Gökalp hocadan da çok memnunlar..eltimi açık ameliyat yaptı 5 er cm kistleri vardı..Egepolden bahsettiginizi görünce yazmadan duramadim bende iki dogumumuda egepolde yaptım ikisinde Gökalp beyde oldu çok memnunum drumdanda hastaneden de. İlk oğlum 2012de ikincide geçtiğimiz ocakta oldu. Doğum 1350di sanırım buara zam geldi son fiyattan haberim yok. ama Gökalp beyde çok meşhur dur tavsiye ederim ayrıca egepolun yenidoğan kuvezleride var bilginize.allah hepinize hayirlidogumlar nasip etsin sorunsuz sağlıkla alin bebeklerinizi kucağınıza
Gökalp hocadan da çok memnunlar..eltimi açık ameliyat yaptı 5 er cm kistleri vardı..Egepolden bahsettiginizi görünce yazmadan duramadim bende iki dogumumuda egepolde yaptım ikisinde Gökalp beyde oldu çok memnunum drumdanda hastaneden de. İlk oğlum 2012de ikincide geçtiğimiz ocakta oldu. Doğum 1350di sanırım buara zam geldi son fiyattan haberim yok. ama Gökalp beyde çok meşhur dur tavsiye ederim ayrıca egepolun yenidoğan kuvezleride var bilginize.allah hepinize hayirlidogumlar nasip etsin sorunsuz sağlıkla alin bebeklerinizi kucağınıza
Gökalp hocadan da çok memnunlar..eltimi açık ameliyat yaptı 5 er cm kistleri vardı..
Allah herkese iyi doktorlar ile karşılaşmayı nasip etsin canım..Çok geçmiş olsun canım. Ben dedim ya çok memnunum etrafımda da çok giden tanıdığım var tavsiye ediyorum yine
Allah herkese iyi doktorlar ile karşılaşmayı nasip etsin canım..
Hangi hastanede 3800yapiyormud,bende memnunum doktorumdan ama 5000den basliyor dogumu.kuzum 3.800 - 5.000 arası dedi o kadar durumum yok benim
Sen kime gidiyorsun canımHangi hastanede 3800yapiyormud,bende memnunum doktorumdan ama 5000den basliyor dogumu.
Fuat akercana gidiyorum canim,cokda memnunum ama hastaneyle 3 kat fark var,Sen kime gidiyorsun canım
Prof lar hep öyle canım..5bin sadece hoca mi alcakmis..hastane dahil mi ...doğumu nerde yapıyor hoca...benim bir arkadaşım eskiden gidiyordu ona o zaman kent te doğum yapıyor diye doğumu başka doktorda yaptırmış sadece takip için gitmiş..benim doktor 3500 alıyormuş 1500 hastane oda 5bin civarı iste..benim korkum erken doğum vs riskli acil bir durumda hoca ne yapıyor...sen hic sordun mu ne dedi fuat hoca..bizim fiyatlar gene iyi bir arkadaş bursada yaşıyor 14 bin demiş dogumadoktoru..Fuat akercana gidiyorum canim,cokda memnunum ama hastaneyle 3 kat fark var,
Cinarlida hersey dahil sanirim.konusmadim fuat beyle erken diye.burda gozdemm vardi gecen dogum yapti ondan ogrendim bende.sekreterine sormustum beklerken erken acil bi durumda egeye yatiriyomus.cinarlida resat beye gitsem 1650tl sanirim.3 kati cok fark var.1000 lira fark olsa onemsemem.simdiye kadar 3000i gecti zaten odedigimiz.esim ayip olur diyor cinarlida dogumhanede seni gorurse.konussam mi acaba takibimi siz yapin dogumu daha uygun bi yerde yaptiralim diyeProf lar hep öyle canım..5bin sadece hoca mi alcakmis..hastane dahil mi ...doğumu nerde yapıyor hoca...benim bir arkadaşım eskiden gidiyordu ona o zaman kent te doğum yapıyor diye doğumu başka doktorda yaptırmış sadece takip için gitmiş..benim doktor 3500 alıyormuş 1500 hastane oda 5bin civarı iste..benim korkum erken doğum vs riskli acil bir durumda hoca ne yapıyor...sen hic sordun mu ne dedi fuat hoca..bizim fiyatlar gene iyi bir arkadaş bursada yaşıyor 14 bin demiş dogumadoktoru..
Benim arkadaş 2012 de doğurdu o zaman açık acık söylemiş hocam ben kent te doğum yaptıramam diye...ben de gittim fuat hocaya geçen hafta gosdemm önerince acaba farklı mi dedim ...ama bütün Prof lar aynı geldi bana...sende de serklaj var mi...arkadaşımda demişti o çok açıklama yapmaz diye fuat hoca icin..ben benim içimi rahat ettirecek bir doktor istiyorum..olabilcek risklere karşı beni uyaracak..zaten riskliyim bide içinde yaşadığım korkular hic bitmiyor..korkudan evden çıkarmıyor eşim beni..24 lu haftalar yaklaştıkça âcaba dogurcammi korkusu yaşıyorum...Cinarlida hersey dahil sanirim.konusmadim fuat beyle erken diye.burda gozdemm vardi gecen dogum yapti ondan ogrendim bende.sekreterine sormustum beklerken erken acil bi durumda egeye yatiriyomus.cinarlida resat beye gitsem 1650tl sanirim.3 kati cok fark var.1000 lira fark olsa onemsemem.simdiye kadar 3000i gecti zaten odedigimiz.esim ayip olur diyor cinarlida dogumhanede seni gorurse.konussam mi acaba takibimi siz yapin dogumu daha uygun bi yerde yaptiralim diye
Başka doktora gidiyormusun ayrica canım..reşat hoca da perinatolog mu acaba..acil bir durumda onun da vereceği tepki çok önemli...kendisimi kontrole devam etcek yoksa üniversiteye mi göndercek...ben perinatologa gidiyorum birde özel sgk anlaşmalı hastaneye gidiyorum..Cinarlida hersey dahil sanirim.konusmadim fuat beyle erken diye.burda gozdemm vardi gecen dogum yapti ondan ogrendim bende.sekreterine sormustum beklerken erken acil bi durumda egeye yatiriyomus.cinarlida resat beye gitsem 1650tl sanirim.3 kati cok fark var.1000 lira fark olsa onemsemem.simdiye kadar 3000i gecti zaten odedigimiz.esim ayip olur diyor cinarlida dogumhanede seni gorurse.konussam mi acaba takibimi siz yapin dogumu daha uygun bi yerde yaptiralim diye
Bende dikis yok.12.haftada ense kalinligi cikmisti cvs yapildi o zaman zarfinda.16.haftaya geldim her gittigimde olctu uzunlugunu yeterli buldu dikis atmadi.zaten kesin teshis degildi benim 1 kaybim var.arada 1-2 damla kananam oldu gittim olctu yine rahim agzindan kaynaklanmiyormus.simdi doktor arastiriyorum burdan.bi arkadas fuat hocadan sonra uzman doktorlar seni tatmin etmez dedi.bi gidip bakicam bi fark varmiBenim arkadaş 2012 de doğurdu o zaman açık acık söylemiş hocam ben kent te doğum yaptıramam diye...ben de gittim fuat hocaya geçen hafta gosdemm önerince acaba farklı mi dedim ...ama bütün Prof lar aynı geldi bana...sende de serklaj var mi...arkadaşımda demişti o çok açıklama yapmaz diye fuat hoca icin..ben benim içimi rahat ettirecek bir doktor istiyorum..olabilcek risklere karşı beni uyaracak..zaten riskliyim bide içinde yaşadığım korkular hic bitmiyor..korkudan evden çıkarmıyor eşim beni..24 lu haftalar yaklaştıkça âcaba dogurcammi korkusu yaşıyorum...
Henuz gitmedim baska kimseye.resat hoca perinatalog degil.sanirim hastanede takip ediyor.ben zaten acil bir durumda egeye yatmak istedogim icin fuat hocayi secmistim.sen kime gidiyodun serkan gucluye miBaşka doktora gidiyormusun ayrica canım..reşat hoca da perinatolog mu acaba..acil bir durumda onun da vereceği tepki çok önemli...kendisimi kontrole devam etcek yoksa üniversiteye mi göndercek...ben perinatologa gidiyorum birde özel sgk anlaşmalı hastaneye gidiyorum..
9 eylül dem sabahattin altunyurt â...bende bir öncekinde ege de doğum yaptım tekrar orda yapmak istemiyorum..bir de burda acil durumda hoca birakiyormus asistanların eline diye okudum..ne kadar özel hastasida olsan..benim ikizler de doktorum ünv den hoca Arkadasıni ayarladı mesela ilgilen tanıdığım dedi...bir görüşte muayene oldum..2011de bir daha hocayı hic görmedim..hep asistanlarla muhataptim sinir oldum..Henuz gitmedim baska kimseye.resat hoca perinatalog degil.sanirim hastanede takip ediyor.ben zaten acil bir durumda egeye yatmak istedogim icin fuat hocayi secmistim.sen kime gidiyodun serkan gucluye mi
Allah dusurmesin ellerine ne diyelim canim,en iyisi bide ozel hastaneye gitmek sanirim senin yaptigin gibi.hangi hastaneye gidiyosun peki9 eylül dem sabahattin altunyurt â...bende bir öncekinde ege de doğum yaptım tekrar orda yapmak istemiyorum..bir de burda acil durumda hoca birakiyormus asistanların eline diye okudum..ne kadar özel hastasida olsan..benim ikizler de doktorum ünv den hoca Arkadasıni ayarladı mesela ilgilen tanıdığım dedi...bir görüşte muayene oldum..2011de bir daha hocayı hic görmedim..hep asistanlarla muhataptim sinir oldum..
Ben buca tip â da gidiyorum..bana sen çok komplike hastasın ilerde seni üniversiteye gönderirim dediği için perinatolog bulup özeli ne gideyim..hastaneye yatırınca muhatap olacağım kişiyi bilirim demiştim..ama malesef benim bildiğim gibi işlemiyormuş sistem..aci içindeyim...çok risk olunca muayenesi olan bütün doktorlar bırakıyor üniversite de seni..belki telefonla arar sorar ama orda doğum yaptıramıyorlar...allahım zamanında doğum yaşatsın bize bu sefer inşallah..resmen sistem mağduru olduk...Allah dusurmesin ellerine ne diyelim canim,en iyisi bide ozel hastaneye gitmek sanirim senin yaptigin gibi.hangi hastaneye gidiyosun peki
Geçen katip çelebi eski yesilyurt â hemotolojiye gittim..ben de kanda pıhtılaşma da varmış...hocalar gerek duymuyor ama daha normal kadın doğumcular riske girmemek için veriyormuş ben gibi olup ilerki haftalarda bebeğinin kalbi duran arkadaşlar olmuş..o yüzden doktorları iğne vermiş..ama hangi perinatolog prof â sorsam gerek yok diyor...millet doğuma kadar kullanmış..32 de bebeğinin kalbi durduktan sonra ne anlamı var dimi..neyse katip çelebi de bir kadın la tanıştım doğumu yaklaşmıştı...çankaya da hayat hastanesi mi ne varmış...kadın tansiyon hastasıymış birde son aylarda seker çıkmış...hastane kapıları kapatmış...sen Başka yere git biz sana artik bakamayız demiş oda yeşilyurt ta başlamış avuç avuç ilaç içiyorum dedi..sadece sağlık la bebeklerimizi kucağınıza alalım allahım yardim etsin bize...başka sığıncak birşey bulamıyorum napim...Allah dusurmesin ellerine ne diyelim canim,en iyisi bide ozel hastaneye gitmek sanirim senin yaptigin gibi.hangi hastaneye gidiyosun peki
kaderim35 merhaba. bende izmirde yaşıyorum. 2 kayıp yaşadım şimdi sebebiyle ilgili araştırmalar yapılıyor. şimdilik mthfrlerde heterozigot mutasyon saptandı eşimin ve benim kromozom analizi sonucu henüz çıkmadı bu hafta inşallah. ve tekrar düşüneceğiz bir sorun yoksa. karaciğer enzimlerinin yükseldiğini yazmışsın ben onunla ilgili birşey sormak istiyorum. benim şuanda bir karaciğer rahatsızlığım var. ALT ve AST normal ama gebelikte risk yaratabileceğini söylemişti doktorum.senin önceden bir rahatsızlığın varmıydı yoksa bu artış sadece gebelikten mi ve bir tedavi aldın mı bunun için?cevaplarsan çok sevinirim.Tınaztepe ye gittim doktorum çok risklisin dedi..ilerde seni üniversiteye sevk ederim dedi..24 haftalık erken doğum oldu karaciğer enzimlerim 30 muş max değer benim 550 idi hastaneye yattığımda..2 kez de kendiliğin den kaldım bebek gelişmedi..geçen sefer pıhtılaşma çıktı diye kan sulandırıcı da vuruldum onda da yarım kaldı bebek gelismedi..karışık yani..tüp bebek tedavim istanbul da brüksel tüp bebek te oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?