İzmir de önerebileceğiniz KPSS kursu....

sanırım lider e gidicem.yargının yayınlarını veriolarmış.zaten kpssye hazırlanırken tek bi kaynaktan diil bi çok kaynaktan soru çözmek lazım(pegem,yediiklim,ihtiyaç vs vs vs).bu Kamu Personeli Seçme Sınavı değil Kamu Personeli Süründürme Sınavı olmuş çıkmış öffff kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar!

Açıkçası "İzmirlii" arkadaşımızın Maksimum Akademi hakkında yazmış olduğu asılsızca yaptığı yorumu okurken hayretler içinde kaldım...

Yani bir kurum ancak bukadar yalanlanabilir, öğrencilerine bu kadar değer veren kaliteli bir eğitim kurumu, ancak bukadar karalanabilir! Okurken dedimki acaba İzmirlii gerçekten bu kursa geldi mi gecen yıl, çünkü bir insanın bukadarmı tüm yazdıkları yanlış, bukadar mı tezat olur?

Hadi diyelimki kendisi gelmedi, bir arkadaşından duydu da bu lafları etti sanki kendi gelmiş gibi diye ama bu da zor ihtimal, kimse bukadar olmayan şeyleri hayalgücüyle varmış gibi aktarabilir...

Geçen sene bende Maksimum Akademi'de KPSS Eğitim Bilimlerinde öğrenciydim, adın ne öğrenebilir miyim?

Birincisi geçtiğiimiz yıl 5 KPSS sınıfı vardı. Hatta ben saatim uymadığı için diğer sınıflardan birine geçiş yaptım, önüme bir sürü seçenek sundular, ordan biliyorum. Eğitim Bilimlerine kesinlikle tek hoca girmedi! Bırakın dersin boş geçmesini, deli gibi etüt yaptılar ana derslerin yanı sıra...Hocalar amatör demişsin ama tek bir stajyer hocaları bile yok. Hocaların çoğu kadrolu. Bu yüzden başımız sıkıştığında, soru sormak istediğimizde, danışmak istediğimizde öğretmenlerimiz hep ordaydı. Ayrıca sadece Cem Hoca'nın ders notlarına çalışmak bile yetti benim 88 puan almama...

Bu yüzden hocalarımın emeğini, üzerimdeki haklarını böyle yalan yanlış şeylerle karalamana izin veremicem...Senden de aynı hassasiyeti rica ediyorum, çünkü ileride hepimiz kendi öğrencilerimizi yetiştireceğiz, onlara herşeyden önce dürüst birer vatandaş olmayı öğreteceğiz...

fiyatlar çok pahalı özellikle lider 1650 diolar ufff dedim noluo yani zaten kriz var nasıl ödiycek millet lmaz: cmrtsi günü etraflıca gezicem ben ardkşlar dolaşmış bütün kursları en yüksek lider çıkmış birde 11 kişi olarak kaydolucaklarını grup indirimi yapmalarını istemişler ama ona bile 1450 demişler :bbo: neyse bakalım ekime girmeden kaydolmak lazım bi dershaneye

arkadaşlar ben de lider ve maksimum akademiye gittim konuştum.ikisinden de bilgi aldım.maksimum akademide eğitim bilimleri başakanı cem beyle konuştum o bilgi verdi bana.ders saati gayet iyi ve fiyatı da 1200 tl.bayrama kadar devam edcekmiş bu fiyat.sonra yükselecekmiş.sınıfları seviye grupları şeklindeymiş.özellikle matematik için.seviye tespit sınavı yapıyorlarmış.sene içinde elektronik tahtada soru çözümünden bahsetti.soru çözüm hızımızı belirlememiz için yapılan bir uygulamaymış.bana çok ilginç geldi.konu anlatım kitapları pegem,yaprak test ve sınavları irem yayıncılıkmış.dersane baya elit bir yere benziyor.öğrenciler giriş için kart kullanıyorlar.öğretmenlerin tümünün profesyonel kadro olduğunu söyledi.izlenimim güzeldi tabi.daha sonra lidere gittim.geçen senelerde atanan 2 sınıf öğretmeni tanıdığım var.onlara nereyi tavsiye edersiniz diye sorduğumda,ikisi de lider dediler.hemde ısrarla oraya gitmemi söylediler.lider 1650 tl.sadece matematikte seviye sınıfları oluşturuyorlarmış.haftaiçi 2 gün.zaten yayınları yargı.bilgilendirmek çok fazla ilgilenmediler açıkçası."bizi zaten herkes biliyor" gibi birr hava sezdim. ama kadroları tabiki çok güzelmiş... dersanelere gittikten snra kafam daha da karıştı.karar veremiyorum.tanıdıklarımın tavsiyesi üzerine lidere gitmeye karar vermiştim ama maksimum akademi cidden kafamı karıştırdı.nerde verim alabilirim bilmiyorum...ben bildiklerimi paylaştım.ikisi arasında kalan başkası var mı acaba? bana hangisini önerirsiniz????? ((((((

Arkadaslar kpss için mat dersi veriyorum. konularınızda yardımcı olabilirim. karsıyaka alaybeyde oturuyorum. bu civarda oturan ve matematikten yardıma ihtiyacları olanlarla gorusebiliriz

ben yediiklime kaydoldum. genel yetenekte sorunum yok. genel kültürde yediiklimi önerdiler. gittim görüştüm konuşmaları iyiydi. 12 kasımda başlayacak .

asılsızca yorum diye seninkine derler bence.arkadaşlar gitsinler ve sorsunlar hafta sonu grubunda kaç tane kpss sınıfı varmış?sorsunlar eğitim bilimlerine sadece cem hoca girmemiş mi?sadece sınava 1 ay kala bizim şikayetimiz üzerine bir tane ölçme hocası getirttiler onunla da ücrette mi ne anlaşamayıp başka ölçme hocası getirttiler dikkatinizi çekiyorum sınava bir ay kala ne kadar mantıklı değil mi?cem hocaya sorup cevabını alamadığımız sorular da cabası.ben burda maksimum akademiyi kpss düzeyince öven arkadaşların başka bi dershanede ciddi bi öğretmen kadrosu görmediklerine inanıyorum.sadece coğrafyacı iyiydi o kadar da olsun artık.herkesin kendi tercihi tabii ki ben gördüklerimi ve yaşadıklarımı yazdım.matematikte seviye sınıfı diye bir şey yok ayrıca bence senin yazdıkların hayal ürünü ya da dershaneyle bi bağlantın var bilemicem artık.ben bu yorumları yapıyorum çünkü benim bir yılım boşa gitti sizinki gitmesin.

bende lideri düşünüyorum..7iklimden etüt olmamasından dolayı vazgeçtim..aslında bir kaç kişi toplanıp lidere yazılzak indirim olmaz mı ki??akannehir

izmirlii arkadaşım
ben maksimum akademide başaldım derslere ve yaklaşık 1 aydır gidiyorum. 23 ağustosta baladık ve 2 kere seviye tespit sınavı yaptılar ve seviyemize göre sınıflara yerleştirdiler. bence sen hayal ürünü şeyler söylüyorsun gibi geliyor. o kursa gitmesem inanırdım sölediklerine.
BU FORUMA YAZI YAZAN TÜM ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNEEE
her yazılana inanmayın derim. çünkü ben maksimumdayım her hafta gidiyorum ve bunların hiç biri gerçek değilllll

liderden kimi duysam memnun degil tavsiye etmiyorlar hocalar hic sallamiyolarmis bir soru sormaya cakinerek gidiliyomus öfleye pöfleye gecistirmeye calisiyolarmis :s

bizde geçen hafta dershaneleri dolaştık.ilk olarak ebim e girmiştik.senin dediğin gibi atama garantili programı var fakat atandıktan sonra toplamda anlaştığın tutarın aynısını havadan ödüyosun.kazandıktan sonra da bidaha havadan para vermek koyucak.ödediğim tutar toplamda 2900 tl olucak.çok fazla geliyor bana ama onun haricindede adam akıllı bi dershane bulamadım offfff cumaya kdr kayıt olmam gerek bayramdan sonraya kalmaması lazım çok geç kalınılacağını söylediler haklılarda yani :sm_confused:

bende lideri düşünüyorum..7iklimden etüt olmamasından dolayı vazgeçtim..aslında bir kaç kişi toplanıp lidere yazılzak indirim olmaz mı ki??akannehir

bizim arkdş gurubu 11 kişi olarak kayıt olucaklardı. kurum sahibi düşünün 11 kişi olarak kayıt yapılıcak olan gruba şaka gibi indirim yapmış 100 tl'mi ne zaten standart fiyatları 1650 tl.neymiş efendm etik değilmiş indirim yapmak.şaka gibi bu millet ayriyetten sınıflar 30 kişilik bana çok fazla verim alınamaz gibi geldi ama yinede siz bilirsiniz tabi. :sm_confused:

valla seni dinleyip de maksimuma giden olursa bir yılı gitti demektir bu kadar amatör bi dershaneyi bu kadar abartman gerçekten saçma.ayrıca hiç bir kpss kursu ağustosta başlamaz bu ayrı bi palavra zaten.kimin hayal ürünü yazdığı da böylece ortaya çıktı.

Arkadaşlar
Öncellikle bu tür forumlarda eğitim kurumları hakkında yazılan olumlu veya olumsuz yazılardan gereğinden fazla etkilenmemenizi tavsiye ediyorum.Her eğitim kurumunun öğrencilerinin atanması için çaba sarfettiğini unutmayınız..Bence yapılması gereken en doğru şey, bölgenizdeki kpss eğitimi veren kursları tek tek dolaşıp size en çok güven veren kursa kaydınızı yaptırmanız..Burada kursa soracağınız en önemli soru geçmiş yıllarda öğrencilerinin yüzde kaçı atanmış..

Saygılarımla

hala karar verebilmiş değilim(( maksimum akademi,lider vardı.şimdi ebim eklendi.güzel bir dersane diyorlar.başarı oranı çok yüksekmiş.of of of....ne zor karar vermek ya....

hala karar verebilmiş değilim(( maksimum akademi,lider vardı.şimdi ebim eklendi.güzel bir dersane diyorlar.başarı oranı çok yüksekmiş.of of of....ne zor karar vermek ya....

üçü arasında en iyisi lider bu şüphesiz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…