• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir de infertilitede en iyi doktor lütfen SABRIM kalmadı artık !!!!!!!!!

Kızlar Merhaba yaklaşık 1 yıl önce acmisim bu konuyu ve aynı zamanda doğum yapmayı bekliyorum çok şükür irenbe kaan bozkurt u bulana kadar hayatım berbattı ilacti iğneydi falan çok araştırdım çok okudum derken gittik çok güven bir doktor ve işini bilen bir doktor kızlar size üzülmeyin kafaya Takma yın demiyecegim olmuyor çünkü ilk aşılamada hamile kaldım çok şükür hiç beklemiyordum ama oldu:) allahım isteyen herkese versin hep dua ediyorum soracaginiz tüm soruları elimden geldiğince cevaplarim

Merhaba
hayirli olsun cok guzel bir duygu olsa gerek :)
Ben de aşilama yaptirmayi dudunuyorum artim.surec hakkinda biraz bilgi verebilir misin ornegin tedaviye adetliyken mi bssliyorsun hangi ilaclari kullaniyorsun?. Ve kaan bey in fiyatlari hakkinda da bilgi verebilir misin?
Cok tesekkurler simdiden ve tekrar tebrikler.

Arkadaslar bu arada ege unv den prof. Teksin Ćirpan a görünen var mi?
Ben 1 kez muayene oldum mayistaki adetimde tahlile cagirdi. Doktor hakkinda pek bilgim yok.

Bende merak ettim irenbe kaan beyin aşılama ücretini yazarsan sevinirim canm

Kızlar 1500 tl gibi para gitti 1100 lira asilama ücreti ilaç falan o kadar doktor hiç parayi değil

Sağol canm ben 910 tl verdim su hospitalde mine hanımı allah herkesin yardımcısı olsun

Ne zaman yaptirdin sen canim?
memnun kaldin mi? Ben bi sonraki adetimin 3. Gunu gitsem hemen o ayki ovulasyonda asilama yaparlar mi acaba?
Sanirim beklemek zor gelmeye basladi ...

Ne zaman yaptirdin sen canim?
memnun kaldin mi? Ben bi sonraki adetimin 3. Gunu gitsem hemen o ayki ovulasyonda asilama yaparlar mi acaba?
Sanirim beklemek zor gelmeye basladi ...
Bugün 7. Günüm canm acı hissetmedim sonrasında ağrım oldu 2-3. Günü git drun seni yonlendirir

Back
X