İzmir Çınarlı hastanesinde doğum ücreti ne kadar?????

Yaa iyiymis o zaman genelde disardan gelince dr bide ona ayri ucret veriliyo

siz yine de hazırlıklı olmak adına bu konuyu doktorunuz ile görüşün çünkü bizde hastaneye sorduğumuzda doktorunuzla görüşün demişlerdi. Çınarlı da karar verdiyseniz doktorunuz kim ise direk sorun çekinmeyin. hastane bu konuda bilgi vermiyor zaten.

Aslinda suan doktor arıyorum daha. Buca sifaya gidiyorum ama onermeyenler var. Arkadasim ahmet gulerden cok.memnun oyuzden acaba cinarlmi dusunsem dedim

Aslinda suan doktor arıyorum daha. Buca sifaya gidiyorum ama onermeyenler var. Arkadasim ahmet gulerden cok.memnun oyuzden acaba cinarlmi dusunsem dedim
Buca tarafinda oturuorsan ahmet seckin onoglunu bir arastr derim. Gercekten cok ii bir dr

Evet canm sirinyere yakin oturuyorum onuda onerdiler evet 2500 mus sanirim dogum ucreti onun
2,200 cnm gectigimz agustosta yaptim dogumumu. Hastasina cok sahip cikan bir dr. Bence git gorus derim. Soguk biriymis gbi gozuksede cok cok iyi ve bilgili bir insan. Dogumumda bile gule eglene dogurdm. Ebe aramisti ahmet beyi 4 gbi dogm baslayacak die gittigimde(normal dogm yaptm) 1 de hastanedeydm kendisi 3,5 gbi gelse olurdu ama 2 de hastanedeydi. . Ne olur ne olmaz uyku tutmadi bni uyurum ben burada dedi. Gecenin korunde gule eglene dogurttu bni hic bisey anlamadm :)

Senin adina sevindim arkadasimda cok ovdu doktoru. Ben ilk dogumumu sezeryan yaptim simdi bunu normal.istiyorum ama hicbi doktor yanasmiyo sanirim

Ahmet Güler den memnun kalacağınızı düşünüyorum. Yine de tercih sizin ama ben yine hamile kalsam yine ona giderim. Düşünün ben Foça da oturuyorum. Ahmet beye gelip gittim o yolu gözüm görmedi. :)
Hadi ya ne guzel doktorundan memnun olmak. Gitmk istedigim 2 dr var eger ozel olacaksa Ahmet guler ve ahmet seckin onoglu. Birine gidicm bakalim

http://m.milliyet.com.tr/kontrole-gelen-hastasina-tecavuz-gundem-2159822/ ben de onu oyle sanirdim. Ama kendisi hastasina tecavüzden tutuklandi.

http://m.milliyet.com.tr/kontrole-gelen-hastasina-tecavuz-gundem-2159822/ ben de onu oyle sanirdim. Ama kendisi hastasina tecavüzden tutuklandi.
Yok cnm ben hala gidiorm kendisine. Sapiklikla capkinlik arasinda hepimizin bildigi gibi cok buyuk fark var kadin her zmn yalniz girmek istiyrmus ozellikle odasina bunu hemsiresi soyledi bana. Sonra gel zmn git zaman bir seyler olmus aralarinda ama zorla hic bir sey yok. Zaten o muaynehanede olmasi imkasiz,cok kalabalik. Ben ultrasona girdigimde bebegimi gormek icin kahkaha attigimda yavas gul biraz kiz disaeidakilee manyakmi bunlar diyecek diordu. Ki esimde yanmda oluodu hemsireside her zmn yanimizda oluordu. Odaya yalniz girmior zaten kendisi. Kadin para icin tehdit etmis para koparmaya calismis bu da vermeyince olay bu hale gelmis. Temyize gitti dava orada dq bozulucak zaten buyuk ihtimal. Dedigim gibi calisan 10 kisi var hepsi evli ve senelerdir yaninda calisiorlar. O muaynehanede tecavuz girisiminin imkani yok hic bir hastasi inanmadi zaten,bnm arkadaslarimda gidior kendisine. Vajinal ultrasonda bile hic bakmadan muayne edior.nasil denk getirior bnde blmiorm capkinlk yapti elinde patladi kisaca

Yine de hos olmamis. Biliyorum kizimda kendisine gittim hep. Odanin duzenini de biliyorum. Ama igrenc bir olay ya :/

Yine de hos olmamis. Biliyorum kizimda kendisine gittim hep. Odanin duzenini de biliyorum. Ama igrenc bir olay ya :/
Mesleginde kotulugu iste . Ufacik biseyde adi cikio insanin. Tabiiki de hos degil bende dusundm hastasiyla olmamasi gerekiodu. Karisina cok uzuldum ozellikle ama orada ne yasandi o da muamma. Ne kadinlar var. Ben tecavuz gbi bir olayi okudugumda guldm sadece.

Bende 12haftalık hamileyim hastaneye hala karar veremedm en ınemlisi doktora karar veremedim ssvd istiyorm ama fiyatlr cok ucuktu bilgisi olan varmı fiyatlar hakknda hepsinede tek tek gidp sormakda olmazki Nasıl cıkacgm bu işin içnden

aynen cnm haklısın ama drlar da biraz dikkat etmeli işte her önüne gelen hastaya yüz vermemeli belli ki kadın istediğini alamayınca çamur atmış ama olan bir doktorun mesleki kariyerine olcak ne yazık ki :S

cnm sana özlem gültekin öneririm proflara tas çıkarack bir doktordur kendisi netten araştırabilrsin ama kadın dr istemezsen erkek olarak da ahmet güler derim ben

Hadi ya ne guzel doktorundan memnun olmak. Gitmk istedigim 2 dr var eger ozel olacaksa Ahmet guler ve ahmet seckin onoglu. Birine gidicm bakalim
ahmet güleri tavsiye ederim cnm bütün arkadaşlarım kendisinde doğum yaptı gayette memnun kaldılar hem bilgili hem hasta psikolojisinden anlayan bir dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…