İzmir Çınarlı hastanesinde doğum ücreti ne kadar?????

cnm çınarlının raporları biraz pahalı aklında bulunsun doktorun yazar tabi ama birebir kendin görüş bu konuyu mümkünse eliyle yazsın seni danışmaya göndermeden .gecen sene gebeliğimle ilgili yaşadığım problemden 2 gün rapor almam gerekti ve 90 tl ödemişti eşim . aklında bulunsun

akrepburcuost: 44258444 .!.:
ahmet güleri tavsiye ederim cnm bütün arkadaşlarım kendisinde doğum yaptı gayette memnun kaldılar hem bilgili hem hasta psikolojisinden anlayan bir dr.
Acaba sezeryan da nasil kendisi mecbur sezeryan olcak cunku

raporun paralı olduğunu bilmiyordum

Acaba sezeryan da nasil kendisi mecbur sezeryan olcak cunku
sezaryen olmak zorundaysan güngör beye git derim. o da çınarlı da. eli çok hafif ben ilk doğumumu onda yaptım. ertesi gün ayaklandım. ama normal doğum düşünüyorsan kesinlikle güngör beye gitme caydırır seni.

Keske normal yapabilsem canim ama ilki sezeryan oldu

Keske normal yapabilsem canim ama ilki sezeryan oldu
ben de sezaryen olmak zorundayım ilkim sezaryendi. reşat beyi de övüyorlar ikilemde kaldım. 20. haftaya kadar hasta kabul ediyorlar. ama bir an evvel doktora karar vermeliyim. artık. şimdi sermet sağol a gidiyorum. perinatolog iyi doktor ama doğum hem hastane hem de doktor masrafı olacak. maddi olarak aşar bizi.

Bende ozel muayenehaneye gtmiyorum ozel hastaneye gidiyorum cunku muayenehane cokpahali. Reset beye arkadasim gidiyodu birakti. Gungor beyde cok yasli yaaa

Bende ozel muayenehaneye gtmiyorum ozel hastaneye gidiyorum cunku muayenehane cokpahali. Reset beye arkadasim gidiyodu birakti. Gungor beyde cok yasli yaaa
ben güngör beyle 2009 ekimde doğum yaptım ama zaten yaşlıydı. 6 yıl geçti daha da yaşlandı tabi ama o zaman hiç sorun yaşamadım ama şimdi ben de yaşından dolayı ürktüm.
arkadaşın reşat bei neden bıraktı?

Aslinda resat beyden cok memnundu. 22 haftalikken kanamsi olmus aramis hafta sonu telefonda ilac vermis acile gt falan dememis oda sinir olmus

Aslinda resat beyden cok memnundu. 22 haftalikken kanamsi olmus aramis hafta sonu telefonda ilac vermis acile gt falan dememis oda sinir olmus
Haklı aslında acile falan git deseymiş iyiymiş. Çoğu doktor aynı. Hafta sonu falan olunca ilgilenmiyorlar. Ee şimdi kime gidiyor?

Haklı aslında acile falan git deseymiş iyiymiş. Çoğu doktor aynı. Hafta sonu falan olunca ilgilenmiyorlar. Ee şimdi kime gidiyor?
kızlar ztn kanama olunca acilde bişey yapamıolar ki onlardda ilaç verip yolluyorlar bnce resat beyi haksız yere bırakmış ztn bu durumda tek bir ilaç içilior kanama her hamilelikte olagan bişey ztn düşük yoluna girmiş kanamaysa doktorunda yapabileceği bişey olmuyor maalesef :S

O da doğru bebek düşecekse engel olunamıyor malesef. Reşat beye mi gidiyorsunuz

O da doğru bebek düşecekse engel olunamıyor malesef. Reşat beye mi gidiyorsunuz
bir de gecen yıl bende bir düşük yaptım iğneler haplar ama engel olunamadı cok araştırmıştım hatta düşmesin diye kullanılan hap daha cok sancı yapıyormuş içinde tuttugu için ama daha 5 haftalıktı kalp atışları bile yoktu yani allah beterinden saklasın şimdi 7 aylık hamileyim hersey yolunda çok sükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…