimi hissetmiyorum ve benim canimi cok sikiyo.normal dogumu cok isteneme ve bir engelim olmamasina ragmen malesef olmadi.

Evet dikis yerimi hissetmiyorum ve benim canimi cok sikiyo.normal dogumu cok isteneme ve bir engelim olmamasina ragmen malesef olmadi.
Yalnz o hıssetmeme herkeste oluyor bılac senne suryr ama ben hısstmeye basldm mesela benmde durm aynydı nasip hersy fazla uzlmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…