ben yediiklime kaydoldum. genel yetenekte sorunum yok. genel kültürde yediiklimi önerdiler. gittim görüştüm konuşmaları iyiydi. 12 kasımda başlayacak .
selam kızlar!
Açıkçası "izmirlii" arkadaşımızın maksimum akademi hakkında yazmış olduğu asılsızca yaptığı yorumu okurken hayretler içinde kaldım...
Yani bir kurum ancak bukadar yalanlanabilir, öğrencilerine bu kadar değer veren kaliteli bir eğitim kurumu, ancak bukadar karalanabilir! Okurken dedimki acaba izmirlii gerçekten bu kursa geldi mi gecen yıl, çünkü bir insanın bukadarmı tüm yazdıkları yanlış, bukadar mı tezat olur?
Hadi diyelimki kendisi gelmedi, bir arkadaşından duydu da bu lafları etti sanki kendi gelmiş gibi diye ama bu da zor ihtimal, kimse bukadar olmayan şeyleri hayalgücüyle varmış gibi aktarabilir...
Geçen sene bende maksimum akademi'de kpss eğitim bilimlerinde öğrenciydim, adın ne öğrenebilir miyim?
Birincisi geçtiğiimiz yıl 5 kpss sınıfı vardı. Hatta ben saatim uymadığı için diğer sınıflardan birine geçiş yaptım, önüme bir sürü seçenek sundular, ordan biliyorum. Eğitim bilimlerine kesinlikle tek hoca girmedi! Bırakın dersin boş geçmesini, deli gibi etüt yaptılar ana derslerin yanı sıra...hocalar amatör demişsin ama tek bir stajyer hocaları bile yok. Hocaların çoğu kadrolu. Bu yüzden başımız sıkıştığında, soru sormak istediğimizde, danışmak istediğimizde öğretmenlerimiz hep ordaydı. Ayrıca sadece cem hoca'nın ders notlarına çalışmak bile yetti benim 88 puan almama...
Bu yüzden hocalarımın emeğini, üzerimdeki haklarını böyle yalan yanlış şeylerle karalamana izin veremicem...senden de aynı hassasiyeti rica ediyorum, çünkü ileride hepimiz kendi öğrencilerimizi yetiştireceğiz, onlara herşeyden önce dürüst birer vatandaş olmayı öğreteceğiz...
ben geçen yıl adı lazım değil bir dersaneye gittim. Arkadaşlarım ebim e gitti. onların çoğu kazandı. atandı. ben bu yıl akıllanıp gidip ebim e kaydoldum. atama garantili bir programları var. 10 kişilik gruplarla "tam öğrenme modeli" ni uyguluyorlar. başarıları çok yüksek. sadece konu anlatım saatleri 450 saat. kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim. en önemli özelliği ise "sadece kpss kursu" vermeleri. başka hiçbir kurs açmıyorlar. yayın olarak beş farklı yayınevinin kaynaklarını kullanıyorlar ve kadroları çok deneyimli. internetten diğer yerleri de araştırdım ama kesinlikle araştırmaya gerek yok.vereliniortak
bende lideri düşünüyorum..7iklimden etüt olmamasından dolayı vazgeçtim..aslında bir kaç kişi toplanıp lidere yazılzak indirim olmaz mı ki??akannehir
izmirlii arkadaşım
ben maksimum akademide başaldım derslere ve yaklaşık 1 aydır gidiyorum. 23 ağustosta baladık ve 2 kere seviye tespit sınavı yaptılar ve seviyemize göre sınıflara yerleştirdiler. bence sen hayal ürünü şeyler söylüyorsun gibi geliyor. o kursa gitmesem inanırdım sölediklerine.
BU FORUMA YAZI YAZAN TÜM ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNEEE
her yazılana inanmayın derim. çünkü ben maksimumdayım her hafta gidiyorum ve bunların hiç biri gerçek değilllll
hala karar verebilmiş değilim(( maksimum akademi,lider vardı.şimdi ebim eklendi.güzel bir dersane diyorlar.başarı oranı çok yüksekmiş.of of of....ne zor karar vermek ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?