2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk düşünüyoruz fakat pko olduğu için tedavilere cevap alamadık. uşakta oturuyorum ve doktorlar yeterli gelmedi. 2 defa klommen 4 ovitrelle oldum ve 1 defa da puegon kullandım fakat yumurta oluşmadı. lütfen benim durumumda olanlar ve olupta hamile kalanlar yardımcı olun lütfen.:18::18::18:[/QUO
alsancakta Ata bey var. aşılama yaptırmayı düşünürken kendiliğimden hamile kaldım. doğumumu Allah izin verirse ona yaptırcam. benin yengem aşılamasını ve doğumunu yaptırdı. kayınvalidem ameliyat oldu. tereddüte düşmeden kendimi emanet edeceğim biri.
2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk düşünüyoruz fakat pko olduğu için tedavilere cevap alamadık. uşakta oturuyorum ve doktorlar yeterli gelmedi. 2 defa klommen 4 ovitrelle oldum ve 1 defa da puegon kullandım fakat yumurta oluşmadı. lütfen benim durumumda olanlar ve olupta hamile kalanlar yardımcı olun lütfen.:18::18::18:
Teşekkür ederim yazın inşallah gidicem kahraman kolday duydum ona gitmeyi düşünüyorum pko olduğu için telaşı m bakalım hayırlısı artıkCanim bir yil olmuş daha telaş etme ama sana tavsiyem üniversite hastanelerini tercih et ege üniversitesi işin ehli leri orda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim yazın inşallah gidicem kahraman kolday duydum ona gitmeyi düşünüyorum pko olduğu için telaşı m bakalım hayırlısı artık
ata beyin soy adını alabilir miyim2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk düşünüyoruz fakat pko olduğu için tedavilere cevap alamadık. uşakta oturuyorum ve doktorlar yeterli gelmedi. 2 defa klommen 4 ovitrelle oldum ve 1 defa da puegon kullandım fakat yumurta oluşmadı. lütfen benim durumumda olanlar ve olupta hamile kalanlar yardımcı olun lütfen.:18::18::18:[/QUO
alsancakta Ata bey var. aşılama yaptırmayı düşünürken kendiliğimden hamile kaldım. doğumumu Allah izin verirse ona yaptırcam. benin yengem aşılamasını ve doğumunu yaptırdı. kayınvalidem ameliyat oldu. tereddüte düşmeden kendimi emanet edeceğim biri.
bir ço9k dr ismi buldum fakat yorumları okuduğum zaman olumlu da var olumsuz da ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmak istemiyorum artık duysal yönden çokmüş durumndayım ilişkide bile doktor ya da bebek düşünüyorum çok sıkıntılı bi durumdayım
Tesekkur ederim. Umarim hayirlisiyla ve saglikla guzel haber alirsin...Canım ben 9 Eylül'e gidiyorum Erbil Doğan var . Erbil hoca nın çok methini duyarak gittim gayette memnunum evet ilk aşılamam tutmadı ama bu zaten olabilecek birşeydi. Ona güveniyorum onu seviyorum
Canım tebrik ederim hayırlı doğumlar dilerim.Bende pcoluyum 3 ay klomen+ovitrelle sonra rahim filmi (açık çıktı şükür) geçen ay da ilk aşılamamı oldum dr.um reşat bozoklar.Fakat bugün regl oldum tutmadı yani.İkinciyi yapıcaz bu ay çok zor bi süreç.Benim öğrenmek istediğim aaşılamadan sonra dr.un ilaç verdimi benim dr.um vermedi de merak ettim.Kızlar Merhaba yaklaşık 1 yıl önce acmisim bu konuyu ve aynı zamanda doğum yapmayı bekliyorum çok şükür irenbe kaan bozkurt u bulana kadar hayatım berbattı ilacti iğneydi falan çok araştırdım çok okudum derken gittik çok güven bir doktor ve işini bilen bir doktor kızlar size üzülmeyin kafaya Takma yın demiyecegim olmuyor çünkü ilk aşılamada hamile kaldım çok şükür hiç beklemiyordum ama oldu:) allahım isteyen herkese versin hep dua ediyorum soracaginiz tüm soruları elimden geldiğince cevaplarim
verdi canım bir çok ilaç içtim fitil kullandım 5 güne bir De puregon düşük iğnesi oldum bunların çok etkisi olduğunu düşünüyorumCanım tebrik ederim hayırlı doğumlar dilerim.Bende pcoluyum 3 ay klomen+ovitrelle sonra rahim filmi (açık çıktı şükür) geçen ay da ilk aşılamamı oldum dr.um reşat bozoklar.Fakat bugün regl oldum tutmadı yani.İkinciyi yapıcaz bu ay çok zor bi süreç.Benim öğrenmek istediğim aaşılamadan sonra dr.un ilaç verdimi benim dr.um vermedi de merak ettim.
Canım peki muayene ücreti ve aşılama ücretini öğrenebilirmiyim ben 120 ödüyorum dr.uma ama bu kaan bey infertilite Üzerine iyiymiş araştırdım da ona gitmeyi düşünüyorum ücretlerini yazabilirsen sevinirimverdi canım bir çok ilaç içtim fitil kullandım 5 güne bir De puregon düşük iğnesi oldum bunların çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Aşılamayada 300 ödedim buaradaCanım peki muayene ücreti ve aşılama ücretini öğrenebilirmiyim ben 120 ödüyorum dr.uma ama bu kaan bey infertilite Üzerine iyiymiş araştırdım da ona gitmeyi düşünüyorum ücretlerini yazabilirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?