Saol cnm onlrıda arastrym bencnm sana özlem gültekin öneririm proflara tas çıkarack bir doktordur kendisi netten araştırabilrsin ama kadın dr istemezsen erkek olarak da ahmet güler derim ben
Muayene ücretleri çok iyiymiş. Güngör beye de gidip ileride mi kiminle doğum yapacağıma karar versem acaba. Bilemedim şimdi. acil bir durumda hatta geçen gün biraz kanama oldu tepecik'e gidene kadar ne çektik. biz karşıyakadayız. Çınarlı yakın aslında. randevu alıp gitsem fena olmaz. Doğum ücretlerini konuştunuz mu? benim ilk doğumum sezaryen olduğu için yine sezaryen olmak durumundayım.
ayrıca ben öğretmenim ve nasipse doğum haziran da. şimdi gittiğim doktorum 1 ay kadar heyet raporu veririm dedi. çalışan için çok önemli. acaba güngör beyde yapar mı böyle bir iyilik.
Muayene ücretleri çok iyiymiş. Güngör beye de gidip ileride mi kiminle doğum yapacağıma karar versem acaba. Bilemedim şimdi. acil bir durumda hatta geçen gün biraz kanama oldu tepecik'e gidene kadar ne çektik. biz karşıyakadayız. Çınarlı yakın aslında. randevu alıp gitsem fena olmaz. Doğum ücretlerini konuştunuz mu? benim ilk doğumum sezaryen olduğu için yine sezaryen olmak durumundayım.
ayrıca ben öğretmenim ve nasipse doğum haziran da. şimdi gittiğim doktorum 1 ay kadar heyet raporu veririm dedi. çalışan için çok önemli. acaba güngör beyde yapar mı böyle bir iyilik.
aynen cnm haklısın ama drlar da biraz dikkat etmeli işte her önüne gelen hastaya yüz vermemeli belli ki kadın istediğini alamayınca çamur atmış ama olan bir doktorun mesleki kariyerine olcak ne yazık ki :S[/QUOTE dogru soluosun cnm. hastasiyla olmamasi gerekiodu. Erkek ama iste durduramadi bi yerde kendisini ama tecavuz falan cok sacmalik ihtimal vermiorum
Acaba sezeryan da nasil kendisi mecbur sezeryan olcak cunkuakrepburcuost: 44258444 .!.:ahmet güleri tavsiye ederim cnm bütün arkadaşlarım kendisinde doğum yaptı gayette memnun kaldılar hem bilgili hem hasta psikolojisinden anlayan bir dr.
onda da başarılıdır zaten kadınların yuzde doksanı sez. oluyor cnm bi sıkıntı cıkcagını sanmam olumsuz bişey duymadım ben hiçAcaba sezeryan da nasil kendisi mecbur sezeryan olcak cunku
raporun paralı olduğunu bilmiyordumcnm çınarlının raporları biraz pahalı aklında bulunsun doktorun yazar tabi ama birebir kendin görüş bu konuyu mümkünse eliyle yazsın seni danışmaya göndermeden .gecen sene gebeliğimle ilgili yaşadığım problemden 2 gün rapor almam gerekti ve 90 tl ödemişti eşim . aklında bulunsun
sezaryen olmak zorundaysan güngör beye git derim. o da çınarlı da. eli çok hafif ben ilk doğumumu onda yaptım. ertesi gün ayaklandım. ama normal doğum düşünüyorsan kesinlikle güngör beye gitme caydırır seni.Acaba sezeryan da nasil kendisi mecbur sezeryan olcak cunku
Keske normal yapabilsem canim ama ilki sezeryan oldusezaryen olmak zorundaysan güngör beye git derim. o da çınarlı da. eli çok hafif ben ilk doğumumu onda yaptım. ertesi gün ayaklandım. ama normal doğum düşünüyorsan kesinlikle güngör beye gitme caydırır seni.
ben de sezaryen olmak zorundayım ilkim sezaryendi. reşat beyi de övüyorlar ikilemde kaldım. 20. haftaya kadar hasta kabul ediyorlar. ama bir an evvel doktora karar vermeliyim. artık. şimdi sermet sağol a gidiyorum. perinatolog iyi doktor ama doğum hem hastane hem de doktor masrafı olacak. maddi olarak aşar bizi.Keske normal yapabilsem canim ama ilki sezeryan oldu
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun sağlıkla inşallah. :)
Bende ozel muayenehaneye gtmiyorum ozel hastaneye gidiyorum cunku muayenehane cokpahali. Reset beye arkadasim gidiyodu birakti. Gungor beyde cok yasli yaaaben de sezaryen olmak zorundayım ilkim sezaryendi. reşat beyi de övüyorlar ikilemde kaldım. 20. haftaya kadar hasta kabul ediyorlar. ama bir an evvel doktora karar vermeliyim. artık. şimdi sermet sağol a gidiyorum. perinatolog iyi doktor ama doğum hem hastane hem de doktor masrafı olacak. maddi olarak aşar bizi.
ben güngör beyle 2009 ekimde doğum yaptım ama zaten yaşlıydı. 6 yıl geçti daha da yaşlandı tabi ama o zaman hiç sorun yaşamadım ama şimdi ben de yaşından dolayı ürktüm.Bende ozel muayenehaneye gtmiyorum ozel hastaneye gidiyorum cunku muayenehane cokpahali. Reset beye arkadasim gidiyodu birakti. Gungor beyde cok yasli yaaa
Aslinda resat beyden cok memnundu. 22 haftalikken kanamsi olmus aramis hafta sonu telefonda ilac vermis acile gt falan dememis oda sinir olmusben güngör beyle 2009 ekimde doğum yaptım ama zaten yaşlıydı. 6 yıl geçti daha da yaşlandı tabi ama o zaman hiç sorun yaşamadım ama şimdi ben de yaşından dolayı ürktüm.
arkadaşın reşat bei neden bıraktı?
Haklı aslında acile falan git deseymiş iyiymiş. Çoğu doktor aynı. Hafta sonu falan olunca ilgilenmiyorlar. Ee şimdi kime gidiyor?Aslinda resat beyden cok memnundu. 22 haftalikken kanamsi olmus aramis hafta sonu telefonda ilac vermis acile gt falan dememis oda sinir olmus
kızlar ztn kanama olunca acilde bişey yapamıolar ki onlardda ilaç verip yolluyorlar bnce resat beyi haksız yere bırakmış ztn bu durumda tek bir ilaç içilior kanama her hamilelikte olagan bişey ztn düşük yoluna girmiş kanamaysa doktorunda yapabileceği bişey olmuyor maalesef :SHaklı aslında acile falan git deseymiş iyiymiş. Çoğu doktor aynı. Hafta sonu falan olunca ilgilenmiyorlar. Ee şimdi kime gidiyor?
O da doğru bebek düşecekse engel olunamıyor malesef. Reşat beye mi gidiyorsunuzkızlar ztn kanama olunca acilde bişey yapamıolar ki onlardda ilaç verip yolluyorlar bnce resat beyi haksız yere bırakmış ztn bu durumda tek bir ilaç içilior kanama her hamilelikte olagan bişey ztn düşük yoluna girmiş kanamaysa doktorunda yapabileceği bişey olmuyor maalesef :S
yok cnm reşat beye arkadaşlarım gidiyor biliyorum o yuzden kendisiniO da doğru bebek düşecekse engel olunamıyor malesef. Reşat beye mi gidiyorsunuz
bir de gecen yıl bende bir düşük yaptım iğneler haplar ama engel olunamadı cok araştırmıştım hatta düşmesin diye kullanılan hap daha cok sancı yapıyormuş içinde tuttugu için ama daha 5 haftalıktı kalp atışları bile yoktu yani allah beterinden saklasın şimdi 7 aylık hamileyim hersey yolunda çok sükür :)O da doğru bebek düşecekse engel olunamıyor malesef. Reşat beye mi gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?