İzmir de önerebileceğiniz KPSS kursu....

bende ihtiyaç akademiyle yediiklim arasında kaldım yediiklimi herkes çok öneriyor napıcamı bilmiyorum.öğretmenlik için giricem bakalım fiyasko çıkmasında yaptığım tercih of offf

ben bu yıl kpss için ızmir yediiklime gittim açıkçası gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş eğer kadrosu değişmezse Bülent hoca ve Nesrin Hanım hariç tekrar gitmeyi düşünmüyorum bana kattığı birşey olmadı. Matematkçisi için yorum bile yapamiycam o derece kötü!! 0 net!

bende yediiklime yazıldım ve gidenler baya memnun kalmış çok araştırdım ama doğru karar verdiğime inanıyorum şimdilik inşaallah pişman olmam

bnm için mat çok önemli ii bi hoca olmazsa kimbilir daha kaç yıl kpss başvurusu yaparım allaah bilir kaydirigubbakcemile3

kyfliii arkadaşım, öncelikle merhaba. ben daha önce yazmıştım ve MAKSıMUM AKADEMı'yi tavsiye etmiştim okumuşsundur mutlaka:) gerçekten çok iyi bir dershane, eğitim bilimlerine her derse ayrı hoca giriyor ve hocalar üniversiteden geliyor, yani alanlarında 1 numara olan hocalar. kesinlikle stajer hocaları yok GY-GK den de aynı şekilde, bi git konuş istersen kaybetceğin bişey yok sonuçta. yazılırsan orda görüşmek üzre dersler başlayınca:))

bu arada maksimum'da matematik kampı var ekime kadr. 15 ağustosta başlıyor ilgilenen arkadaşlar olursa bilginize

eğitim bilimleri ve gy gk 1200 tl taksit yapıolar ben 10 taksite kayıt oldum, umarım hepimiz için hayırlı olur

sırf matemateik için gidebilirm nefret ediyorum bu derstenkötükedihüso şimdi iyice kafam karıştı hangisi iyi hiç bilmiyorum her önüme gelen dersaneye de boşa zaman kaybı yapmak istemiyorum açıkçasıCADIARZU

rica ederim keyiflii arkadaşım :) bu arada bu pazar matematik kampı başlıyor maksimum akademi'de.. çok heyecenlıyım

arkadaşlar ben de çok araştırdım internetten ve yazılanların hepsini aradım. maksimum akademi,murat ilkumut, 9eylül akademi, lider, yediiklim. en çok kafama yatan sitesinden falan da bakılınca maksimum akademi oldu 320 saate 850 diyor, diğerlerinin de hemen hemen fiyatı aynı ama onlar 180 saat falan bu durum açıkçası kafamı karıştırdı. şu anda maksimum akademi düşünüyorum ama yediiklim dışındakilerde olabilir diyorum yorumlarınızı okuyunca. kafam çok karıştı kızlar ya bi el atın şu konuya da yardımcı olun. bu dersanelerle ilgili bildiğiniz duyduğunuz ne varsa yazın nolur.

arkadaşlar merhaba.bu sene 18 mart üniv. mezun oldum.izmirliyim ama izmir deki kpss kursları hakkında bilgim yok.ç.kale den yeni geldim.son sınıfta orda hazırlandığım için,burda durum nedir bilmiyorum.yazdıklarınızı okudum.benm için gy-gk daha önemli.bana bilgi verirseniz çok çok sevinirim.çünkü benm hiçbir bilgim yok.burdaki dersaneler maddi açıdan da çok fazla olmaz inşallah...

bugün matematik kampı başladı maksimum akademi'de. çok güzeldi bayıldım,daha önce birisi bana matematiği bu kadar güzel anlatsaydı keşke, o zaman matematik korkulu rüyam olmazdı.
arkadaşlaaarr derslere girince daha da çok memnun kaldım, verdiğim para da helal olsun tek kelimeyle süperrr MAKSıMUM AKADEMı

ben de yorumlara göre maksimm akademi ve lider arasında kaldım.lideri de çok tavsiye ettiler.liderde yargı yayınları kullanılıyormuş.maksimum akademinin kullandığı yayın nedir? kendi yayınları mı? of kafam çok karışık.bir an önce de karar vermem lazım(((

bende maksimum akedemiye gidicem büyük ihtimal
lideri tavsiye etmem kardeşim gitti geçen yıl hocalardan hiç memnun değildi
bu sene beraber maksimuma yazılıcaz sanırım

maksimum akademi'de pegem yayınlarını kullanıyorlar.ayrıca kendi yayınlarından da KPSS aylık etüt dergisi veriyorlar ve her dersin ayrı püf noktaları kitapçıkları da var. kayıt olmaya gittiğimde hepsini gösterdiler, yayınlar da hocalar da süper. ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. umarım hepimiz orada buluşuruz :)

arkadaşlar ben uluslararası ilişkiler mezunuyum kpss kurslarını araştırdım alan bilgiside alacağım ama bir türlü hangisi olsun karar veremedim bi önerisi olan var mı:
lider
murat ilkumut
dokuz eylül
karacan
(özellikle alan bilgisi eğitimi benim için önemli)

Arkadaşım sen maksimum akademiyi çok iyi araştırmamışsın burda yanlış bilgiler vererek diğer arkadaşların da hayatını bir yıl erteleme bence.Çok iyi bi dersane diyosun bunu neye dayanarak söylüyosun?Eğitimde her derse ayrı hocaların girmesi de nerden çıktı?Ben geçen yıl maksimum akademiye gittim ve bir dersanenin ancak bu kadar iğrenç olabileceğini gördüm.Koskoca dershanede sadece 1 tane kpss sınıfı olur mu?Eğitimde bütün derslere bir hoca girdi ve bu hoca hayatımda tanıdığım en kötü hocaydı sorduğumuz sorulara bile cevap veremiyodu gerisini siz düşünün.Onun dışında hangi dersanede bi dersin boş geçtiği görülmüş?O kadar saçma bi yer ki sakın diyorum.İnanın 1 yılınız ve verdiğiniz para boşa gider.Ben gittiğim ve gördüğüm için yazıyorum bunları.Hocalar çok amatör.Ama gülüp eğlenmek istiyorsanız oraya gidebilirsiniz açıkçası benim gördüğüm kadarıyla o dershane daha çok gençlerin eğlenebileceği bi yer :)Bilgi almaya gittiğinizde size eminim çok süslü laflar edeceklerdir hiç birine inanmayın.Aylık etüt dergileri falan yalan.Elinize bi fotokopi veriyolar o da her ay düzenli değil.Maksimum akademi açık öğretimliler için iyi bi seçenek olabilir.Çünkü dershane açık öğretim üzerine kurulmuş.Kpss sıfır ilgilenmiyorlar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…