İzmir de önerebileceğiniz KPSS kursu....

izmirliii
geçen yıl belki ağustosta başlamamış olabilir ama bu yıl başladı ve ben ağustostan beri gidiyorum. inanıp inanmamak sana kalmış ama artık çamur atmaktan vazgeççççç

dün tesadüfen yediiklimin önünden geciyordum hazir burdayken gireyim konusayim dedim
fiyati 950 tl imis (gk-gy) pesindede 850 tl dediler
bir gun hepsini tek tek gezmeyi dusunuyourm sanirim gec bile kaldim

izmirliii
sen çok seviyesizce konuşuyorsun
artık yazdıklarına cevap vermiycem çünkü sen bunu kişisel bir meseleye dönüştürmüşsün,artık ne çıkarın varsa anlamadım. ama şunu da söyleyeyim güneş balçıkla sıvanmaz, başkasına çamur atarak güneş te olunmaz.........

cevap verme zaten bence de verdikçe batıyosun çünkü.benim herhangi bi çıkarım yok sadece deneyimimi yazdım memnun kalmadığımı belirttim.ama senin bi çıkarın olup milleti o saçma dersaneye çekmek istiyosan onu bilemem tabi.

sınav g.kültür ve g.yetenekten olcak sadece demi arkadaşlar alan soruları olmucak ön lisans mezunları için.

merhaba kızlara.s.
ben geçen yılda yazmıştım lidere gidiyorum diye çok memnun kaldım ve bu yılda yine lidere kaydoldum
çok güzel bi dersane aynı dersi tekrar tekrar alma imkanınız var

i_ipek arkadaşım
önlisans ve lise mezunları sadece genel yetenek genel kültürden sınava girecekler toplam 150 soru var 75 gy-75 gk
iyi çalışmalar herkese maraton başlıyor
hepimiz emek vericez umarım karşılığını alırız

arkadaşlar dershaneye yazılan arkadaşlardan fiyat ve yorum alabilirmiyim
ben çok kaldım biliyorum ama bu hafta içinde karar vermem gerekiyor
lütfen yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben de KPSS'ye hazırlanıyorum. Türkçe öğretmeniyim. sizler gibi ben de kurs araştırmasına giriştim. karar vermek gerçekten çok zor. Ben Nobel Akademi'ye de uğradım. Öğretmenlerle tanıştırdılar. Tanıtım derslerine de katıldım, aklım yattı gibi üstelik ücretleri de diğer dershaneler gibi çok uçuk değil. Ne yazık ki çoğu dershane bu işi bir ticaret olarak da görüyor. sadece para kazanmak için bu işi yaptıkları da belli oluyor. verilen vaatlerin çoğu tutulmuyor bile.
Yediiklim, Yargı gibi dersheneler adını duyurmuş yerler; olumlu görüşlerinizde haklısınız. ama onlardan memnun olmayan arkadaşlarımda oldu. bazen isim çok da işe yaramıyor.
geleceğimiz hakkında karar vermek oldukça zor hem para hem sene kaybı oluyor çoğu zaman.
herkese sınavda başarılar
sorunlarımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım opuyorumnanaktan

kac saat ve ne kadara kaydoldunuz kızlar..

ben bır dershaneyle gorustum..750 dedıler...250 fılan da ders saatı

az geldı bana ders saatı ama ne yapıcam bılmıyorum Izmır'e uzak oturuyorum malesef .

Son düzenleme:
ben sadece gk kültür programina yazilmayi dusunuyorum
ama arastirdigim dersanelerin icinde sadece dokuz eylül veriyogk
digerler gk-gy programini ayiramayiz ikisinede gelmek zorundasiniz diolar
hala arastirmadayim yilbasindan önce halletmem lazim bu isi
bu arada dokuz eylül 90 saat gk ve 450 tl

görkem yediiklim nasıl sen gorusmussun sanırım ,toplam kacc saat verıyorlar egıtım ,taksıt fılan var mı bırsey.

sadece 9o saat ıcın 450 cok degıl mı ya..

eternitiy pekı ucret ne kadar ve kac saat ders veıryorlar..nobel akademı de..

ne zor secım yapmak..

yediiklimde gk-gy 950 tl 10 taksit yapiyolar
ben gy kursuna gitmeyi gerek görmüyorum
sadece dokuz eylül kabul ediyo bunu bende büyük ihtimal ona gidicem abska secenegim yok cunku
diger forumlarda ebimi cok övüyorlar birde garantili programi varmis kurs ücreti 900 tl ve 9 a bölüyorlar 10 kisilik siniflarda egitim aliniyomus 85 ve üstü puan alirsan 850 tl daha ödüyomussun :S
ben gorusmeye gittim ama pek tatmin olmadim para tuzagi gibi geldi bana acikcasi

yedııklım toplam kac saat ıcın 950 dedı kı ..iyiyimş aslında fıyatı..

ebime gitmeyı hıc dusnmedım ..

ebım 85 ustu alırsa bızden alıyor ya pekı 85 altı alırsak bıze parar verıyor mu .. laelaelaelaelae

yokkk ee para tuzagı resmen buyrunnnnnnnnn

yediiklim toplam 200 saat
ebimde 85 alti alirsan bir dahaki sene bedavaya gidiyomussun dersaneye ama bizim sinav 2 yilda bir oldugu icin birdahaki sene dersaneye gitmemim pek bir anlami yok:)

ebim bu kadar guvenıyor yanı kendıne ,bravoo ,ben bedava gıdılcegını bılmıyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…