Tüp Bebek Merkezleri izmir de su hastanesin de (eurofertil )tüp bebek tedavisi gören yada bilen var mı....

arkadaşlar merhaba bende tedaviye bu hastanede başladım..şimdilik gayet ilgili bir hastane tabi sonuç nolur bilmiyorum ama benim için gerçekten konforlu bir tedavi olacak gibi tedavi boyunca 3-4 kez gideceğim hastaneye...

arkadaşlar merhaba bende tedaviye bu hastanede başladım..şimdilik gayet ilgili bir hastane tabi sonuç nolur bilmiyorum ama benim için gerçekten konforlu bir tedavi olacak gibi tedavi boyunca 3-4 kez gideceğim hastaneye...
Slm canım bende burda başladım Dr ve çalışanları cok sevdim Pazartesi Randv var iğnelere başlıcaz sanırım sen hangi aşamadasın

Slm canım bende burda başladım Dr ve çalışanları cok sevdim Pazartesi Randv var iğnelere başlıcaz sanırım sen hangi aşamadasın

Ben iğnelere başladım CNm bugün 6.gunum ama yumurtaların gelişimi orantisiz oldugundan belki iptal olacak tedavim.kismet artık.senin ilk tedavin mı?

Ben iğnelere başladım CNm bugün 6.gunum ama yumurtaların gelişimi orantisiz oldugundan belki iptal olacak tedavim.kismet artık.senin ilk tedavin mı?
Kısmet canım inş sonuna kadar yumuşlar gider benim 2. Deneme senin?

Benim ilk denemem ama bakalım sonuna kadar gidecekmi? Hayırlısı artık .ilk denemen nerdeydi?
Ege ünv Erol tavmergenin hastasıydım fakat adam cok ukala ve gıcıktı o yüzden orayı bıraktım buradaki Dr cok güler yüzlü direk cebinden ulaşıyorum inş pozitif sonuç alırız nasip inş seninde sonuna kadar gider dualarım seninle

su hastanesi ben duymadım canm hiç izmirde ala ala ama önerim olabilir istersen
Daha yeni bir merkez eurofertilin izmir şubesi cihazlar son teknoloji izmirde olmayan emriyokoskop cihazi burda zaten o yüzden tedavi burda başladım sen hangi merkezdesin canım

Evet cok farklı bir dotor oturup her olasılığı anlatıyor benim pzrtesii devam edip etmeyeceğim belli olacak inşallah hayırlısı olur:) âmin CNm inşallah hepimizin tedavisi olumlu biterde çektiğimiz zorluklaradeger😊 burdan yazarım gelişmeleri sende yazarsan sevinirim😊

Bende paZartesi günü gidicem 10:30 randevum var belki karşılarız senin randevu. Kaçta canım içime doğuyor Pazartesi güzel haberler alıcaksın inş 2013 Kasım Aralık tüp bebek denemesi yapacaklar topiği var sende gel o sayfaya cok güzel

cnm merhaba,benim randevum 8:00 deydi bugün.Çarşamba son kez gideceğim inşallah.yumurtaların gelişimi devam etmiş:)cuma büyük olasılıkla opu olacak? sen nasılsın ?

cnm merhaba,benim randevum 8:00 deydi bugün.Çarşamba son kez gideceğim inşallah.yumurtaların gelişimi devam etmiş:)cuma büyük olasılıkla opu olacak? sen nasılsın ?
Cok sevindim canım bende iğnelere başladım inş güzel haberler alırsın

gözün aydın cnm:) sormak istediğin bir şey olursa yazarsın ,bende çok tecrübeli sayılmam ilk denemem ama yine tecrübe edindim:) hangi ilaçlarla başladın ?
Gonal f 200 menopur 2 toz 1su Cumartesi kontrol var ona göre bakalım ne dicek Dr sanada cok sevindim canım beni habersiz bırakma opu ne zaman filan sorularım opudAn ve transferden sonra olacak valla

Gonal f 200 menopur 2 toz 1su Cumartesi kontrol var ona göre bakalım ne dicek Dr sanada cok sevindim canım beni habersiz bırakma opu ne zaman filan sorularım opudAn ve transferden sonra olacak valla

yarın son kontrolum olacak cnm ,cuma da opu olacak büyük olasılıkla.bende aynı ilaçları aynı dozlarda kullanıyorum,ikimizde inşallah güzel sonuçlarla bitiririz nu süreci...

yarın son kontrolum olacak cnm ,cuma da opu olacak büyük olasılıkla.bende aynı ilaçları aynı dozlarda kullanıyorum,ikimizde inşallah güzel sonuçlarla bitiririz nu süreci...
Âmin canım inş sen amh testi yaptırdın mı Dr benden istemişti yaptırdım 0,6 çıktı moralim bozuldu Cumartesi gidicem ozamana kadar çatlarım artık :18:

Âmin canım inş sen amh testi yaptırdın mı Dr benden istemişti yaptırdım 0,6 çıktı moralim bozuldu Cumartesi gidicem ozamana kadar çatlarım artık :18:

ben yaptırmadım henüz o testi ama negatif sonuç alırsam yaptırcam cnm.sende hiç kafana takma amh test sonuçları ile ilgili uzmanlar bile anlaşamıyor kimi 1-2 arası normal derkem diğerleri 2-4 diyo:) yani hangisi iyi hangisi kötü bilemiyoruz sen üzme kendini:) ben bugün sbah gittim son muayeneye cuma günü opu var hayırlısı ile.yeni bir prof. başlamış dün hastanede,oda girdi muayeneye.ama ben çok elektrik alamadım kendisinden sanki:) dua et benim için olur mu cuma günü herşey yolunda gitsin:)

Kuzum dualarım seninle inş hersey güzel olacak profmu :26:Ben Erol tavmergenden sonra proflardan nefret ediyorum bizim Dr ordan ayrılmaz demi :18:Ben onun için orayı tercih ettim kanım kaynadı Dra neden oda muayeneye girdiki Cumartesi bakalım bende bi göreyim

Canım opun nasıl gecti kac yumuş toplandı?bayıltınmı oooo birsürü soralarım var başını şişircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…