İZMİR DE HANGİ DOKTORA GİDİYORSUNUZ ? BORNAVA ŞİFA SULTAN HANIMDA DOĞUM YAPAN YADA GİDEN ANNELER

ok canım teşekkür ederim. internette perinatog ararken adına denk gelmiştim. bakalım inş kromozom analizimiz problemsiz çıksın da ona da gidebilirim.
Kromozom da sıkıntı çıkarsa tüp bebek öneriyorlar pgd veya cgh ile biliyorsundur canım..o zaman hangi merkez i düşünüyorsun...

Kromozom da sıkıntı çıkarsa tüp bebek öneriyorlar pgd veya cgh ile biliyorsundur canım..o zaman hangi merkez i düşünüyorsun...
henüz o kısmı hiç düşünmedim sadece ona gerek kalmasın diye dua ediyorum. daha yorucu bir süreç gibi geliyor. zaten belirsizlikten dolayı oldukça gerginim. yalnız pgd den doktor söz etmişti ama diğerini ilk kez duyuyorum o nedir?

kromozom analizinde sanırım bir sorun çıkacak. sonucum çıkmış ama ege ünv. de hocanın kontrolü bekleniyormuş. bu ters bir durum var demek olabilir dedi sekreterlik. artık pgd ve cgh nedir tedaviler ne kadar diye merak ediyorum?

merhaba. izmir de tüp bebek için önerdiğiniz bir yer var mı? bende de kan pıhtılaşması var. 2 gende heterozigot.. 2 kaybım oldu birde dış gebelik geçirdim.. artık tüp bebek düşünüyorum..

İstanbulda embriyo başına 300 dolardı geçen sene benim yaptırdığım merkezde...burda ne kadar bilmiyorum birinde 7 kromozom diğerin de bütün kromozomlar inceleniyor diye biliyorum...

İstanbulda embriyo başına 300 dolardı geçen sene benim yaptırdığım merkezde...burda ne kadar bilmiyorum birinde 7 kromozom diğerin de bütün kromozomlar inceleniyor diye biliyorum...
peki devlet karşılıyor mu? ya da karşılıyorsa hangi koşullarda karşılıyor? SGK anlaşmalı hastane olması mı gerekiyor sen biliyor musun?

peki devlet karşılıyor mu? ya da karşılıyorsa hangi koşullarda karşılıyor? SGK anlaşmalı hastane olması mı gerekiyor sen biliyor musun?
Hic bir fikrim yok devlet karşılama konusunda...benim ki tamamen özel tüp bebek merkezi idi..özel sağlık la karşılıyordu bazı şeyleri..ege ünv veya tepecik kadın doğumu araştır bakalım..disardaki özel merkezlerdeki hic birseyi devlet karşılamıyor...ben şifa da asilama yaptırdım değmedi bile pişman oldum..devletin bünyesinde yaptırırsan o zaman karsilarda..iyice araştır canım..özel de doğum yaptın çocuğun kuvezde onu bile karşılıyor soz de ama arkadaşlar hep kuvez parası ödedi özel hastaneye..

anladığım kadarıyla perinatolog arıyorsunuz. size prof sermet sağol u tavsiye ederim muayenesi 250 tl. ara kontrollerden ücret almıyor yani aydan aya ücret alıyor. proflar içinde muayenesi de uygun. aklınızda bulunsun. sorulara nokta atışı yapar süper doktordur aklınızda bulunsun.

Arkadaşlar genetik test sonucum çıktı ve çok şükür ki temiz:)) doktor klomen kullanmamı önerdi. klomeni günde 1 kez kullanacağım ama sabah olmak zorunda mı biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…