Ben şifadan memnun kalmadım.bu zamana kadar kimde kontrol oldun..arkadaşım 7 sene önce su hastanesinde doğum yapmıştı orayı da araştır egepol da çok doğum yapan arkadaşım var..KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM İZMİR ALİAĞA DA OTURUYORUM 20+2 HAFTALIĞIM VE HALA DOKTORUM YOK İZMİR DE ŞİFA SULTAN HANIMI ÖNERDİLER NASIL YA DA SİZ HANGİ DOKTORA GİDİYORSUNUZ DOKTORUMUN DA DOĞUMA GİRMESİNİ SİTİYORUMM
Ben şifadan memnun kalmadım.bu zamana kadar kimde kontrol oldun..arkadaşım 7 sene önce su hastanesinde doğum yapmıştı orayı da araştır egepol da çok doğum yapan arkadaşım var..
Ne riskin var canım..Riskli gebelik hocası bulsan ünv ye bağlı belki dışardan anlaşmalı hastaneleri vardır.şifa da serkan hoca var ama ben başka doktora giderken kasaphane gibi şifa çok yoğun giren çıkan..Ne kadar sağlıklı dir bilmiyorum.ben aşılama yaptırdım normalde kendiliğin den bile hamile kalan insan im o bile olması sifada..yediğim iğnelere mi yanayım git gel o kalabalık beklemeye mi...ALİAĞA TIPA GİTTİM KONTROLLERİM İÇİN TIP MERKEZİ OLDUĞU İÇİN DOĞUM YOK TABİKİ DE SADA HASTANESİNE GİTTİM GÖKHAN BEYE HİÇ SEVMEDİM O ADAMI ŞUAN DA GEBELİĞİM RİSKLİ OLDUĞU İÇİN EGE ÜNV. GİDİYORUM AMA ORDA DOĞUM YAPMAK İSTEMİYORUM
Ben hiç onun metini duymadım perinatoloji diyorsan serkan güçlü yu duydum oda şifada..ama şifa aşırı kalabalık oturup kalkman bir oluyor tatmin olamıyor insan iyi düşün derim..ben de arıyorum şimdi perinatalog 2 isim var aklımda konuşacağım hangi hastanede doğum yaptırıyorlar sgk anlaşması var mi diye..3 kez kayıp yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum..prof un ücreti neyse vereceğim..operator veya uzman doktor beni tatmin etmez..ben ce senin de riskli ise çok iyi dusun...VALLA BEN DE BİLMİYORUM SULTAN HANIMI ÇOK MET ETTİLER YARIN GİDECEĞİM OLMADI MECİKAL PARK OLMAZSA ARTIK
BENİM PLESANTAM KALIN BEBEĞİN BESLENMESİNE ENGEL OLABİLİRMİŞ BİZ İKİLİ TARAMA TESTİ YAPTIRDIK NORMAL ÇIKTI DAHA SONRA 3 TARAMA YAPTIRDIK 5/1 OMURGA BOYUN AÇIKLIĞI ÇIKTI RİSKLİ GEBELİK DALINI İNCELEYEN PERİNATOLOJİ ALANINDA UZMAN PROF. GİTTİK DETAYLI ULTRASYON DA ÇOK ŞÜKÜR ÇIKMADI AMA PLESANTAMIN KALINLIĞINI FARKETTİLER VE BEBEĞİN BESLENMESİNİ TAKİP EDİYORLAR BAKALIM YARIN GİDİCEZ İNŞ. KİLO ALMIŞTIR 3 HAFTA ÖNCE GİTMİŞTİK
Evet aradım ben de onu..doğumu özel hastanede yapiyormus..sen niye onla devam etmek istemiyorsunBEN Prof.Dr.Yeşim Bülbül BAYTUR GİİTİM BAYRAKLI ADLİYESİNİN ORDA OFİSİ VAR ÇOK TATLI BİR KADIN YARIM SAATTEN FAZLA BENLE İLGİLENDİ PERİNATOLOJİ DALINDA ONA GİTTİM DOĞUM DA ANLAŞMALI HASTANELERİ VAR ORDA YAPTIRIYOR TAVSİYE EDERİM DOKTORUMUN HOCASIYDI BU BANA DA DOKTORUM TAVSİYE ETMİŞTİ
Allah şifalar versn cnm öle düşünme yardım olur allahın..Hakan sabırlı iyi bir doktor bir çok arkadaşım onda doğum yaptı çok ta memnunlar..ama benim gibi riskleri yoktu normal hamilelikti..üniversitede uzman hocalar bakmıyor mu peki canım sana @tanem7777 bende üniversite bağlantılı bir prof istiyorum ama malesef ki hepsi özelde dogurtuyor..erken doğum olunca ne olur onuda bilemiyorum..geçen sefer erken doğum yaptım 24 haftalık ti doktorum o yüzden ege ye yatırdı tanıdık arkadaşı vardı yoksa kuvez parası nin altından kalkamayız diye..tek korkum o özelde doğum yaparsam erken olursa nasıl altından kalkarım tek derdim o..
Canım bende aliağa da oturuyorum konak özel hayat hastahanesi Fügen Erdem Ünsala gidiyorum çok memnunumKIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM İZMİR ALİAĞA DA OTURUYORUM 20+2 HAFTALIĞIM VE HALA DOKTORUM YOK İZMİR DE ŞİFA SULTAN HANIMI ÖNERDİLER NASIL YA DA SİZ HANGİ DOKTORA GİDİYORSUNUZ DOKTORUMUN DA DOĞUMA GİRMESİNİ SİTİYORUMM
ege de riskili gebelik olunca direk prof. bakıyor canım onlara yönlendiriyorlar ama ben ege de doğu yapmak istemiyorum benim takibimi yapan doktorum da dogumda olsun istiyorum 3 hafta öce gidince gene stajerler dolmuşş hepsi doktor bana bakıyor stajerler de başımda sinir bozucuHakan sabırlı iyi bir doktor bir çok arkadaşım onda doğum yaptı çok ta memnunlar..ama benim gibi riskleri yoktu normal hamilelikti..üniversitede uzman hocalar bakmıyor mu peki canım sana T tanem7777 bende üniversite bağlantılı bir prof istiyorum ama malesef ki hepsi özelde dogurtuyor..erken doğum olunca ne olur onuda bilemiyorum..geçen sefer erken doğum yaptım 24 haftalık ti doktorum o yüzden ege ye yatırdı tanıdık arkadaşı vardı yoksa kuvez parası nin altından kalkamayız diye..tek korkum o özelde doğum yaparsam erken olursa nasıl altından kalkarım tek derdim o..
Ben de ondan istemiyorum kobay gibi..ege de riskili gebelik olunca direk prof. bakıyor canım onlara yönlendiriyorlar ama ben ege de doğu yapmak istemiyorum benim takibimi yapan doktorum da dogumda olsun istiyorum 3 hafta öce gidince gene stajerler dolmuşş hepsi doktor bana bakıyor stajerler de başımda sinir bozucu
aynen canım sen şimdi hangi hastaneye kime gidiyorsunBen de ondan istemiyorum kobay gibi..
Tınaztepe ye gittim doktorum çok risklisin dedi..ilerde seni üniversiteye sevk ederim dedi..24 haftalık erken doğum oldu karaciğer enzimlerim 30 muş max değer benim 550 idi hastaneye yattığımda..2 kez de kendiliğin den kaldım bebek gelişmedi..geçen sefer pıhtılaşma çıktı diye kan sulandırıcı da vuruldum onda da yarım kaldı bebek gelismedi..karışık yani..tüp bebek tedavim istanbul da brüksel tüp bebek te oldu.aynen canım sen şimdi hangi hastaneye kime gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?